Třebíč – Tábor 5:3 (kon.) | Znojmo – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Jihlava – Olomouc 4:2 (kon.)
Chomutov – Havlíčkův Brod 3:2 (po pr.) | Písek – Benátky n/J 3:0 (kon.) | Kadaň – Chrudim 5:1 (kon.)
Vrchlabí – Litoměřice 3:4 (po pr.) | Ústí n/L – Beroun 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pondělí 07.02.2011, 17:30 • Hostan aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Orli právě vstřelili branku!
    Samostatný nájezd proměnil VLADIMÍR ŘÍHA!
     
    43:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! JIŘÍ BEROUN dorazil střelu Jana Trojana.... Hradecký gólman puk po střele znojemského hráče vyrazil přímo na hůl Berouna, jenž zakončoval do prázdné branky. Luňák se nestihl přesunout. Asistence: Jan Trojan, Lubomír Štach.
     
    22:16
    Orli právě vstřelili branku!
    MARTIN PODEŠVA dostal puk do levého kruhu před branku, otočil se o 360 stupňů a střelou po zemi snižuje. Asistence: Martin Pláněk.
     
    11:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se zase na chvíli dostali do útoku a další puk končí za Kacetlem. Vít Budínský přihrál zpoza branky na volného MARTINA ZÁHOROVSKÉHO, který našel skulinku mezi betony znojemského gólmana. Asistence: Vít Bidínský.
     
    01:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Novák si nedal na modré pozor a nastřelil chrániče Zdeňka Kubici. Ten sebral puk a upaloval na Kacetla. Našel najíždějícího MILOSLAVA ČERMÁKA, který namířil kotouč do odkryté klece. Znojemský gólman se nestihl přesunout. Asistence: Zdeněk Kubica.
    Marken.cz

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 23. Podešva (Pláněk), 44. Beroun (Trojan, Štach), ?. Říha - 2. Čermák (Kubica), 12. Záhorovský (Budínský)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl - Pospíšil, Pláněk, Štach, Rangl, Klimeš, Novák, Kolafa, Stehlík - Beroun, Říha, Trojan - Lev, Podešva, Lattner - Jarůšek, Bartoš, Komínek - Rachůnek, Videlka, Vyletelka.
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák - Křetínský, Klement, Táborský, Horák, Chmelíř, Hendrich, Karlík, Musil - Hruška J., Moskal, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Kubica, Záhorovský, Čermák - Hruška O., Jindřich, Havlíček.

    Rozhodčí: Trombík - Jureček, Rychlý

    Diváci: 1208
    bahis siteleri