Kometa Brno – Slavia 1:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:4 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:5 (3:1, 0:0, 0:4)
HC VERVA Litvínov
Neděle 20.02.2011, 18:10 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je definitivně jasno. VOJTĚCH KUBINČÁK se dostal na útočné modré k puku a poslal jej do prázdné branky. Asistence: František Lukeš.
     
    59:32
    Eberle trefil nejspíš tyčku a vzápětí Patera nahrál tak, že puk mířil do prázdné kladenské klece. Tam dojížděl Nedvěd a ještě jeden litvínovský hráč a zdá se, že Nedvěd se k puku dostal dřív a stihl ho ještě vyrazit před brankovou čárou!
     
    Domácí v šesti!
     
    58:56
    Falter ještě zachraňuje v akci dva na nikoho doslova.
     
    57:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tradiční obrázek letošní sezony. Kubátova střela se od mantinelu se štěstím dostala před branku. Tam se k puku dostal JAROSLAV KRACÍK a Litvínov otočil zápas. Asistence: Karel Kubát.
     
    53:40
    Kladenské ovšem znovu zradila disciplína. Domácí byli v šesti a budou za to pykat.
     
    53:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po buly se ale hosté prosadili. Od modré vypálil RICHARD JAREŠ a puk přepadl Falterovi přes lapačku až do sítě. Asistence: Roman Vopat.
     
    50:24
    Litvínov se zbytečně připravuje o přesilovku. Radim Skuhrovec (LIT) neudržel nervy a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    49:16
    Přísné vyloučení kladenského Drtiny. Ten sice padl pod nohy jednomu z bránících hráčů, ale jednoznačně odpálil puk a až poté přepadl přes něj hostující forvard. Jiří Drtina (KLA) - 2 minuty za podražení.
     
    47:50
    Bílek krásnou nahrávkou našel před brankou Kallu, jehož teč končí na tyči!
     
    45:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Falter nejprve tygřím skokem zachránil proti střele Gerháta, ale o chvíli později už neměl šanci zasáhnout. Pokryl ještě střelu Kubinčáka, ale puk se dostal před odkrytou branku k VIKTORU HÜBLOVI, pro něhož nebyl problém vstřelit branku. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    39:51
    Bicek se dostal na brankovišti do šance a domácí čeká zajímavý začátek třetí třetiny. Dvě minuty za hákování totiž dostává Viktor Hübl (LIT), 1:30 5/3.
     
    39:21
    Hosté ještě půjdou do čtyř. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Jiří Gula (LIT).
     
    38:57
    Na konec přesilovky jsme se ještě nakonec šance dostali. Nenápadné nahození tečoval nepříjemně Majdan. Falter měl dost práce i s dalším pokusem, který vypustil znovu Majdan.
     
    36:52
    Přesilovku si zahraje i Litvínov, protože Kladno hrálo v šesti.
     
    34:57
    Nedvěd si sjel do rohu hřiště a u protější tyče našel Pateru, který z voleje míjí branku.
     
    34:35
    Radim Skuhrovec (LIT) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:04
    Přesilovka hostům dlouho nevydržela. Dvě minuty dostává za vysokou hůl František Lukeš (LIT).
     
    29:42
    Přesilovku si vyzkouší také hosté. Pavel Patera (KLA) dostává dvě minuty za podražení.
     
    26:48
    Ondřej Martinka (LIT) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:50
    Jan Piskáček (KLA) dostává dvě minuty za krosček. Domácímu obránci se to hodně nelíbilo a poté, co praštil hokejkou, dostává i desítku.
     
    17:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po 43 sekundách jdou domácí do dvoubrankového vedení. Branka vybojována skoro jako přes kopírák. Nahozený puk do rohu vybojoval Bílek pro Kallu, který našel před brankou JAKUBA VALSKÉHO. Ten se obtočil kolem beka a trefil se přesně mezi betony. Asistence: Jaroslav Kalla, Vítězslav Bílek.
     
    16:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde do vedení. Nahozený puk do rohu hřiště nahrál Pavel Patera na JIŘÍHO BICKA, který našel snad jedinou skulinku mezi tyčí a Hüblem. Asistence: Pavel Patera, Jaroslav Nedvěd.
     
    15:53
    Dlouho se Kladno v pásmu drželo prakticky bez šancí, až se zpoza branky uvolnil Antonín Melka. Jeho výjezd před branku zlikvidoval J. Hübl.
     
    9:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na vyrovnávací trefu se ale nečekalo dlouho. Kuchler přes celou modrou nahrál na Bicka, jehož střelu vyrazil J. Hübl přímo před PAVLA PATERU. Kladenský kapitán napřáhl a propálil Hübla. Asistence: Jiří Bicek.
     
    8:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První střelu od modré Falter viděl a puk vyrazil. Puk se ale znovu dostal k Jarešovi, jehož projektil od modré tečoval přesně za Faltera ROMAN VOPAT. Asistence: Martin Heinisch, Richard Jareš.
     
    6:50
    Hosté mizerně rozehráli. Nedvěd se dostal ke střele od modré. Jeho pokus zacinkal na boční konstrukci. Hosté ale sebrali puk a dostávali se do protiútoku, který zastavil podražením právě Jaroslav Nedvěd (KLA).
     
    1:09
    Domácí se dobře natlačili před branku, střelu faulovaného Valského vyrazil J. Hübl. Dvě minuty za hákování dostává Matěj Stříteský (LIT).
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 10. Patera (Bicek), 17. Bicek (Patera, Nedvěd), 18. Valský (Kalla, Bílek) - 9. Vopat (Heinisch, Jareš), 46. V. Hübl (Kubinčák), 54. Jareš (Vopat), 58. Kracík (Kubát), 60. Kubinčák (Lukeš)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Procházka, Mrázek, Drtina, Nedvěd, Šmach, Piskáček, Růžička, Kameš - Kuchler, Patera, Bicek - Smoleňák, Kalla, Bílek - Kotrla, Hašek, Valský - Eberle, Melka, Stieler.
    HC VERVA Litvínov: J. Hübl (Brzobohatý) - Černošek, Martinka, Stříteský, Švarný, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš - Vopat, Lukeš, Gerhát, Rindoš, Černý, Heinisch, V. Hübl, Kubinčák, Majdan, Bojer, Kracík, Maxa.

    Rozhodčí: Hradil, Husička - Tošenovjan, Hlavatý
    bahis siteleri