Havlíčkův Brod – Pardubice 7:4 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (2:0, 3:1, 2:3)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 23.01.2011, 10:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Krásné utkání, které provázely bohaté gólové hody, nakonec lépe zvládli domácí Rebelové, kteří slaví vítězství 7:4 a cenný zisk tří bodů do extraligové tabulky. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji váím hezký zbytek víkendu. (12:33:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Beránek střílel bekhendem z bezprostřední blízkosti a radoval se z gólu, jenže puk trefil jen vnitřní část břevna Stibůrkovy svatyně. Rebelové zůstávají u puku a drží útočné pásmo!
     
    58:30
    Vosyka pílil s pukem na holi do útočné písma a okamžitě se hnal do zakončení, když si mezi kruhy zasekl puk a z otočky o kousek minul pardubickou branku.
     
    57:45
    Valu stíhali za brodskou brankou pardubičtí útočníci, ale havlíčkobrodský bek situaci ustál, udržel puk a rychle ho rozehrál na své spoluhráče, kteří zakládají útok.
     
    57:12
    Po zakázaném uvolnění Havlíčkova Brodu se hosté začínali dostávat do nadějného přečíslení, ale nahrávku na najíždějícího útočníka vystihl mezi kruhy dobře postavený obránce T. Dvořák a vypíchl puk na hole svých spoluhráčů.
     
    56:35
    Bažant nabral rychlost a v obležení havlíčkobrodských hráčů střílel z vrcholu kruhů, jenže nepropálil početnou hradbu těl před sebou. Pardubice však zůstávají v držení kotouče na dostřel brankáře Vaněčka.
     
    55:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Divoká přestřelka nebere konců a přináší s sebou jeden gól za druhým. Po nahrávce Radima Zohorny se objevil v předbrankovém prostoru s pukem na holi kapitán ONDŘEJ BERÁNEK a pohotovou ranou zblízka propálil gólmana Stibůrka, čímž vrátil Rebelům tříbrankový náskok! Asistence: Radim Zohorna.
     
    54:52
    Na konci rychlé akce se objevil v předbrankovém prostoru zakončující Ludvík, jehož střelu bez přípravy nejdříve gólman Stibůrek, který se rychle přemístil, v pozici ležmo vyrazil a následně zalehl před svým brankovištěm puk.
     
    54:18
    Havlíčkobrodská lavička zareagovala oddechovým časem.
     
    54:18
    Pardubice právě vstřelily branku!

    A máme tu najednou drama. Puk putoval v útočném pásmu po ose Jiří Kysela - Filip Kuťák - FILIP HAVRDA, přičemž posledně jmenovaný z mírného úhlu na pravé straně našel skulinku mezi betony u bližší tyčky číhajícího gólmana Vaněčka! Asistence: Filip Kuťák, Jiří Kysela.
     
    53:50
    Brankář Stibůrek vyrazil nepříjemnou ránu z mezikruží před sebe betony a následně odpálil vleže puk svou holí do bezpečí. Hrát mohou hosté.
     
    52:52
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Východočeši stále neházejí hokejky do žita a bojují za nepříznivého stavu. Teď se natlačili vehemetně do předbrankového prostoru, kde po vyražené ráně Michala Špačka střílel ještě TOMÁŠ PIPEK a zblízka poslal kotouč po ledě podél Vaněčkova betonu do sítě! Asistence: Michal Špaček.
     
    52:10
    Ze svého arzenálu vytáhl výborný a důležitý záíkrok gólman Vaněček, proti němuž zakončoval zblízka bez přípravy Panna. Strážce havlíčkobrodské svatyně ukryl jeho projektil do náruče a přerušil hru.
     
    51:38
    Již při hře 5 proti 5 pálil z mírného úhlu na levé straně Jojda a gólman Stibůrek puk vyrazil hrudí, na což ho zalehl před svým brankovištěm a raději přerušil hru.
     
    50:53
    Rebelové se po několika neúspěšních pokusech přece jen nastěhovali do blízkosti gólmana Stibůrka, kterého rychlou kombinací společně s celou obranou vyšachovali, jenže na konci celé akce si útočník Osmík příliš dlouho zpracovával mezi kruhy puk před odkrytou brankou a hosté ho odzbrojili.
     
    49:36
    Rebelové stále drží postavení v útočném pásmu a Pardubicím se nedaří vyhodit kotouč, čímž by se vymanily ze soupeřova tlaku. Volný prostor dopřáli hosté Valovi, jenž od modré čáry vyslal z otočky skákavý projektil, který nikdo přes velkou snahu z brodského tábora nedokázal tečovat a gólman Stibůrek vyrazil puk betony u bližší tyčky do bezpečí.
     
    48:58
    Nejdříve zblovaná rána Bažanta z levého kruhu k brankáři Vaněčkovi přes brodského obránce nedoletěla, na což se puku chopil Zohorna a z mezikruží o kousek minul vzdálenější tyčku. Kracík (PCE) po odpískání dostal 2 minuty za napadení plus OT na 10 minut za nesportovní chování.
     
    48:23
    Hosté přerušili havlíčkobrodský nápor po zisku kotouče jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat znovu před gólmanem Stibůrkem.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Beránek (T. Dvořák), 17. Zohorna (Ludvík), 22. Vosyka (Hlídek), 29. Zohorna (Jojda), 35. Ludvík, 45. Osmík (Zohorna, Beránek), 56. Beránek (Zohorna) - 30. Žilák (Kracík), 44. Kysela, 53. Pipek (Špaček), 55. Havrda (Kuťák, Kysela)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dynamo Pardubice:
    bahis siteleri