Havlíčkův Brod – Pardubice 7:4 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (2:0, 3:1, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.01.2011, 10:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Krásné utkání, které provázely bohaté gólové hody, nakonec lépe zvládli domácí Rebelové, kteří slaví vítězství 7:4 a cenný zisk tří bodů do extraligové tabulky. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji váím hezký zbytek víkendu. (12:33:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Beránek střílel bekhendem z bezprostřední blízkosti a radoval se z gólu, jenže puk trefil jen vnitřní část břevna Stibůrkovy svatyně. Rebelové zůstávají u puku a drží útočné pásmo!
     
    58:30
    Vosyka pílil s pukem na holi do útočné písma a okamžitě se hnal do zakončení, když si mezi kruhy zasekl puk a z otočky o kousek minul pardubickou branku.
     
    57:45
    Valu stíhali za brodskou brankou pardubičtí útočníci, ale havlíčkobrodský bek situaci ustál, udržel puk a rychle ho rozehrál na své spoluhráče, kteří zakládají útok.
     
    57:12
    Po zakázaném uvolnění Havlíčkova Brodu se hosté začínali dostávat do nadějného přečíslení, ale nahrávku na najíždějícího útočníka vystihl mezi kruhy dobře postavený obránce T. Dvořák a vypíchl puk na hole svých spoluhráčů.
     
    56:35
    Bažant nabral rychlost a v obležení havlíčkobrodských hráčů střílel z vrcholu kruhů, jenže nepropálil početnou hradbu těl před sebou. Pardubice však zůstávají v držení kotouče na dostřel brankáře Vaněčka.
     
    55:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Divoká přestřelka nebere konců a přináší s sebou jeden gól za druhým. Po nahrávce Radima Zohorny se objevil v předbrankovém prostoru s pukem na holi kapitán ONDŘEJ BERÁNEK a pohotovou ranou zblízka propálil gólmana Stibůrka, čímž vrátil Rebelům tříbrankový náskok! Asistence: Radim Zohorna.
     
    54:52
    Na konci rychlé akce se objevil v předbrankovém prostoru zakončující Ludvík, jehož střelu bez přípravy nejdříve gólman Stibůrek, který se rychle přemístil, v pozici ležmo vyrazil a následně zalehl před svým brankovištěm puk.
     
    54:18
    Havlíčkobrodská lavička zareagovala oddechovým časem.
     
    54:18
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A máme tu najednou drama. Puk putoval v útočném pásmu po ose Jiří Kysela - Filip Kuťák - FILIP HAVRDA, přičemž posledně jmenovaný z mírného úhlu na pravé straně našel skulinku mezi betony u bližší tyčky číhajícího gólmana Vaněčka! Asistence: Filip Kuťák, Jiří Kysela.
     
    53:50
    Brankář Stibůrek vyrazil nepříjemnou ránu z mezikruží před sebe betony a následně odpálil vleže puk svou holí do bezpečí. Hrát mohou hosté.
     
    52:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši stále neházejí hokejky do žita a bojují za nepříznivého stavu. Teď se natlačili vehemetně do předbrankového prostoru, kde po vyražené ráně Michala Špačka střílel ještě TOMÁŠ PIPEK a zblízka poslal kotouč po ledě podél Vaněčkova betonu do sítě! Asistence: Michal Špaček.
     
    52:10
    Ze svého arzenálu vytáhl výborný a důležitý záíkrok gólman Vaněček, proti němuž zakončoval zblízka bez přípravy Panna. Strážce havlíčkobrodské svatyně ukryl jeho projektil do náruče a přerušil hru.
     
    51:38
    Již při hře 5 proti 5 pálil z mírného úhlu na levé straně Jojda a gólman Stibůrek puk vyrazil hrudí, na což ho zalehl před svým brankovištěm a raději přerušil hru.
     
    50:53
    Rebelové se po několika neúspěšních pokusech přece jen nastěhovali do blízkosti gólmana Stibůrka, kterého rychlou kombinací společně s celou obranou vyšachovali, jenže na konci celé akce si útočník Osmík příliš dlouho zpracovával mezi kruhy puk před odkrytou brankou a hosté ho odzbrojili.
     
    49:36
    Rebelové stále drží postavení v útočném pásmu a Pardubicím se nedaří vyhodit kotouč, čímž by se vymanily ze soupeřova tlaku. Volný prostor dopřáli hosté Valovi, jenž od modré čáry vyslal z otočky skákavý projektil, který nikdo přes velkou snahu z brodského tábora nedokázal tečovat a gólman Stibůrek vyrazil puk betony u bližší tyčky do bezpečí.
     
    48:58
    Nejdříve zblovaná rána Bažanta z levého kruhu k brankáři Vaněčkovi přes brodského obránce nedoletěla, na což se puku chopil Zohorna a z mezikruží o kousek minul vzdálenější tyčku. Kracík (PCE) po odpískání dostal 2 minuty za napadení plus OT na 10 minut za nesportovní chování.
     
    48:23
    Hosté přerušili havlíčkobrodský nápor po zisku kotouče jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat znovu před gólmanem Stibůrkem.
     
    48:04
    Havlíčkův Brod teď vyvinul značný tlak na gólmana Stibůrka, který musel likvidovat nepříjemné střely z dobrých palebných pozic, které měl na svědomí zejména útočný trojlístek ve složení Osmík - Zohorna - Beránek.
     
    47:24
    Rebelové odrazili další pardubický útok, který vedls pukem na holi rozjetý Havrda. Daleko se ovšem nedostal, když ho domácí odstavili na vrcholu kruhů od puku a přesunuli děj hry do středního pásma.
     
    46:43
    Havrda měl na svědomí další tvrdou ránu z levého kruhu, s níž si gólman Vaněček dokázal poradit, když ji betonem vytěsnil u bližší tyčky do bezpečí.
     
    44:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V přečíslení 3 na 1poslal Radim Zohorna přesný pas napříč předbrankovým prostorem na hůl MARTINA OSMÍKA, jenž z hranice brankoviště střelou po ledě nasměroval kotouč podél Stibůrkova pravého betonu do sítě! Asistence: Radim Zohorna, Ondřej Beránek.
     
    43:50
    Za držení protihráče dostal 2 minuty Havrda (PCE).
     
    43:18
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice ještě neskládají zbraně a sympaticky bojují o šanci zdramatizovat zápas, za což sklidily kýžené ovoce. Kotouč vybojoval v útočném pásmu JIŘÍ KYSELA a střelou z velkého úhlu trefil přesně vzdálenější horní roh brány gólmana Vaněčka, který byl v tomto případě bezmocný! Bez asistence.
     
    42:37
    Havlíčkův Brod je v plném počtu. Hosté se dostali k několika slibným šancím, jenže vylámali si pokaždé zuby na brankáři Vaněčkovi. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    42:20
    Pardubice si vytvořily značnou územní převaghu, ale Rebelové společně se svým gólmanem Vaněčkem nebezpečí zažehnali a dokázali vyhodit až do hájemství pardubického brankáře Stibůrka.
     
    41:30
    Gólman Vaněček měl před sebou hodně náročnou zkoušku, když musel čelit sérii nepříjemných dorážek zblízka, ale vše přečkal bez úhony a Rebelové se osvobodili dalším vyhozením.
     
    40:59
    Rebelové po dvou zblokovaných střelách od modré čáry získali v obranném pásmu puk a vyhodili ho vysokým obloučkem až k Stibůrkově brance, odkud hosté zakládají nový útok.
     
    40:37
    Havlíčkův Brod je potrestán za příliš mnoho hráčů na levé ploše. Trest odpyká Polák (HBR).
     
    40:23
    Zohorna se chopil v prostoru za brankou puku a z rohu pásma hledal svou nahrávkou před branku sjíždějícího Beránka, jenže ten dostal nahrávku příliš za sebe a nedokázal trefit letící puk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část nám nabídla hodně ofenzivní podívanou, což nakonec výtečně znázorňuje také její výsledek 3:1. Za Rebely se trefili Daniel Vosyka, Radim Zohorna a Tomáš Ludvík, čestný úspech Pardubic zaznamenal Patrik Žilák. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 12:03, vedou Rebelové nad Východočechy přesvědčivě 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Nejdříve pálil z prostoru levého kruhu Osmík, jehož tvrdou ránu vytěsnil u bližší tyčky číhající gólman Stibůrek betony do rohu pásma. Poté se dostal ke střele od modré čáry T. Dvořák, jenže nepříjemnou střelou o kousek netrefil vzdáleněšjí horní roh brány.
     
    39:06
    Pardubice se zkoušely ihned po vhazování usadit v útočném pásmu, jenže Rebelové je odsud po zisku kotouče hodně rychle vyhnali do středu hřiště.
     
    38:47
    Hra se nám přelévá ze strany na stranu a svým vzezřením hodně připomíná přesýpací hodiny. Chvíli tahají za delší konec pomyslného provazu domácí Rebelové, jindy pro změnu jejich soupeř z Pardubic.
     
    37:50
    Hosty zastavilo na útočné modré čáře odpískané postavení mimo hru, které jim nedovolilo přejít do blízkosti gólmana Vaněčka. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    36:07
    Hosté jsou v plném počtu. Rebelové si vynutili souvislejší tlak zejména na začátku přesilovky, ze kterého vzešla obrovská šance. Poté už Východočeši jejich tlak značně otupili.
     
    35:55
    Z dobré palebné pozice mezi kruhy střílel obránce Žuček, který si důrazným poklepáním holí o led řekl o nahrávku z pravého kruhu, jenže před odkrytou branou odvrátil jistý gól obětavý pardubický bek, jenž vytěsnil puk do rohu pásma!
     
    35:08
    Havlíčkův Brod si vynutil v úvodu své početní převahy značnou územní převahu a ze všech možných pozic útočného pásma ohrožoval gólmana Stibůrka, který zatím odolává náporu na svou osobu.
     
    34:07
    Na trestnou lavici usedl za napadení na 2 minuty Skála (PCE).
     
    34:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět odskakují svému soupeři na rozdíl čtyř branek. Po zmatcích kolem pardubické branky se rychle zoerientoval v předbrankovém prostoru TOMÁŠ LUDVÍK a pohotovou ranou nad beton gólmana Stibůrka skóroval! Bez asistence.
     
    33:20
    Spoustu volného prosotru dopřála brodská obrana volnému Havrdovi, který si sjel do prostoru mezi kruhy a z mírného úhlu na levé straně nenašel skulinku mezi Vaněčkovými betony!
     
    32:58
    Havlíčkův Brod je kompletní a oslabení sehrál na jedničku podtrženou, když svého soupeře skoro vůbec k ničemu nepustil a po většinu času držel hru v uctvivé vzdálenosti od svého gólmana Vaněčka.
     
    31:17
    Hosté se zatím v početní převaze očividně trápí, když se jim přes aktivní a hodně bruslící havlíčkobrodskou obranu nedaří získat přesilovkové pozice v blízkosti gólmana Vaněčka.
     
    31:10
    Po nepříjemné střele bekhendem z dílny pardubického forvarda Házeho, která prověřila betony gólmana Vaněčka, se hostující forvardi ještě tlačili k dorážkám, ale neúspěšně, protože maskovaný muž v brodském brankovišti těžkou situaci ustál.
     
    30:58
    Na trestnou lavici usedá Osmík (HBR), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil napadením.
     
    30:27
    Stále sledujeme hodně vyrovnanou partii, během níž se oba soupeři snaží o útočné pojetí hry, ale obě obrany jsou zatím pozorné a na hřišti v čele s pozornými gólmany dominují.
     
    29:07
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Pardubice bleskově odpovídají. Ostrou ránu Adama Kracíka z vrcholu pravého kruhu ještě tečoval v předbrankovém prostoru PATRIK ŽILÁK a gólman Vaněček si smolně srazil puk do vlastní sítě, zřejmě svou maskou! Asistence: Adam Kracík.
     
    28:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod už má na své straně komfortní náskok čtyř gólů. Daniel Jojda vysunul hezkou nahrávkou za pardubickou obranu RADIMA ZOHORNU, jenž si v samostatném úniku položil bekhendovým blafákem gólmana Stibůrka a střelou nad jeho beton skóroval! Asistence: Daniel Jojda.
     
    27:30
    Hra je plná nepřesností, které se utěšeně lepí hráčům obou táborů na hole a zabraňují vzniku nebezpečnější šance nebo výraznějšího tlaku v soupeřovu pásmu. Puk se rychle stěhuje po hřišti a mění svého majitele.
     
    26:20
    Na obou stranách jsme teď viděli neúspěšné útoky, které s sebou přinesly jen náznaky nebezpečných situací před gólmany. Nakonec se ke střele z mezikruží dostal Beránek, jehož projektil gólman Stibůrek ukryl do náruče. Na brodského kapitána si po odpískání hodně důrazně vyšlápnul obráínce Kracík, ovšem sudí vše rozehnali a nedopustili potyčku. Vylučovat se nebude.
     
    25:19
    Hosté se hodně důrazně tlačili do zakončení a nakonec strčili gólmana Vaněčka až za brankovou čáru. Po posunutí brodské branky se přerušuje na chvilku hra.
     
    24:30
    Pardubice si postupnými krůčky proklestily cestu do zakončení v útočném pásmu, když Špaček měl k dispozici dostatek volného prostoru a času mezi kruhy a po ledě bekhendem do protipohybu gólmana Vaněčka o kousek minul tyčku!
     
    23:20
    Zakončení také na opačné straně kluziště. Nejdříve z vrcholu kruhů nastřelil Stibůrkovy betony Osmík a vzápětí neuspěl se svou ranou z mírného úhlu Hlídek, jenž rovněž napálil jen betony pardubického brankáře.
     
    22:30
    Pardubice zkoušely rychle odpovědět, ale nejdříve se dostaly do postavení mimo hru a poté vyslaly nepřesnou ránáu od modré čáry. Hrát mohou domácí Rebelové.
     
    21:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se již ujímá tříbrankového vedení. Ostrou ránu Ondřeje Hlídka ihned po vhazování vyrazil gólman Stibůrek betony jen do prostoru před sebou, kde číhal DANIEL VOSYKA, nezazmatkoval a položil si strážce pardubické svatyně na led, po čemž zblízka bekhendem uklidil puk po ledě za brankovou čáru! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    21:15
    Rozjetý Vosyka střílel z dobré palebné pozice v předbrankovém prostoru, jenže na gólmana Sitůbrka, jenž se roztáhl ve svém brankovišti, si se svou ranou nepřišel.
     
    20:38
    Hra je značně neurovnaná. Puk se teď rychle stěhoval z holí Rebelů k hostům a naopak. Nakonec dvakrát vystřelily Pardubice. Skálova rána od modré čáry minula o kousek vzdálenější tyčku a Háze za okamžik pálil z předbrankového prostoru bez přípravy do Vaněčkovy nachystané náruče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka s sebou přinesla vyrovnaný hokej s několika slibnými šancemi, které dokázali Rebelové využít ke dvěma vstřeleným brankám. Nejdříve je poslal do vedení Ondřej Beránek a poté se trefil Radim Zohorna. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 11:18, vede Havlíčkův Brod nad Pardubicemi 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Rebelové vytvořili kolem gólmana Stibůrka nebezpečný závar, který založil svou střelou z dobré palebné pozice mezi kruhy Beránek, jenže nikdo z nich nedokázal protlačil puk za brankovou čáru!
     
    18:52
    Havlíčkův Brod stále musí čelit soupeřově útočné snaze a nedaří se mu vyvézt puk do bezpečného prostoru z pásma. Nepříjemnou ránu z bezprostřední blízkosti musel likvidovat rychlým přesunem a svými betony gólman Vaněček, který v těžké situaci podržel svůj tým.
     
    17:55
    Padubice se pokoušely po neúspěšném brodském útoku založit rychlý brejk, na jehož konci střílel z mezikruží do připravených betonů gólmana Vaněčka útočník Havrda.
     
    16:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují svůj bubený náskok po krasné akci. Tomáš Ludvík z ostrého úhlu na pravé straně poslal utěšenou a přesnou nahrávku do předbrankového prosotru na najíždějícího RADIMA ZOHORNU, jenž měl na hranici brankoviště už snadnou úlohu zamést puk do odkryté brány! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    15:50
    Na druhé straně kluziště několikrát zahrozili také mladí Rebelové, jenže jejich razantní projektily postrádaly potřebnou přesnost, když o kousek míjely Stibůrkovu bránu.
     
    14:55
    Kyselova nepříjemná rána zblízka zaměstnala Vaněčkovy betony, od nichž se puk odsrazil do rohu pásma zpět na pardubické hole, jenže hosté už se k zakončení nepropracovali.
     
    14:00
    Havrda našel krásnou nahrávkou před branku v situaci 2 na 1 volného Pannu, který bez přípravy střílel zápěstím, ale gólman Vaněček se bleskově přesunul a jeho projektil ukryl do nastavené náruče!
     
    13:19
    Havlíčkův Brod sevřel Východočechy do pevného objetí a ze všech možných pozic ostřeluje bránu gólmana Stibůrka. Naposledy střílel Žuček, jehož ránu vyrazil pardubický maskovaný muž do prostoru před sebou, kde domácí útočníci doráželi těsně vedle jeho levé tyčky!
     
    12:30
    Po vyražené Kuťákově ráně z pravé strany, jíž brankář Vaněček vyrazil betony, mohl dorážet z volného prostoru mezi kruhy Velinský, jenže puk mu v klíčovém okamžiku přeskočil hůl!
     
    11:57
    Po nezdařilém útočném výpadu zachytila havlíčkobrodská družina soupeřův úptok, jenže po zisku kotouče vyhodila přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění.
     
    11:09
    Pardubičtí mladíci se vehementně a trpělivě tlačili do zakončení z předbrankového prostoru, jenže zde tuhý souboj s brodskou obranou prohráli a dostali se vzápětí do postavení mimo hru.
     
    10:36
    Pardubice zastavil nejdříve odpískaný ofsajd, po němž hosté získali puk a z mezikruží nepříjemně vypálil Kuťák, jehož ránu gólman Vaněček dobře viděl a ukryl ji ve své připravené náruči uprostřed brankoviště.
     
    09:50
    Nepříjemnou ránu vyslal z levé strany Voplakal, gólman Stibůrek však byl na místě a puk u bližší tyčky schoval do nastavené náruče, čímž raději přerušil před dojíždějícími útočníky hru.
     
    09:29
    Pardubice jsou kompletní, když se jim podařilo sehrát oslabení na výbornou. Rebelové se prakticky k ničemu nedostali a přesilovkou se doslova protrápili. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    08:37
    Po zblokované havlíčkobrodské ráně od modré čáry se chopili Východočeši znovu puku a vyvezli ho až do hájemství gólmana Vaněčka, odkud domácí zakládají nový útok.
     
    07:52
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, jenže hosté zmařili brzy jeho postupnou kombinaci a vyhnali hru i s pukem do středního pásma.
     
    07:29
    Beránek nabíral ve středním pásmu rychlost a dostával se za Diveckého (PCE), který ho podrazil a vyfasoval za to dvoumintuový trest.
     
    07:07
    Mladí bojovníci z Kotliny odrazili soupeřův útok a bleskově přenesli hru na opačnou stranu hřiště, kde se však nevyvarovali úmyslného postavení mimo hru, po němž se bude vhazovat v jejich pásmu.
     
    06:10
    Mladé Východočechy nejdříve zastavilo na hranici útočného pásma odpískané postavení mimo hru, ale nyní už jsou ve Vaněčkově blízkosti a kombinují v tomto prostoru.
     
    05:30
    Z předbrankového prostoru pálil bez přípravy po obdržení nahrávky Ludvík a z dobré střelecké pozice vyprášil ostrou ranou betony gólmana Stibůrka.
     
    05:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají těsného vedení. Po nahrávce Tomáše Dvořáka zkusil štěstí střelou z levého kruhu ONDŘEJ BERÁNEK a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    04:39
    Velký důraz a neohroženost v útočném pásmu teď prokázal kapitán Beránek, jenž se s pukem na holi prosmýkl kolem pardubických beků ale kotouč si ustřelil daleko od hole a nestihl ho dojet před gólamenm Stbůrkem, jenž ukryl puk pod lapačkou.
     
    03:50
    Srpek si nezpracoval v ideální palebné pozici mezi kruhy prudkou nahrávku z rohu pásma a vzápětí střílel z druhé vlny od modré čáry Kracík, jenže nepropálil hradbu těl před sebou.
     
    03:01
    Bažant získal kotouč a nepustil Rebely ven z pásma, na což střelou z prostoru u levého mantinelu o kousek minul vzdálenější tyčku Vaněčkovy svatyně.
     
    02:31
    vše je už vyřešeno, branka je na svém místě a může se pokračovat ve hře. Buly proběhne po levé ruce havlíčkobrodského gólmana Vaněčka.
     
    02:31
    Na ledové ploše to teď vypadá jako na veřejném bruslení, když se hráči obou táborů udržují v tempu neustálým pohybem. Na ukotvení branky do předepsané pozice se pořád usilovně pracuje.
     
    02:31
    Pardubice sevřely Rebely pod chvilkový tlak a gólman Vaněček měl za sebou dlouho posunutou branku, čehož si sudí vůbec nevšimli a nechali pokračovat ve hře. Mladí Východočeši se nakonec k zakončení neprobili.
     
    01:55
    Pardubice odrazily útok Rebelů a bleskově založily protiútok, na jehož konci střílel z prostoru mezi kruhy rozjetý Pipek a ostrou střelou zápěstím našel jen Vaněčkovu připravenou náruč.
     
    01:15
    Na druhé straně pálil z levého kruhu Panna, ale tvrdou ranou nastřelil jen nohy před sebou stojícího protihráče, díky čemuž gólman Vaněček zasahovat vůbec nemusel.
     
    00:40
    Dundáček po obdržení nahrávky posílal z pravého kruhu pas před branku na najíždějícího Beránka, ovšem ten v těžké pozici tísněn pardubickým zadákem netrefil puk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Vaněček (Novák) - Žuček, Vala, Krajcigr, Lobo, T. Dvořák, Mendl - Vosyka, Ludvík, Hlídek, Zohorna, Beránek "C", Osmík, Mašek, Voplakal, Jojda, Dundáček, Polák.

    HC Eaton Pardubice:
    Stibůrek (Müller) - Divecký "C", Petric, Procházka, Skála, Kracík, Klinecký - Pipek, Žilák, O. Polák, Bohuněk, Kysela, Srpek, Panna, Voženílek, Háze, Havrda, Bažant, Kuťák, Velinský, Špaček.

    Rozhodčí: .
     
    Hezké nedělní dopoledne, ze zimního stadionu v Kotlině vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Eaton Pardubice v rámci 26. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Podívejme se v krátkosti na počíná obou soupeřů v minulém kole. Rebelové v domácím prostředí přivítali brněnskou Kometu a překvapivě zdolali průběžného lídra tabulky 4:2. Pardubice na svém ledě poměřily síly s Libercem, jemuž podlehly 4:7. A jak dopadla vzájemná střetnutí obou dnešních soků? Radovali se pokaždé Rebelové, kteří doma vyhráli nejdříve 2:1 a venku pokořili mladé Východočechy přesvědčivě 7:2. Utkání začíná v 10:30.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Beránek (T. Dvořák), 17. Zohorna (Ludvík), 22. Vosyka (Hlídek), 29. Zohorna (Jojda), 35. Ludvík, 45. Osmík (Zohorna, Beránek), 56. Beránek (Zohorna) - 30. Žilák (Kracík), 44. Kysela, 53. Pipek (Špaček), 55. Havrda (Kuťák, Kysela)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:
    bahis siteleri