Kladno – Třinec 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 3:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Berani Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice – Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – Slavia 3:0 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 21.01.2011, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté dokazují, že se hraje až do poslední sirény, Tomáš Rohan vypálil na Málka, ten vyrazil kotouč betony do prostoru před branku, kam si zrovna najížděl KAROL SLOBODA a trefil odkrytou část branky - 4:2. Asistence: Tomáš Rohan.
     
    52:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají svou přesilovku a vyslýchají přání hloučků svých fanoušků, když JAN KOŠŤÁL dostal přesnou přihrávku před branku - 4:1. Asistence: Petr Kumstát, David Nosek.
     
    48:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se prohnali do pásma, zprava střílel na branku Strapáč, puk se od brusle bránícího hráče odrazil k ROMANOVI TOMASOVI, který dostal puk za Sáblíkova záda - 4:0. Asistence: Petr Strapáč, Peter Húževka.
     
    30:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí si nabruslili do pásma, po přesných přihrávkách se kotouč dostal na najíždějícího DENISE REHÁKA, který prostřelil Sáblíka - 3:0. Asistence: Roman Tomas, Petr Pohl.
     
    03:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté v pásmu před Málkem ztratili kotouč, RUDOLF HUNA si před červenou našlápl, zleva si najel do pásma a ujel i vracejícímu se hráči, nabruslil před branku a vystřelil - 2:0. Bez asistence.
     
    00:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se ujali kotouče, Ovčačík nahrál do jízdy ROMANU TOMASOVI, který ujel po levém křídle, nabruslil si před Závorku a otevřel dnešní skóre - 1:0. Asistence: Ctirad Ovčačík.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 1. Tomas (Ovčačík), 4. Huna, 31. Rehák (Tomas, Pohl), 49. Tomas (Strapáč, Húževka) - 53. Košťál (Kumstát, Nosek), 60. Sloboda (Rohan T.)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Punčochář, Bartoň, Ovčačík, Trnka, Rehák, Voráček, Vosátko - Burger, Huna, Ujčík, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Strapáč, Sýkora, Szturc, Šedivý, Vrána, Húževka
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (od 4. Sáblík) - Gřegořek, Nosek, Dobroň, Čutta, Sloboda, Rohan M., Prošek, Přindiš - Kumstát, Skuhravý, Košťál, Sailer, Pech, Zaťovič, Skladaný, Vachovec, Dej, Klíma L., Rohan T., Klíma T.

    Rozhodčí: Minář, Trombík - Poruba, Vengřín

    Diváci: 4 079