Kometa Brno – Slavia 1:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:4 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:5 (3:1, 0:0, 0:4)
HC VERVA Litvínov
Neděle 20.02.2011, 18:10 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je definitivně jasno. VOJTĚCH KUBINČÁK se dostal na útočné modré k puku a poslal jej do prázdné branky. Asistence: František Lukeš.
     
    57:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tradiční obrázek letošní sezony. Kubátova střela se od mantinelu se štěstím dostala před branku. Tam se k puku dostal JAROSLAV KRACÍK a Litvínov otočil zápas. Asistence: Karel Kubát.
     
    53:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po buly se ale hosté prosadili. Od modré vypálil RICHARD JAREŠ a puk přepadl Falterovi přes lapačku až do sítě. Asistence: Roman Vopat.
     
    45:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Falter nejprve tygřím skokem zachránil proti střele Gerháta, ale o chvíli později už neměl šanci zasáhnout. Pokryl ještě střelu Kubinčáka, ale puk se dostal před odkrytou branku k VIKTORU HÜBLOVI, pro něhož nebyl problém vstřelit branku. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    17:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po 43 sekundách jdou domácí do dvoubrankového vedení. Branka vybojována skoro jako přes kopírák. Nahozený puk do rohu vybojoval Bílek pro Kallu, který našel před brankou JAKUBA VALSKÉHO. Ten se obtočil kolem beka a trefil se přesně mezi betony. Asistence: Jaroslav Kalla, Vítězslav Bílek.
     
    16:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde do vedení. Nahozený puk do rohu hřiště nahrál Pavel Patera na JIŘÍHO BICKA, který našel snad jedinou skulinku mezi tyčí a Hüblem. Asistence: Pavel Patera, Jaroslav Nedvěd.
     
    9:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na vyrovnávací trefu se ale nečekalo dlouho. Kuchler přes celou modrou nahrál na Bicka, jehož střelu vyrazil J. Hübl přímo před PAVLA PATERU. Kladenský kapitán napřáhl a propálil Hübla. Asistence: Jiří Bicek.
     
    8:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První střelu od modré Falter viděl a puk vyrazil. Puk se ale znovu dostal k Jarešovi, jehož projektil od modré tečoval přesně za Faltera ROMAN VOPAT. Asistence: Martin Heinisch, Richard Jareš.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 10. Patera (Bicek), 17. Bicek (Patera, Nedvěd), 18. Valský (Kalla, Bílek) - 9. Vopat (Heinisch, Jareš), 46. V. Hübl (Kubinčák), 54. Jareš (Vopat), 58. Kracík (Kubát), 60. Kubinčák (Lukeš)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Procházka, Mrázek, Drtina, Nedvěd, Šmach, Piskáček, Růžička, Kameš - Kuchler, Patera, Bicek - Smoleňák, Kalla, Bílek - Kotrla, Hašek, Valský - Eberle, Melka, Stieler.
    HC VERVA Litvínov: J. Hübl (Brzobohatý) - Černošek, Martinka, Stříteský, Švarný, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš - Vopat, Lukeš, Gerhát, Rindoš, Černý, Heinisch, V. Hübl, Kubinčák, Majdan, Bojer, Kracík, Maxa.

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Tošenovjan, Hlavatý
    bahis siteleri