Třinec – Litvínov 10:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 9:5 (kon.)
Zlín – Sparta 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:1 (3:1, 2:0, 5:0)
HC VERVA Litvínov
Středa 17.11.2010, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:33
    Jan Peterek, 4 minuty, vysoká hůl.
     
    55:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné co se v Třinci děje. MARTIN RŮŽIČKA obdržel pas z obranného pásma až na soupeřovu modrou. Třinecký útočník byl viditelně vysílený a tak do puku jen píchnul - ten doplachtil za Fraňkovu bránu, kde ho Růžička dojel a poslal před bránu. K údivu všech hráčů, novinářů a diváků, si Franěk sám srazil puk do vlastní brány - toto je už opravdu mizérie Litvínova.
     
    53:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól. DAVID KVĚTOŇ byl při zakončování zfaulován a rozhodčí nařídil trestné střílení. V tom se třinecký ostrostřelec nemýlil.
     
    53:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přetože se zápas už jen dohrává, podařilo se třineckým vsítit další gól. Z mezikruží se trefil MARTIN RICHTER. Asistence: Jan Peterek, Martin Adamský.
     
    52:05
    Zároveň byl vyloučen Martin Ručínský a to na deset minut - osobní trest.
     
    52:05
    Vopat byl bezprostředně po vhazování zasažen do obličeje McGregorem. Litvínovský kapitán se skácel k zemi. Nyní již opouští kluziště, ale nechává za sebou velmi výraznou krvavou stopu, zřejmě se bude šít. Třinecký útočník dostal 4 minuty.
     
    52:00
    Litvínov hrál v šesti, trest odpykává Juraj Majdan.
     
    51:27
    Jedovatá střela z pravé strany Martina Ručínského málem zapadla do brány, Hamerlík nic neviděl a puk se mu odrazil od ruky.
     
    49:36
    Juraj Majdan se sympaticky ještě pokoušel vymyslet nějakou útočnou akci, ale byl nelítostně sražen Hrabalem, který svůj tým oslabuje na dvě minuty.
     
    47:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jaroslav Hübl jde ven z brány, nahradí jej Franěk. Na střídačku ho vyhnal LADISLAV KOHN, který šťastně zakončil učebnicovou přesilovkovou kombinaci téměř do prázdné brány! Asistence: Jakub Orsava, Lukáš Krajíček.
     
    46:57
    Třinec bude hrát přesilovku. Jareš přitlačil na mantinel Orsavu a dostává menší trest za vražení na hrazení.
     
    46:43
    Další přečíslení 3 na 1. Před bránu přihrával Peterek, ale Polák jel moc rychle a vyjel z pozice, kde směroval puk. Jinak by zakončoval do prázdné!
     
    46:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přečíslení 3 na 1! Adamský na zlatém podnose připravil branku pro Bonka, kterého ale famózním způsobem vychytal Hübl. Kotouč se však odrazil k Polanskému, který si na brankové čáře zpracoval puk, počkal, až se černá guma uklidní a posléze poslal puk do sítě! Asistence: Radek Bonk, Martin Adamský.
     
    44:15
    Růžička vyrazil do útoku a nabil před bránu Kohnovi, ten z první trefil jen brankáře a ukázal, že se mu letos střelecky skutečně nedaří!
     
    43:30
    Polanský v útočném pásmu sekl do hokejky rozehrávajícího Guly a Třinec bude znovu ve čtyřech. Minimálně další dvě minuty.
     
    40:29
    Litvínov zahrává na zakázané uvolnění, ale vhazovat se bude ve střední pásmu. Jakub Orsava totiž fauloval a za sekání na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    38:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak se diváci bůra dočkali ještě před přestávkou! Bleskurychle využitá přesilovka, puk se totiž dostal na modrou k Lojkovi, jehož příklep šťastně sráží tečí mezi betony Hübla do sítě VÁCLAV VARAĎA! Asistence: Martin Lojek, Radek Bonk.
     
    38:32
    Třinec bude hrát v závěru třetiny ještě jednu přesilovku. Vyloučen je Lukeš, dvě minuty - nedovolené bránění.
     
    35:48
    Nechybělo moc a byli jsme svědky možná nejkurioznějšího gólu v historii hokeje. Martin Lojek zpoza vlastní brány napřáhl. Jeho megaprudký příklep se přes celé hřiště vznášel do levého růžku brány: Hübl se musel hodně natahovat. Neskutečná střela.
     
    32:55
    Peterek vymyslel kouzelnou přihrávku na Poláka, ten u levé tyče nedokázal sám usměrnit puk do brány!
     
    32:27
    Třinec bude hrát přesilovku. Aktivita Polanského se totiž nelíbila Kousalíkovi, který třineckého centra zbrzdil hákováním.
     
    32:26
    Varaďa s Polanským 2 na 1! Druhý jmenovaný přebral přihrávku a zakončoval forhendovým blafákem, Hübl ho vybruslil. Sám Polanský si ale dojel za bránu pro puk, přihrál McGregorovi, který z pravé strany místo prázdné brány trefil znovu ležícího Hübla!
     
    29:47
    Zápasům nechybí ani emoce. Hrabal srazil na mantinel Jánského a dostane dvouminutový trest. Jánský po odpískání třineckému obránci ještě nafackoval, tento přečin ale zůstává bez povšinutí, což se nelíbí fanouškům v hale. Vzhledem k nastavenému stylu vylučování by byl ale trest za toto emoční projevení hodně přísný.
     
    29:03
    Třinec zakončuje své akce exibičně a docela se mu to daří. Tomu co teď vymyslel Hrabal chyběla jen branka. Zdánlivě pouhopouhé nahození totiž vyslalo do brejku Adamského, který výborně přečetl hru. Zakončil ale jen do betonů Hübla. Obrano Litvínova, probuď se, jinak to zle dopadne!!!
     
    26:23
    Lukáš Krajíček oslabí Oceláře. Z obranného pásma poslal puk do hlediště a nemůže následovat nic jiného, než dvouminutový flastr za zdržování hry. Vrátí se Litvíno v přesilovce do zápasu?
     
    25:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce ale pokračovala a Třinec ji využil! Zíb z rohu hřiště vyhledal MARTINA RŮŽIČKU, který udělal dva rychlé kroky a vyčistil prudkým švihem levý růžek Hüblovy klece! Nejlepší střlec Třince a mistr světa pokračuje v útoku na čelo tabulky střelců, připisuje si jednáctou branku! Asistence: Lukáš Zíb, Ladislav Kohn.
     
    25:15
    Třinec v útoku tři na dva. Růžička křižnou přihrávkou na Orsavu, který centroval před prázdnou bránou na Kohna. Ten byl u puku o chlup později a nedokázal vystřelit!
     
    24:09
    Polanský lobem přehodil hokejky obránců a vyslal do samostatného úniku Adamského. Ten ztroskotal na vynikajícím Hüblovi.
     
    22:27
    Varaďa našel u pravé tyče nehlídaného Bonka, který z první technickou ránou přestřelil! Třinec motá hlavy litvínovské obraně!
     
    18:49
    Zíb zariskoval na modré a vyrazil pro puk mezi kruhy, byl u něj včas a byl z toho náznak další šance. Růžička sám před bránou ale jeho pas nezpracoval. Třinec bude hrát přesilovku: Jánský totiž sekl Zíba do ruky.
     
    18:14
    Další šance Třince! Puk se od zadního mantinelu odrazil před bránu. Obrana Severočechů ho úplně ignorovala a tak přišla chvíle Květoně, jeho chladnokrevný bekhend záhadně nekončí v síti. Buďto fantastickým zákrokem Hübla nebo smůlou v podobě nastřelené tyče. Přiznám se, že jsem situaci moc dobře neviděl.
     
    16:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je mu 39 let ale válí dál! JAN PETEREK zvyšuje vedení domácích. Přebral puk mezi kruhy a zkušeně zavěsil krátkým švihem pod víko - 3:1! Asistence: Vojtěch Polák, David Květoň.
     
    15:47
    To jsou věci!!! Hra nabrala důraz hodný NHL. Tvrdé hity na obou stranách a obrovské šance Ocelářů. Hrňa mohl zkompletovat hattrick, Hübl totiž neudržel jeho střelu v rukavici. Dorážet přispěchal Polák, trefil tyč! Následně Hrňa servíroval na Polanského, ten z úhlu jen do brankáře!
     
    14:00
    Tento hokej se prostě musí líbit. Na tenkém vlásku visel i gól v síti Třince! Před Hamerlíkem úplně sám Ručinský, netrefil ale vysoké nahození optimálně!
     
    13:25
    Třinec v obrovském tlaku. Po ose Orsava - Kohn došel puk na volej Růžičky, ten znovu těsně míjí! Hned poté další megašance Kohna, který tečoval kousíček mimo nahození Krajíčka!
     
    13:02
    Třinečtí mladící dnes tahouny zkušeného týmu. Nyní v hlavní roli Orsava. Nejprve nabil do gólové pozice Růžičkovi, který těsně minul, pak byl sám před Hüblem po chytré přihrávce Zíba. Zkoušel efektivní kličku a otočku, v rozhodující chvíli se mu ale nepodařilo zvednou puk přes ležícího brankáře!
     
    12:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže Oceláři nalezli nového hrdinu! Je jim ERIK HRŃA. Fanoušky dlouho podceňovaný a zatracovaný hráč 6. formace dneska ničí obranu soupeře! Jeho druhý gólový zářez začal u Polanského, který vybojoval za bránou puk a poslal jej přesně na volej mladíka, jenž z úpatí levého kruhu mířil přesně k tyči! Asistence: Jiří Polanský.
     
    11:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe a hraje se zase od nuly! Puk se z rohu hřiště odrazil na hůl FRANTIŠKA LUKEŠE, který si ho prvním dotekem zpracoval a druhým poslal přesně pod víko. Hamerlík navíc přes bránící hráče absolutně nic neviděl a rukama jasně ukazoval: Jak je možné, že byl Lukeš sám mezi kruhy? Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    10:40
    Třinec znovu v útoku a málem byl rozdíl dvoubrankový! Jan Peterek vykokuzlil další ze svých geniálních přihrávek. Hübl ale rozklekem proti voleji Poláka drží jednobrankovou ztrátu!
     
    10:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Werk aréna v extázi! Oceláři vedou 1:0! Litvínov znovu zapomněl na zadní vrátka a druhé přečíslení končí brankou! Zakončil ho přesným volejem pod břevno ERIK HRŃA. Třinecký mladík stejně jako stadion ve velké euforii, před domácím publikem se prosadil poprvé v kariéře! Asistence: Martin Adamský, Jiří Polanský.
     
    9:35
    Drze projel z vlastního pásma až před bránu Lukáš Zíb. Hübl si moc jistý nebyl, ale puk zůstal před brankovou čárou!
     
    7:40
    Orsava sklepl mezi kruhy na Kohna, který volejem trefil špičku Hüblova betonu!
     
    6:20
    Černošek na modré trefil jen Kohna, který utíkal do rychlého brejku. Puk ale ne a ne zkrotit, černá guma skákala po celou dobu hodně vysoko. Kohn musel zakončovat basebolovým stylem a trefil jen beton Jaroslava Hübla!
     
    4:54
    Přesilovka končí, čeká nás 36 vteřin hra 4 na 4, pak přesilovka Benziny. Vyloučen je Bryan McGregor, který je potrestán menším trestem za vysokou hůl.
     
    3:30
    Třinec bude hrát přesilovku. Polák se mezi kruhy chystal vystřelit, ale zabránil mu v tom drobný háček Viktora Hübla. Dvě minuty - hákování.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 11. Hrńa (Adamský, Polanský), 12. Hrńa (Polanský), 17. Peterek (Polák, Květoň), 26. Růžička (Zíb, Kohn), 39. Varaďa (Lojek, Bonk), 47. Polanský (Bonk, Adamský), 48. Kohn (Orsava, Krajíček), 54. Richter (Peterek, Adamský), 54. Květoň, 56. Růžička - 12. Lukeš (Kubinčák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Richter, Lojek, Zíb, Hudec, Seman, Krajíček, Hrabal - Růžička, Kohn, Orsava - Květoň, Peterek, Polák - Varaďa, Bonk, McGregor - Adamský, Polanský, Hrňa - Hampl.
    HC VERVA Litvínov: Hübl - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Skuhrovec, Jareš, Gula - Vopat, Trávníček, Černý – Jenáček, Ručinský, Jánský - Lukeš, Hübl V., Kubinčák – Gerhát, Kracík, Majdan.

    Rozhodčí: Pešina, Polák - Lederer, Gebauer.

    Diváci: 3604
    bahis siteleri