Třebíč – Chrudim 3:0 (kon.) | Benátky n/J – Tábor 1:2 (kon.) | Chomutov – Znojmo 1:3 (kon.)
Jihlava – Beroun 2:3 (po s.n.) | Vrchlabí – Písek 4:2 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:4 (po s.n.)
Ústí n/L – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 4:3 (po pr.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
HC Olomouc
Pondělí 27.12.2010, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se ale nevoli sudího vzepřeli tím nejhokejovějším způsobem a rozhodují o svém vítězství! Na přihrávku si za olomouckou obranou počkal volný VÍT BUDÍNSKÝ a střelou mezi betony Žigárdyho završuje skóre na konečných 4:3. Asistence: Aleš Křetínský, Jaroslav Roubík.
     
    53:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Hradečtí dočkali! Ze strany si před Žigárdyho vybruslil DANIEL VOLRÁB a trochu se štěstím využívá přesilovku a vyrovnává tak na 3:3! Asistence: Martin Koudelka, Jan Hruška.
     
    44:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přesně to se jim teď podařilo. JAROSLAV ROUBÍK lehce tečoval nabídku Aleše Křetínského a Žigárdy nestihnul secvaknout své betony včas! Už je to zase jen o gól. Asistence: Aleš Křetínský, Martin Klement.
     
    41:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Také do třetího dějství vstoupili aktivněji hosté a radují se z branky na 3:1. Petr Haluza poslal puk před bránu RADIMU KUCHARCZYKOVI, který ho ztečoval do branky. Asistence: Petr Haluza.
     
    23:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté narozdíl od Hradce využívají hned první přesilovku. PETR POLODNA se dostal ke kotouči, hradeckému obráncovi udělal rychlou kličku a chumel těl před sebou prostřelil přesně k tyčce Luňákovy branky. Olomouc se ujímá vedení. Asistence: Alexandr Lhotský.
     
    18:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Úplně zničehonic přichází olomoucké vyrovnání. Před Luňákem dostal hotové náměstí Radim Kucharczyk, ale puk napoprvé netrefil. Dostal však druhou šanci a to už si všimnul dalšího volného kolegy, PETRA DOMINA, který neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Radim Kucharczyk, Martin Janáček.
     
    10:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhou nabídnutou přesilovku Hradečtí využívají. Na střelu Lukáše Chmelíře od modré si před bránou počíhal nehlídaný JAN HRUŠKA a z dorážky otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Lukáš Chmelíř, Patrik Moskal.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Hruška J. (Chmelíř, Moskal), 45. Roubík (Křetínský, Klement), 54. Volráb (Koudelka, Hruška J.), 64. Budínský (Křetínský, Roubík) - 19. Domin (Kucharczyk, Janáček), 23. Polodna (Lhotský), 42. Kucharczyk (Haluza)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Křetínský, Klement, Hendrich, Vágner, Višňák, Chmelíř, Čáp - Jindřich, Roubík, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Hruška J., Moskal, Hruška O. - Berger, Čermák, Kubica - Šejnoha.
    HC Olomouc: Žigárdy (Prusek) - Mikel, Ondrušek, Janáček, Vyrůbalík, Nedbálek, Bartoň, Lhotský - Ministr, Meidl, Polodna, Coufal, Černý, Brančík, Řípa, Haas, Haluza, Domin, Šedivý, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: Kubeš - Padevět, Čížek.
    bahis siteleri