Kolín – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Šumperk – Přerov 4:2 (kon.) | Opava – Břeclav 5:1 (kon.)
Klatovy – Jablonec n/N 4:0 (kon.) | Děčín – Kobra 11:3 (kon.) | Vsetín – Uh. Hradiště 6:5 (kon.)
Jindř. Hradec – Trutnov 5:1 (kon.) | Kutná Hora – Nymburk 1:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:5 (1:2, 4:1, 1:2)
HC Uherské Hradiště
Neděle 23.01.2011, 17:30Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    58:08
    A je po přesilovce. Žabčík udělal chybu na útočné modré a musel ji následně řešit jen za cenu faulu - 2 minuty, držení.
     
    57:50
    Jenže hosté si sami komplikují šance na bodový zisk. Vítek udělal kličku Vodákovi a tomu nezbylo nž jej podrazit.
     
    50:10
    Nesportovním zákokem na Vítka se předvedl Josef Mikeš. Je vyloučen za krosček. Ještě dříve, než se vydal na trestnou lavici,ležícímu domácímu útočníkovi hezky od plic vynadal.
     
    49:49
    Další velká šance Vsetína. O zakončení se pokoušeli Ševčík a po něm i Vaněk, Oharek ale odolal. Hosté si ale pomohli faulem, vyloučen Andrýsek za sekání.
     
    37:12
    Dan Tesařík teď na okamžik zapomněl, že v dnešním utkání hraje na pozici beka a zdržel se v útočném pásmu. Poté mu již nezbylo nic jiného, než přečíslení dva na jednoho překazit hostům za cenu podražení. Za to si jde také posedět za katr.
     
    30:35
    V čase gólu je vyloučen Michal Sladký za nedovolené bránění. Přesilovka VHK tak může směle pokračovat.
     
    28:49
    A v pěti proti třem si zahaje i Vsetín. Za nedovolené bráněn je totiž vyloučen hradišťský Sakrajda. V zápětí se ještě Sakrajda nepohodl se Spitzerem a oba vyfasovali návdavkem dvě minuty za hrubost.
     
    28:06
    Domácí i ve čtyřech zamkli na chvíli hosty v jejich obranném pásmu a přesně ve chvíli, kdy se vyloučený Vítek vrátil na led, vybojovali pro sebe početní výhodu. Vyloučen Andrýsek za vysokou hůl.
     
    26:06
    Vítek nyní tvrdě atakoval soupeřova hráče za Kůdelovou brankou a k velké nelibosti domácích hráčů i diváků je vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    22:25
    Nedovolená hra vysokou holí. Tak zní klasifikace přestupku Daniela Bryneckého. Další přesilová hra slováckého celku je zde.
     
    20:24
    Domácí je dnes ledová plocha očividně malá. Tentokrát odpálil puk mimi hrací plochu Zavrtálek...no, a Valaši jdou do tří.
     
    19:14
    Domácí Žabčík odpálil ze vzduchu puk do bezpečí, bohužel pro Valachy byla tím bezpečím pouze domácí střídačka a Žabčík tudíž putuje za katr pro zdržování hry.
     
    12:53
    Další přesilovka vsetína je tu? Jak se Valachům zadaří tentokrát? Vyloučen je Knebl za podražení.
     
    8:28
    Karpíšek vyloučen za podražení. Prví přesilovka VHK je tu.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 4. Vítek, 26. Vítek (Vaněk), 30. Ševčík (Brynecký, Žabčík), 31. Vítek (Vaněk), 33. Kajaba (Valigura, Vítek), 46. Valigura (Vítek, Kajaba) - 5. Knebl (Mikeš, Sakrajda), 10. Mikeš, 22. Sladký (Mikeš, Sakrajda), 46. Knebl (Mikeš , Sladký), 58. Sakrajda (Matula)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Farda, Pelc, Zelenka, Zelenka, Žabčík, Spitzer, Zavrtálek - Tesařík, Ševčík, Vaněk, Brynecký, Valigura, Vítek, Kajaba, Korčák, Rufer, Klimek, Kubo, Plachtovič.
    HC Uherské Hradiště: Kůdela (Oharek) - Šudoma, Rapant J., Kystýnek, Pšeja, Matula, Sladký, Knebl, Piluša, Mikeš, Andrýsek, Sakrajda, Antonovič, Karpíšek, Kotačka, Němec, Kundera, Červenka, Vodák.

    Rozhodčí: R. Mrkva - R. Řezáč, M. Tuizal

    Diváci: 789
    bahis siteleri