Kometa Brno – Ústí n/L 7:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 6:0 (kon.) | Písek – Chomutov 5:2 (kon.) | Vítkovice – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Zlín – Sparta 5:3 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Plzeň 4:2 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 28.01.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:29
    Pardubičtí již boj o body zřejmě vzdali, naopak Třinec hýří aktivitou. Nyní navíc vybojoval přesilovku, protože Michal Petira je vyloučen za podražení.
     
    52:26
    Michal Jonáš je vyloučen za faul kolenem.
     
    43:19
    Třinec teď zasypal Bernarta sprškou střel, ale jedna z nich byla gólová - to když se puk odrazil k Filipu Oherovi, na kterého zívala prázdná brána. Následná střela však trefila pouze přesunujícího se gólmana.
     
    41:52
    Jenže všechno snažení utnul Marek Voženílek, který je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    34:10
    Pardubice vyrobily velkou minelu při rozehrávce a dovolily Třineckým přečíslení 3 na 1. Tomáš Franek však velkou ranou z levého kruhu nastřelil pouze břevno hostující klece.
     
    32:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    V Třinci se už zřejmě rýsuje vítěz utkání. Rychle rozehraná akce po vhazování ve středním pásmu měla za následek střelu ADRIANA BUMBÁLA, kterou Veselý nezpacifikoval. Asistence: Radim Matuš, Michal Chvostek.
     
    31:10
    Nejprve se pardubickým málem podařilo protlačit puk do branky, protože před Chvostkem byl obrovský závar, následně se ale Třinečtí z tlaku vymanili a ujeli do brejku 2 na 1. Na konci celé akce stál Martin Vrabel, který ale tváří v tvář gólmanovi neuspěl.
     
    23:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vytvořili přesilovkový obrazec, vyměnili si několik přihrávek a k zakončení se odhodlal PETER BEZUŠKA, který střelou z pravé strany prostřelil nicnevidícího gólmana. Asistence: Adrian Bumbál.
     
    22:24
    Třinec si po nepěkném zákroku Martina Mejtského zahraje svou první přesilovku v utkání.
     
    15:09
    Jen co se třinečtí ubránili přesile, nechal se vyloučit Michal Jonáš za držení.
     
    13:30
    Pardubice se nejprve nemohly srovnat k průniku do útočného pásma, následovala ale blesková akce, která zapříčinila Vachutkovu dobrou šanci z bezprostřední blízkosti, kterou ale Daniel Chvostek kryje.
     
    12:10
    První vyloučení v dnešním utkání. Za katr se poroučí domácí hráč Jurij Repe, který poměrně zbytečně podrazil osamoceného protihráče za vlastní bránou.
     
    06:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Taktický tah pardubickým trenérům vyšel! DANIEL VACHUTKA si sjel mezi kruhy, kam dostal přihrávku a vystřelil. Nechytatelná rána znamená snížení náskoku domácích. Asistence: Ondřej Starý.
     
    05:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tlak domácích vyústil v signalizovanou výhodu. Té Třinec využil dokonale a zásluhou ADRIANA BUMBÁLA prosadivšího opět po závaru před brankou zvyšuje vedení. Asistence: Michal Chvostek.
     
    02:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí brzy přebírají oteže utkání. Po závaru před brankou se prosadil FILIP OHERA. Asistence: Tadeáš Jaroš, Martin Vrabel.
     
    01:25
    První šance zápsu domácích a hned to byla tutovka - Adrian Bumbál se zjevil mezi kruhy úplně osamocen, měl dostatek prostoru i času, ale rozhodnul se zakončit příklepem, což zapříčinilo, že kotouč minul branku.

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 3. Ohera (Jaroš, Vrabel), 6. Bumbál (Chvostek M.), 24. Bezuška (Bumbál), 33. Bumbál (Matuš, Chvostek) - 7. Vachutka (Starý)


    HC Oceláři Třinec: Chvostek D. - Bezuška, Kurzok, Blahuta, Bumbál, Pargáč, Slovák, Ohera, Ižacký, Malyjurek, Valíček, Jonáš, Chvostek M., Štencel, Běhal, Franek, Repe, Vrabel, Matěj, Jaroš, Matuš
    HC Dynamo Pardubice: Veselý - Kubín, Fridrich, Poulíček, Mládek, Chmelař, Pipek, Žilák, Starý, Moravec, Vachutka, Zelinger, Bureš, Zahaluk, Schneider, Petira, Řezníček, Mejtský, Voženílek

    Rozhodčí: Smeták
    bahis siteleri