Vítkovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:6 (kon.) | Pardubice – Kladno 5:2 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 4:5 (kon.) | Liberec – Sparta 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:6 (2:2, 1:3, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 26.11.2010, 17:30 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MARTIN PODLEŠÁK svou střelu otřel o výstroj Petera Jánského a Jaroslav Hübl nemohl reagovat. Deset branek nabídlo dnešní střetnutí. Bez asistence.
     
    44:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    VIKTOR HÜBL jednoznačně hvězdou zápasu, po třech asistencích se dočkal i vstřelení branky. Kovář dokázal vytěsnit střelu Švarného, ale na dorážku Hübla do odkryté sítě už neměl nárok. Litvínov využil v zápase již třetí přesilovku. Asistence: Ivan Švarný, Martin Ručinský.
     
    35:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    BENZINA potřebovala k využití početní výhody jen devět vteřin. Kubinčák napřáhl a kotouč se odrazil od brusle MARTINA JENÁČKA za bezmocného Kováře. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Karel Kubát
     
    32:08
    Mountfield právě vstřelil branku!
    MARTIN PODLEŠÁK se probil krásně až před Hübla a zametl puk pod brankářem až do brány. Hodně důležitá situace pro domácí, kteří se dostali zpět do zápasu svou druhou střelou ve druhé třetině. Podlešák skóroval v českobudějovickém dresu vůbec poprvé. Asistence: Rudolf Červený.
     
    27:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JAKUB ČERNÝ po jedenácti vteřinách od předchozího gólu znovu překonává Kováře! Jaroslav Kracík nahodil od mantinelu křižně puk směrem k brankovišti, domácí gólman se nestačil přemístit a Černému jen stačilo nastavit hokejku. Krásná branka zařídila hostům vedení 4:2. Asistence: Jaroslav Kracík
     
    27:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    FRANTIŠEK LUKEŠ využil přesné přihrávky spoluhráče a zavěsil. Viktor Hübl si připisuje třetí asistenci v zápase!
     
    19:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov srovnal s HC MOUNTFIELD krok setinky před sirénou! Hübl vrátil puk do ohně po střele Ručinského, Kovář se roztáhnul na čáře jak široký tak dlouhý, ale jeho beci nedokázali odklidit MARTINA JENÁČKA, jenž dorazil puk snad jedinou skulinou, která se nabízela, do sítě. Trefu ještě musel posvětit videorozhodčí. Asistence: Viktor Hübl, Martin Ručinský.
     
    14:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Jihočeši se nedostali padesát vteřin do pásma, ale hned první průnik Litvínovští nezachytili a inkasují. Svojí odvahou je překvapil obránce FRANTIŠEK PTÁČEK, který si najel až před Hübla, přesnou přihrávku mu adresoval Snopek a domácí kapitán měl spoustu času na zakončení. Potáhl si puk a zasunul kotouč mezi betony Hübla. Asistence: Jan Snopek, Roman Pšurný.
     
    9:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté zapnuli a hned slaví úspěch. Hübl vyhrál buly na KARLA KUBÁTA, ten chvíli počkal a pak vypustil kotouč směrem na Kováře. Nahození si našlo cestu až do sítě. Kubát tak odčinil svoje vyloučení, při kterém padla první branka HC MOUNTFIELD. Asistence: Viktor Hübl.
     
    7:45
    Mountfield právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KVĚTOŇ dorazil puk do prázdné obrany, poté co se k němu odrazil od zadního mantinelu po nepovedené střele Gulaše. Milan Gulaš kroutí hlavou, což nenaznačuje, že by přihrávka byla zrovna dvakrát chtěná, ale asi se za ní zlobit nebude. Asistence: Milan Gulaš, Jan Novák
    Marken.cz

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 8. Květoň (Gulaš, Novák), 15. Ptáček (Snopek, Pšurný R.), 33. Podlešák (Červený), 60. Podlešák - 10. Kubát (Hübl), 20. Jenáček (Hübl V., Ručinský), 28. Lukeš (Hübl V.), 28. Černý (Kracík), 36. Jenáček (Kubinčák, Kubát), 45. Hübl V. (Švarný, Ručinský)


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Snopek, Kotaška, Ptáček, Jank, Novák, Šulc, Kolarz - Šimánek, Mikeska, Pšurný R. - Gulaš, Langhammer, Květoň - Pletka, Kašpařík, Martynek - Kuchejda, Mertl, Podlešák - Červený.
    HC VERVA Litvínov: Hübl (Franěk) - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Gula, Skuhrovec - Trávníček, Ručinský, Vopat, Lukeš, Černý, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Majdan, Bojer, Kracík, Jánský.

    Rozhodčí: Baluška, Konc - Bláha, Kostka.

    Diváci: 4518
    bahis siteleri