Havlíčkův Brod – Pardubice 7:4 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (2:0, 3:1, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.01.2011, 10:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Divoká přestřelka nebere konců a přináší s sebou jeden gól za druhým. Po nahrávce Radima Zohorny se objevil v předbrankovém prostoru s pukem na holi kapitán ONDŘEJ BERÁNEK a pohotovou ranou zblízka propálil gólmana Stibůrka, čímž vrátil Rebelům tříbrankový náskok! Asistence: Radim Zohorna.
     
    54:18
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A máme tu najednou drama. Puk putoval v útočném pásmu po ose Jiří Kysela - Filip Kuťák - FILIP HAVRDA, přičemž posledně jmenovaný z mírného úhlu na pravé straně našel skulinku mezi betony u bližší tyčky číhajícího gólmana Vaněčka! Asistence: Filip Kuťák, Jiří Kysela.
     
    52:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši stále neházejí hokejky do žita a bojují za nepříznivého stavu. Teď se natlačili vehemetně do předbrankového prostoru, kde po vyražené ráně Michala Špačka střílel ještě TOMÁŠ PIPEK a zblízka poslal kotouč po ledě podél Vaněčkova betonu do sítě! Asistence: Michal Špaček.
     
    44:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V přečíslení 3 na 1poslal Radim Zohorna přesný pas napříč předbrankovým prostorem na hůl MARTINA OSMÍKA, jenž z hranice brankoviště střelou po ledě nasměroval kotouč podél Stibůrkova pravého betonu do sítě! Asistence: Radim Zohorna, Ondřej Beránek.
     
    43:18
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice ještě neskládají zbraně a sympaticky bojují o šanci zdramatizovat zápas, za což sklidily kýžené ovoce. Kotouč vybojoval v útočném pásmu JIŘÍ KYSELA a střelou z velkého úhlu trefil přesně vzdálenější horní roh brány gólmana Vaněčka, který byl v tomto případě bezmocný! Bez asistence.
     
    34:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět odskakují svému soupeři na rozdíl čtyř branek. Po zmatcích kolem pardubické branky se rychle zoerientoval v předbrankovém prostoru TOMÁŠ LUDVÍK a pohotovou ranou nad beton gólmana Stibůrka skóroval! Bez asistence.
     
    29:07
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A Pardubice bleskově odpovídají. Ostrou ránu Adama Kracíka z vrcholu pravého kruhu ještě tečoval v předbrankovém prostoru PATRIK ŽILÁK a gólman Vaněček si smolně srazil puk do vlastní sítě, zřejmě svou maskou! Asistence: Adam Kracík.
     
    28:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod už má na své straně komfortní náskok čtyř gólů. Daniel Jojda vysunul hezkou nahrávkou za pardubickou obranu RADIMA ZOHORNU, jenž si v samostatném úniku položil bekhendovým blafákem gólmana Stibůrka a střelou nad jeho beton skóroval! Asistence: Daniel Jojda.
     
    21:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se již ujímá tříbrankového vedení. Ostrou ránu Ondřeje Hlídka ihned po vhazování vyrazil gólman Stibůrek betony jen do prostoru před sebou, kde číhal DANIEL VOSYKA, nezazmatkoval a položil si strážce pardubické svatyně na led, po čemž zblízka bekhendem uklidil puk po ledě za brankovou čáru! Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    16:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují svůj bubený náskok po krasné akci. Tomáš Ludvík z ostrého úhlu na pravé straně poslal utěšenou a přesnou nahrávku do předbrankového prosotru na najíždějícího RADIMA ZOHORNU, jenž měl na hranici brankoviště už snadnou úlohu zamést puk do odkryté brány! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    05:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se ujímají těsného vedení. Po nahrávce Tomáše Dvořáka zkusil štěstí střelou z levého kruhu ONDŘEJ BERÁNEK a zamířil přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Tomáš Dvořák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Beránek (T. Dvořák), 17. Zohorna (Ludvík), 22. Vosyka (Hlídek), 29. Zohorna (Jojda), 35. Ludvík, 45. Osmík (Zohorna, Beránek), 56. Beránek (Zohorna) - 30. Žilák (Kracík), 44. Kysela, 53. Pipek (Špaček), 55. Havrda (Kuťák, Kysela)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:
    bahis siteleri