Česko – Německo 3:2 (kon.) | Finsko – Rusko 3:4 (po pr.) | Švédsko – Rusko 3:4 (po s.n.)
konec
Česko
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Německo
Pondělí 03.01.2011, 01:30 • Dwyer arena, Niagara University • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko je 59 vteřin od jistoty záchrany. Němci propadli ve středním pásmu, v přečíslení dvou na jednoho předložil Straka ideálně puk ONDŘEJI PALÁTOVI, a ten svým druhým gólem v zápase přibližuje vítězství. Asistence: Petr Straka.
     
    50:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Po vyhraném buly se na pravé straně uvolnil ONDŘEJ PALÁT, položil si gólmana, objel jej a s ledovým klidem zasunul do odkryté branky. Asistence: Roman Horák a Jakub Jeřábek.
     
    46:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Češi provedli několik drobných chyb za sebou a Němci okamžitě skórují. Latta zavezl kotouč do pásma, nahodil na branku a z druhé dorážky dostal puk do sítě za ležícího Novotného MARIUS MOCHEL. Asistence: Bernhard Keil.
     
    28:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Frk zabojoval na modré čáře, udržel útočné pásmo a nakonec z toho je vyrovnání. Jeřábek posunul puk na pravý kruh a MICHAL HLINKA přesným švihem propálil Grubauera. Asistence: Jakub Jeřábek a Martin Frk.
     
    22:55
    Německo právě vstřelilo branku!
    Velmi nepříjemná věc pro české barvy. Novotný nechal u své pravé tyče hodně místa a střela NORMANA HAUNERA z velmi ostrého úhlu byla za pomoci teče brusle jednoho z clonících hráčů sražena až za čáru. Asistence: Thomas Brandl a Marcel Ohmann.
    Marken.cz

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 29. Hlinka (Jeřábek, Frk), 51. Palát (R. Horák, Jeřábek), 60. Palát (Straka) - 23. Hauner (Brandl, Ohmann), 47. Mochel (Keil)


    Česko: Novotný (Mazanec) - Řezníček, Jeřábek, Šenkeřík, Pláněk, O. Horák, Sedlák - Palát, Straka, R. Horák - Frk, Honejsek, Rachůnek - Hlinka, Nestrašil, Orsava - Culek, Holík, Soudek - Tůma
    Německo: Grubauer (Treutle) - Abeltshauser, Woidtke, Lindlbauer, Hufner, Bittner, Mapes, Orendorz - Kühnhackl, Noebels, Rieder - Braun, Hofflin, Plachta - Hauner, Brandl, Ohmann - El-Sayed, Keil, Latta - Mochel

    Rozhodčí: Kadyrov (RUS), Konc (SVK) - Tvrdoň (SVK), Winge (SWE)
    bahis siteleri