Kadaň – Znojmo 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 4:5 (po s.n.) | Olomouc – Písek 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Ústí n/L 2:0 (kon.) | Beroun – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Třebíč – Chomutov 3:4 (po s.n.)
Hr. Králové – Tábor 5:2 (kon.) | Chrudim – Benátky n/J 7:6 (po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:2 (2:0, 1:0, 2:2.)
HC Tábor
Sobota 11.12.2010, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak pozor, Táborští střílejí další branku, nicméně již mají málo času na srovnání. MARTIN ŠTRBA propálil střelou zápěstím Filipa Luňáka a upravuje skóre na 5:2. Asistence: Luboš Voříšek, Jakub Matušík.
     
    57:22
    Tábor právě vstřelil branku!
    Alespoň čestný úspěch pro Tábor, který však překazil Filipu Luňákovi možnost na čisté konto. Milan Kostourek vrátil na modrou čáru JANU KUDRNOVI, jenž spíše takovou nedůraznou střelou překonává hradecké brankáře. Asistence: Milan Kostourek, Ivan Padělek.
     
    55:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Již páta branka Východočechů! Při signalizované výhodě pěkně našel Martin Vágner JANA BERGERA, který postupoval sám a pěknou kličkou překonal Jakuba Čecha. Asistence: Martin Vágner.
     
    53:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A o vítězi dnešního utkání je zřejmě již rozhodnuto, jelikož je to již o čtyři branky! Jakub Čech sice ještě střelu Jaroslava Roubíka skvěle chytil, ale na dorážku LADISLAVA JINDŘICHA již neměl sebemenší nárok. Asistence: Jaroslav Roubík, Jiří Kadlec.
     
    27:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do tříbrankového vedení! Skvěle to teď udělal Jaroslav Roubík, jenž z rohu našel VÍTA BUDÍNSKÉHO, který měl vše jako na zlatém podnose a také poslal puk do prázdné branky. Poté se náležitě poklonil Jaroslavu Roubíkovi za skvostnou nahrávku. Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    18:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    A nyní je to již o dvě branky! LADISLAV JINDŘICH převzal nahrávku od Zdeňka Čápa na pravé straně a ukázkově zakončil do pravého dolního rohu branky Čecha. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    16:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí využívají přesilovou hru hned poprvé. Čech vyrazil puk na Martina Koudelku, který mazácky našel v mezikruží osamoceného DANIELA VOLRÁBA, jenž měl již lehký úkol, a to vstřelit kotouč do prázdné branky, jelikož Jakub Čech stál úplně mimo svoji klec. Asistence: Martin Koudelka.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Volráb (Koudelka), 19. Jindřich (Čáp), 28. Budínský (Roubík), 54. Jindřich (Roubík, Kadlec), 56. Berger (Vágner) - 58. Kudrna (Kostourek, Padělek), 59. Štrba (Voříšek, Matušík)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Nedbal, Čáp, Táborský, Vágner, Višňák, Chmelíř, Horák, Klement - Jindřich, Roubík, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Hruška J., Macháň, Hruška O. - Berger, Čermák, Kubica
    HC Tábor: Čech (Klestil) - Kudrna, Kanov, Horáček, Černý, Kotaška, Koktan, Hartmann, Lukáč - Kostourek, Šperger, Kocar - Nedorost, Padělek, Mrkvička - Török, Štrba, Andres - Krätzer, Matušík, Voříšek

    Rozhodčí: Kalivoda - Beneš, Štofa
    bahis siteleri