Kometa Brno – Ústí n/L 7:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 6:0 (kon.) | Písek – Chomutov 5:2 (kon.) | Vítkovice – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Zlín – Sparta 5:3 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Plzeň 4:2 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 28.01.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod po tuhém boji vítězí v krásné bitvě nad Plzní 4:2. Za hrdinu zápasu můžeme bez ostychu vyhlásit havlíčkobrodského brankáře Daniela Dolejše, jenž skvělými zákroky, které mnohdy vypadaly naprosto neuvěřitelně, podržel svůj tým a dovedl ho ke třem bodům. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (20:09:54)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto. Radek Špringl po obdržení kotouče nezpanikařil a prokázal kolektivní způsob hry, když přiťukl puk ještě lépe postavenému VÍTOVI KŘESŤANOVI, který z mezikruží bekhendem k tyčce skóroval! Asistence: Radek Špingl.
     
    59:37
    Plzeň svírá v mohutném tlaku domácí Rebely a vůbec je nepouští ven z pásma. Gólman Dolejš teď má plné ruce práce s vykrýváním střeleckých úhlů.
     
    59:00
    Útočník Jelínek se dostal k puku ve středním pásnmu, ale příliš otálel se střelbou a byl plzeňskými hráči rychle odzbrojen. Hrát mohou hosté.
     
    58:41
    Plzeň si vyžádala oddechový čas a sahá k závěrečné power-.play. Na vhazování před gólmanem Dolejšem jde s šesti hráči v poli, přičemž gólman Polívka zůstal na střídačce.
     
    58:20
    Chlubna se dostal k puku v útočném pásmu a namířil si to odvážně mezi přesilu dvou protihráčů, kolem nichž se nedokázal prosmýknout do Polívkovy blízkosti a přišel o kotouč.
     
    57:50
    Hosté zaujali po strastiplné cestě útočné pozice a pokoušejí se o zakončení v blízkosti gólmana Dolejše, jenže bojovná obrana Rebelů zatím odolává.
     
    56:50
    Rebelové aktivně napadají plzeňskou rozehrávku a daří se jim v hojném počtu zhušťovat střed hřiště, přes který si hledají zatím Západočeši cestu marně.
     
    56:00
    Plzeň zaváhala při rozehrávce a nepřenou nahrávku vypíchl na vrcholu kruhů Němec směrem proti rozjetému Jelínkovi, jenže ten měl puk do protipohybu a při pokusu o jeho zachycení v těžké pozici ztratil rovnováhu a upadl.
     
    55:32
    Rebelové odrazili další útočný výpad z plzeňské dílny, jenže po zisku kotouče vyhodili přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění. Buly proběhne po levici gólmana Dolejše.
     
    55:13
    Bojovníci z Kotliny přece jen na chvíli vykoukli ze své pevnmé obranné ulity a tlačí se do zakončení v blízkosti gólmana Polívky, který zatím zasahovat nemusel.
     
    54:14
    Indiáni na ledě stále jednoznačně dominují a neustále svírají havlíčkobrodskou družinu pod značným tlakem. Rebelové se snaží co nejvíce usnadnit práci svému gólmanovi Dolejšovi tím, že rychle přistupují k plzeňským střelcům.
     
    53:25
    Kubalík s ocitl v samostatném úpniku, jenže narazil na hráz jménem Daniel Dolejš, která zaúřadovala proti střele zblízka svými betony. Na útočnících Plzně je již vidět značná frustrace z toho, že se jim stále nedaří vyzrát na skvěle chytajícího havlíčkobrodského gólmana.
     
    52:47
    Trochu volného prosotru a času využil na vrcholu pravého kruhu Jelínek, jehož schovaná ráda zpoza plzeňských beků letěla k bližší tyčce nad Polívkův beton, ale hostující gólman zaúřadoval svou lapačkou.
     
    51:55
    Kuchta si sjel s pukem na holi po levé straně až do kruhu a tvrdou ranou, jíž zblokoval clonící plzeňský zadák, netrefil branku. Hrát mohou hosté.
     
    51:42
    Rebelové pod tlakem dvakrát v krátkém časovém sledu nedokázali založil útočnou kaci, když vyhodili pokaždé na odpískané zakázané uvolnění.
     
    51:17
    Schleiss se prezentoval hezkou individuální akcí. Nejdříve z prostoru mezi kruhy pálil na branku přes skrumáž těl, ale gólman Dolejš puk vyrazil hrudí a poradil si i s následnou dorážkou tohoto plzeňského forvarda, jíž ukryl v náruči u bližší tyčky.
     
    50:35
    Zohorna si vybruslil z rohu plzeňského pásma a využil rozevřené obrany hostů k Polívkovu ohrožení, když nastřelil z mírného úhlu na pravé straně betony maskovaného muže.
     
    50:00
    Pejcharovu ránu z levého kruhu gólman Dolejš dobře viděl a ubližší tyčky ji schoval ve své nastavené náruči. Rebelové sice vyhráli buly, ale pod tlakem napadajících hostů vyhodili puk jen na zakázané uvolnění.
     
    49:30
    Rebelové se začínají vzpamatovávat z mohutného plzeňského tlaku a dostávají se čím dál častěji do útočného pásma, kde se jim daří chvílemi prověřovat Polívkovu pozornost.
     
    48:49
    Gólmana Polívku, který se teď stal ve svém brankovišti spíše nezúčastněným divákem, prověřil ranou z pravého kruhu Meloun. Plzeňský muž s maskou ale u bližší tyčky lapil jeho střelecký pokus do náruče.
     
    48:16
    Plzeňská družina v tuto chvíli na ledovém kolbišti jasně dominuje a pevně třímá otěže zápasu ve svých rukou, přičemž pravidelně zaměstnává havlíčkobrodskou obranu v čele s brankářem Dolejšem.
     
    47:10
    Po Pejcharově nahrávce z levé strany se ocitl úplně sám v předbrakovného prostoru Noga, který si sjel do mírného úhlu na levé straně, jenže nerozhýbal si gólmana Dolejše, který se rozchytal do famózního výkonu a vyrazil teď střelu plzeňského útočníka betony!
     
    46:10
    Při kombinaci v útočném pásmu obdržel puk po několika přesných nahrávkách Schleiss a zápěstím pálil od modré čáry. O kousek ale přestřelil horní tyčku Dolejšovy svatyně.
     
    45:40
    Plzeň se dostala pod chvilkový tlak Rebelů, ale odolala mu a po zisku kotouče může opět naplno rozjet svůj nebezpečný útočný kolotoč.
     
    44:50
    Zákrok z říše snů teď předvedl gólman Dolejš. Po nahrávce Kopty pálil z bezprostřední blízkosti bez přípravy osamocený Pejchar, jenže maskovaný muž Rebelů natáhl ke své levé tyčce lapačku s vyrážečkou a zachytil mezi nimi puk ještě před brankovou čarou!
     
    44:10
    Noga zkusil štěstí střelou z pravé strany, jenže nepřekonal u bližší tyčky. rebelvé následně založili mohutný útok, na jehož konci se ale k zakončení nedostali.
     
    44:00
    Nahozený puk ze středního pásma ukryl gólman Dolejš pod svou lapačkou, protože k němu dojížděli rozjetí útočníci Plzně, kteří čekali na případné dorážky.
     
    43:38
    Rebelové jsou kompletní a okamžitě začínají pomýšlet na ofenzívu. Jejich snaha v útočném pásmu zatím efekt v podobě nebezpečnějšího zakončení nepřinesla.
     
    43:06
    Rebelům se podařilo vyhodit puk až k brankáři Polívkovi, jenže Indiáni si zanedlouho probili cestu zpět a střílejí na gólmana Dolejše. Ten zasahovat zatím nemusí, plzeňské projektily postrádají přesnost nebo končí po zblokování v ochranné síti.
     
    42:24
    Plzeň stále drží postavení v útočném pásmu a přes aktivně napadající havlíčkobrodskou obranu si hledá cestu k Dolejšovu ohrožení, zatím neúspěšně.
     
    41:41
    Tichý pálil z prostoru poblíž modré čáry, ale svůj projektil nepropasíroval na gólmana Dolejše, protože letící puk tečovali domácí do ochranné sítě.
     
    41:19
    Ve středním pásmu se nevyvaroval nedovoleného zákroku Němec (HBR), jenž fauloval kolenem.
     
    41:05
    Rebelové vkročili do závěrečného dějství aktivně a snaží se dobýt útočné pásmo na delší časový úsek. Od modré čáry vypálil Dundáček a gólman Polívka opět zaúřadoval ve svém brankovišti lapačkou.
     
    40:08
    Hynek po vyhraném buly pálil od modré čáry a jeho střelu do horní části branky zlikvidoval gólman Polívka pomocí své lapačky, po čemž přerušil hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Rebelové dostali aktivním napadáním plzeňské rozehrávky hned v jejím zárodku hosty pod tlak a ti vyhodili přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění.
     
    39:17
    Vosyka prodloužil na modré čáře nahozený puk do útočného pásma, jenže zde nepobýval nikdo z jeho spoluhráčů. Hrát mohou hosté z Plzně, kteří drží puk.
     
    38:26
    Domácí soubor se nastěhoval po krátké odmlce do útočných pozic, kde přes aktivně napadající obranu Plzně rozvíjí svou kombinaci. Zatím bez kladného výsledku.
     
    37:59
    Šimandl nabral rychlost a v útočném pásmu z pravého kruhu vypálil. Střela mu však vůbec nesedla a gólman Dolejš u bližší tyčky ukryl pomalu letící kotouč pod lapačkou.
     
    37:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. Po nahrávce Radka Špringla vypálil od modré čáry FILIP DUNDÁČEK a gólman Polívka přes zakrytý výhled, možná i s tečí svých spoluhráčů, nezachytil letící puk a kapituloval! Asistence: Radek Špringl.
     
    36:50
    Obránce Vala předvedl v obranném pásmu důležitý a povedený zákrok, když zastavil svým tělem pronikajícího plzeňského útočníka. Hrát mohou záhy domácí.
     
    36:23
    Hokejisté ze západních Čech si neporozuměli při přechodu do útočného pásma, když puk vyhodili jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    36:03
    Plzeň je již kompletní, v závěru přesilovky Rebelové ještě stříleli z prostoru pravého kruhu, jenže gólman Polívka měl u bližší tyčky svou náruč připravenou k zásahu a přerušil hru.
     
    35:43
    Hosté nepouštějí aktivní obranou Rebely do souvislejšího tlaku a pravidelně vyhazují puk z obranného pásma až do Dolejšovy blízkosti.
     
    35:09
    Západočechům se podařilo znovu vyhodit, ale bojovníci z Kotliny si probili cestu zpět do přesilovkových pozic, v nichž teď postupně kombinují.
     
    34:38
    Hosté se dokázali osvobodit dlouhým vyhozením, ale domácí družina se nastěhovala zpět do pásma a po velkém závaru před brankou prověřila Polívkovu pozornost.
     
    33:38
    Po mohutném závaru kolem plzeňské brány Farný (PLZ) vyfasoval 2 minuty za podražení.
     
    33:30
    Rebelové odrazili plzeňský útok a sami se hrnuli do útočných pozic, jenže nahozený puk ukryl gólman Polívka, jenž si vybruslil ze svého brankoviště, před dojíždějícími útočníky.
     
    32:30
    Chlubna naskočil do hry z trestné lavice a okamžitě obdržel puk. V situaci 2 na 1 pak nahrál před branku Beránkovi, ale ten si nezpracoval prudký puk. Záhy právě Chlubna ještě zakončoval z pravého kruhu a nastřelil bližší tyčku!
     
    32:00
    Plzeň stále drží pásmo a hrozí ze všech možných pozic. Další Houfkovu nepříjemnou ránu od modré čáry srazili domácí do ochranné sítě.
     
    31:34
    Houfkova tečovaná rána v předbrankovém prostoru pomalu směřovala do protipohybu gólmana Dolejše, ale o kousek minula jeho levou tyčku. Vzápětí pálil zblízka Mašek, jenže střelou nad beton ztroskotal na Dolejšově vymrštěné lapačce.
     
    31:03
    Plzeňští mladíci si ankonec probili cestu do útočného pásma, jenže Rebelové dostali puk k levému mantinelu, kde dlouhý a urputný souboj přerušil až hvizd rozhodčího.
     
    30:21
    Rebelové vystihli po prohraném vhazování ve svém pásmu úmysl Indiánů a po zisku kotouče vyhodili puk až do hájemství gólmana Polívky.
     
    30:08
    Chlubna (HBR) dostal od sudího dvouminutový trest za hákování.
     
    29:36
    Plzeň nepolevuje a naopak teď jetě přidala na útočných otáčkách. Zblízka dokázala několikrát zakončit, ale brankář Dolejš padl do mohutného rozkleku a betony utěsnil pozemní prostor svého brankoviště.
     
    28:53
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Havlíčkobrodští si nevzali ponaučení z plzeňských varování a nakonec inkasují. Filip Mašek adresoval napříč předbrankovým prostorem přesný pas na osamoceného DOMINIKA KUBALÍKA, jenž úplně sám u tyčky zasunul bez přípravy kotouč za Dolejšova záda! Asistence: Filip Mašek.
     
    28:31
    Plzeň si začíná vynucovat drtivý tlak, ze kterého neustále zasypává gólmana Dolejše sprškou střel. Strážce havlíčkobrodské svatyně teď likvidoval Maškovu ránu z mezikruží, jíž ukryl v náruči.
     
    27:57
    Gólman Dolejš podržel hodně důležitými zákroky svůj tým, když zblízka nadvakrát zakončoval útočník Pour, jenže v obou případech si vylámal zuby na betonech v prostoru u bližší tyčky!
     
    27:30
    Plzeň svou značnou územní převahu, jíž si postupem času vypracovala, nezužitkovala k dalšímu nebezpečnímu zakončení. Naopak útočit může havlíčkobrodská družina, která svírá Západočechy pod zámek.
     
    26:29
    Na druhé straně zahrozil Noga, který se po závaru před brankou ocitl úplně sám mezi kruhy a nepříjemnou ranou bekhendem zakončoval. Rebelové ale jeho ránu vytěsnili nad Dolejšovu svatyni až do ochranné sítě.
     
    25:55
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí a několikrát nebezpečně zahrozili. Naposledy se o to postaral Chlubna, jehož pokus z prostoru mezi kruhy si gólman Polívka ztlumil betony a puk ukryl pod lapačkou.
     
    24:59
    Kuchta pálil z prostoru mezi kruhy, ale jeho střelu srazila plzeňská obrana mimo tři tyče Polívkovy svatyně. Vzápětí se Rebelové dostali pod tlak a z bezprostřední blízkosti střílel bez přípravy úplně volný Faschingbauer, jehož střelu vyrazil gólman Dolejš, jenž se bleskově přesunul v brankovišti, svým betonem!
     
    24:10
    Hra je stále velmi vyrovnaná, oba soupeři se snaží o dobytí útočného pásma a vytvoření souvislejšího tlaku nebo nebezpečnějšího zakončení.
     
    23:13
    Nejdříve vypálil tvrdou ranou od modré čáry Šulák a gólman Polívka musel rychle letící puk vyrážet svými betony. Poté na druhé straně při rychlém útoku minul z pravého kruhu pravou Dolejšovu tyčku Pejchar a záhy ostrou ránu od levého mantinelu schoval gólman Dolejš u bližší tyčky do náruče.
     
    22:22
    V těchto chvílích sledujeme zejména tuhý a urputný boj o postavení ve středním pásmu., který zatím nezná svého vítěze. Puk teď mají ve své moci bojovníci z Kotliny.
     
    21:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové i přes špatný začátek přesilovku využili k zisku nejtěšnějšího vedení. Při havlíčkobrodském útoku se dostal do velkého úhlu na levé straně Petr Kuchta, jenž si počkal na najíždějícího TOMÁŠE CHLUBNU, který po obdržení nahrávky bez přípravy a zblízka rozechvěl síťku za Polívkovými zády! Asistence: Petr Kuchta.
     
    20:44
    Plzeň drží zatím kadé Rebely daleko od svého brankáře Polívky. Nyní se Rebelové rozjeli k rychlému útoku, jenže ten zastavilo jejich postavení mimo hru.
     
    20:25
    Hosté vyhráli vhazování v obranném pásmu a po zisku kotouče ho okamžitě odpálili do hájemství brodského gólmana Dolejše, odkud domácí zakládají nový útok.
     
    20:08
    Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru. Nam lavici hanby je vykázán Tolar (PLZ) za podražení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Rebelové se usadili v útočných pozicích a tlačí se ze všech možných pozic k Polívkovu ohožení, jenže zatím bez úspěchu. Plzeňský obranný blok náporu odolává.
     
    19:20
    Rozjetý Faschingbauer se v pravém kruhu vůbec nemazal s kotučem a ostře ho poslal na bránu gólmana Dolejše, který jeho tvrdou ránu vyrazil hrudí na hole svých spoluhráčů.
     
    18:55
    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma, kde sevřeli svého západočeského soupeře pod tlak, ale z územní převahy se neprobili přes důslednou obranu k nebezpečnímu zakončení.
     
    17:55
    Kuchta zatáhl puk po levé straně do útočného pásma a z tísně v levém kruhu alespoň postrčil puk k bližší tyčce, kde číhal gólman Polívka a přikryl puk pods vou lapačkou.
     
    17:36
    Plzeň neustává v dobáývání havlíčkobrodské branky. Nejdříve nastřelil z levého kruhu u bližší tyčky číhající Dolejšovy betony Kopta, po němž pálil z bezprostřední blízkosti vysoko nad i jeho parťák Noga.
     
    16:36
    V závěru plzeňské přesilovky ještě pálil Pitel, jenže z levého kruhu zápěstím branku netrefil. Havlíčkův Brod je kompletní a může děkovat hlavně svému gólmanovi Dolejšovi, že si poradil se sérií nepříjemných projektilů. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    15:46
    Gólman Dolejš čelil obrovskému náporu na svou osobu, když hosté pořádně motali hlavy oslabeným Rebelům a pravidelně ho ohrožovali ze všech možných a nebezpečných pozic útočného pásma. Nakonec se domácím podařilo vyhodit.
     
    14:54
    Schleiss našel hezkou nahrávkou z levého kruhu před brankou volného Pejchara, jemuž naštěstí pro Rebely vůbec nesedla střela bez přípravy pomalu letící puk ukryl do náruče připravený gólman Dolejš.
     
    14:36
    A Rebelové jdou do tří. Kuchta (HBR) zastavil plzeňský útok jen za cenu hákování.
     
    14:19
    Hynek (HBR) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    14:00
    Mladí Západočeši odrazili havlíčkobrodský útok a okamžitě založili rychlý kontr, v jehož rámci se dostali do nadějného přečíslení 3 na 2, jenže Rebelové se rychle vrátili a nebezpečný výpad zastavili.
     
    13:14
    Plzeň je již v plném počtu a je nutné podotknout, že oslabení sehrála na jedničku podtrženou. Navíc okamžitě začala pošilhávat po gólmanu Dolejšovi, jehož náruč nastřelil z mezikruží po obdržení přihrávky Kubalík.
     
    12:05
    Rebelové si prokelstili postupnými krůčky cestu zpět do Polívkovy blízkosti a seskupili se v přesilovkových pozicích, jenže o puk záhy přišli a Indiánům se podařilo znovu se osvobodit dlouhým vyhozením.
     
    11:30
    Nejdříve pálil z prostoru pravého kruhu Vosyka, ale nepropálil hradbu těl v předbrakovém prosotru. Podobná situace se za chvíli opakovala a hosté po zisku kotouče znovu vyhodili.
     
    10:40
    Ostrou ránu Hynka z prostoru pravého kruhu gólman Polívka u bližší tyčky vyrazil svými betony na plzeňské obránce, kteří okamžitě vyhodili puk do bezpečí.
     
    10:25
    Faschingbauer (PLZ) zamířil na trestnou lavici za sekání.
     
    10:00
    Oba tábory rozvinuly své útoky, jenže obrany zaúřadovaly v obranných pásmech včas a přesně, čímž nepustily útočníky do zakončení v blízkosti obou gólmanů.
     
    09:20
    Ve středním pásmu zůstal po tvrdém ataku u mantinelu na chvíli ležet otřesený útočník Rebelů Němec, ale sám odjel na střídačku a měl by být v pořádku.
     
    08:55
    Západočeši se teď dvakrát probili do zakončení z nebezpečných pozic. Nejdříve našel Dolejšovu náruč střelou z prostoru pravého kruhu Schleiss a po vyhraném vhazování ho následoval ranou z mezikruží Noga, jehož nepříjemný projektil vyrazil gólman Dolejš svou hrudí.
     
    08:10
    Plzeň je však aktivní obranou a hlavně rychlým bruslením vyhnala za útočnou modrou čáru, čímž dostala domácí družinu do odpískaného postavení mimo hru.
     
    07:55
    Mladí bojovníci z Kotliny jsou při chuti. Odrazili další útok Plzně a sami se nastěhovali do postavení v útočném pásmu, kde kombinují a hledají si cestu k Polívkovu ohrožení.
     
    07:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Radim Zohorna vyhrál v útočném pásmu vhazování na LUKÁŠE ŽEMLIČKU, jehož střela z předbrakového prostoru zapadla přesně k levé tyčce gólmana Polívky! Asistence: radim Zohorna.
     
    06:58
    Plzeň odrazila útok Rebelů a v blízkosti svého gólmana Polívky se chopila puku, jenže vyhodila ho přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění.
     
    06:30
    Západočeši si neporozuměli při přechodu do útočného pásma, na jehož modré čáře se nevyhnuli odpískanému postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu blíže brodské modré čáře.
     
    06:07
    Havlíčkův Brod se snaží stejně jako jeho soupeř o aktivní pojetí hry a pravidelně se pokouší o dobytí útočných pozic, jenže mladí Indiáni zatím velmi dobře brání střední pásmo, kde zachytávají spoustu puků a sami se hrnou do zakončení.
     
    05:17
    Puk se rychle stěhoval po ledě, přičemž územní převahu si postupně vytvořili hosté z Plzně. Také se probili k zakončení, když Koptovu ránu od modré čáry lapil gólman Dolejš do nastavené náruče a přerušil hru.
     
    04:25
    Nejdříve sevřeli hosté Rebely pod mohutný tlak, při němž několikrát ohrozili gólmana Dolejše. Ten musel betony zasahovat hlavně proti nepříjemné Pourově ráně z předbrankového prostoru. Poté střílel z mezikruží do Polívkových betonůl Zohorna, jehož střela se odrazila k modré čáře a odtud Novotný trefil jen připravenou náruč maskovaného muže u bližší tyčky.
     
    03:33
    Rebelové odrazili plzeňský útočný výpad a nadýchli se k rychlému protiútoku, jenže při něm přešli přes modrou čáru jen za cenu odpískaného postavení mimo hru.
     
    02:45
    Hra v tuto chvíli připomíná přesýpací hodiny, když se puk rychle stěhuje po celé ploše ledového kolbiště a pravidelně střídá svého majitele. Rebelové i Indiáni se pokoušejí založit útok, jenže obě obrany zatím pracují spolehlivě.
     
    01:39
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Havlíčkobrodská obrana trestuhodně zaspala a mladí Indiáni toho dokázali dokonale využít. Po nahrávce Ondřeje Němečka se puku ujal JAN SCHLEISS, prošel jako nůž máslem až do předbrankového prostoru a zblízka skóroval přesnou střelou nad Dolejšovo levé rameno! Asistence: Ondřej Němeček.
     
    00:45
    Pour zavezl po levém křídle puk do útočného pásma, jenže zde byl v jeho rohu odzbrojen. Rebelové však o kotouč rovněž přišli a Plzeň se drží na Dolejšův dostřel.
     
    00:15
    Mladí Západočeši vyhráli úvodní vhazování a chopili se puku, jenže nepovedlo se jim založit útok a vyhodili jen na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat před gólmanem Polívkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Dolejš (Fučík) - Vala, Šulák "A", Žuček, T. Dvořák, Meloun, Novotný - Kuchta "A", Křesťan, Špringl, Vosyka, Žemlička, Chlubna, R. Zohorna, Hynek "C", Dundáček, Jelínek, Turek, Beránek, Němec.

    HC Plzeň 1929:
    Polívka (Karafiát) - Tichý, Farný, Kubík, Šmíd, Marcel, Němček, Pejchar "C", Šimandl, Mašek, Schleiss, Kopta, Tolar, Zimmermann, Noga "A", Kubalík, Faschingbauer, Pitel, Houfek "A", Pour, Tulačka.

    Rozhodčí:
    Jan Hribik - Milan Kis, Radim Prchal.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Žemlička (R. Zohorna), 22. Chlubna, 38. Dundáček (Špringl), 60. Křesťan (Špringl) - 2. Schleiss (Němeček), 29. Kubalík (Mašek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Škoda Plzeň:
    bahis siteleri