Slovensko – Norsko 5:0 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
Norsko
Neděle 02.01.2011, 21:30Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Norové už neměli co ztratit, Slováci zatloukají další hřebíček do norské rakve. RICHARD PÁNIK nabral rychlost a zavezl puk do prázdné branky. Asistence: Juraj Majdan.
     
    53:29
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po půlminutě hry bez brankáře je ale Slováci trestají čtvrtou brankou. V oslabení patrně rozhoduje zápas RICHARD PÁNIK, který se trefil od vlastní modré čáry. Slovenská hvězda dovršila v utkání hattrick! Bez asistence.
     
    51:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Uklidnění pro slovenský tým přináší úvod dvaapadesáté minuty. Z čista jasna se před Voldenem zjevil JURAJ MAJDAN a zvedl puk přesně pod břevno. Asistence: Richard Pánik a Dalibor Bortnák.
     
    13:03
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka využita, Norové tvrdě pykají za svou nedisciplinovanost. Kombinaci zakončil z pravého kruhu RICHARD PÁNIK, Volden byl bez šance. Asistence: Dalibor Bortnák a Adam Jánošík.
     
    12:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po nahrávce z levé strany se na pravém kruhu uvolnil RICHARD PÁNIK a švihem pod břevno otevřel skóre utkání. Asistence: Miroslav Preisinger a Adam Jánošík.
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 13. Pánik (Preisinger, Jánošík), 14. Pánik (Bortnák, Jánošík), 52. Majdan (Pánik, Bortnák), 54. Pánik, 56. Pánik (Majdan)


    Slovensko: Hollý (Riečický) - Jánošík, Jaborník, Čerešňák, Šťastný, Kozák, Trška - Majdan, Bortnák, Pánik - Vandas, Hrivík, Preisinger - Šišovský, Jurčo, Kudrna - Jokeľ, Šimčák, Matoušek.
    Norsko: Volden (Soberg) - Bryhnisveen, Skaarberg, Madso, Rokseth, Danielsen, Andersen, Bacher - Stene, Olden, Oppoyen - Borresen, Weberg, Rosseli Olsen - Juell, Haga, Brekke - Roste Fossen, Hollstedt, Sundelius - Lindahl.

    Rozhodčí: Bauer (GER), Claesson (SWE) - Brown, Morrison (oba USA)
    bahis siteleri