Olomouc – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:2 (kon.)
Motor ČB – Opava 5:1 (kon.) | Zlín – Sparta 2:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 2:5 (kon.)
Třinec – Slavia 6:7 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 8:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (3:0, 2:0, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 26.02.2011, 12:15 • Hala Rondo • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    45:17
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Že by z toho bylo dnes ještě drama? Hosté využívají přesilovku. Do mezikruží se pěkně JAN ZDRÁHAL a třelou na vyrážečku překonal Strmeně. Asistence: Lukáš Kapec.
     
    40:30
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Nepozornost brněnských beků teď stála Strmeně čisté konto. Po vyražené Půhoného střele se k puku bez boje dostal MAREK HEMSKÝ a švižnou střelou zápěstím dává hostům naději. Asistence: Jiří Půhoný.
     
    59:50
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno střílí gól do kabin. Jakub Fúzik si vyjel zpoza branky, naznačil střelu, ale přihrál na v brankovišti osamoceného ONDŘEJE STEHLÍKA. Ten, kdyby nedal musel by okamžitě zahodit hokejku a jít hrát kuličky. Asistence: Jakub Fúzik, Michal Brzobohatý.
     
    22:30
    Kometa právě vstřelila branku!

    Blesková akce Komety. po vyhození Pardubic poslal Vozdecký puk na Jankoviče, ten jej hned poslal na rozjetého ROMANA JURÁKA, který v plné rychlosti vypálil z mezikruží a dává svůj druhý gól v zápase. Asistence: Branislav Jankovič, Zbyněk Vozdecký.
     
    11:56
    Kometa právě vstřelila branku!

    A přesně po minutě se Kometa raduje znovu. Brno se usadilo v pásmu hostí, rozehrálo kombinaci jako při přesilovce. Ke střele z kruhu se odhodlal ROMAN JURÁK a vyhání Landsmana z branky. Asistence: Štěpán Koukal, Branislav Jankovič.
     
    10:56
    Kometa právě vstřelila branku!

    Druhý gól Komety padl přesně ve chvíli, kdy se na led vrátil vyloučený Krejnus. Po Fúzikově střele nevěděl Landsman, kde má kotouč. Toho si všiml MICHAL BRZOBOHATÝ a po zemi jej zasunul do branky. Asistence: Jakub Fúzik.
     
    05:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otevírá skóre utkání. JAKUBU FUSKOVI se otevřela celá pravá polovina hřiště, brněnský bek se bleskově vydal vpřed a z prostoru kruhu ostře vypálil Puk zazvonil o vzdálenější tyč a zaplul do branky. Asistence: Branislav Jankovič.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 6. Fusek (Jankovič), 11. Brzobohatý (Fúzik), 12. Jurák (Koukal, Jankovič), 23. Jurák (Jankovič, Vozdecký), 60. Stehlík (Fúzik, Brzobohatý) - 41. Hemský (Půhoný), 46. Zdráhal (Kapec)


    HC Kometa Brno: Strmeň (Vodička) - Fusek, Vozdecký, Dufek, Koukal, Dlapa (C), Krejčiřík, Dittrich, Bilčík - Fúzik, Hnilička, Juráň, Jurák, Zbořil, Horehleď, Zemánek, Pospíšil, Jankovič, Brzobohatý, Stehlík, Jaroch
    HC Dynamo Pardubice: Landsman (Horáček) - Beneš, Krejnus, Lenoch, Starý, Škvor, Vondráček, Zdráhal - Březina, Šťastný, Stoklasa, Půhoný, Zrůst, Nosek (C), Křečan, Pilař, Hemský, Kapec, Vlček, Moučka

    Rozhodčí: Blecha - Musil, Pospíšil
    bahis siteleri