Kometa Brno – Kladno 6:1 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 2:1 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 3:6 (kon.)
Pardubice – Opava 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 10.03.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V atraktivním utkání jsme sledovali napínavou a divokou přestřelku, jež vyzněla nakonec lépe pro hosty z Ústí nad Labem, kteří si z Kotliny odvážejí cenný tříbodový lup za triumf 6:3. Zítra je na programu znovu bitva havlíčkobrodských Rebelů s ústeckými Lvy, ale tentokrát se v rámci 3. zápasu semifinále play-off 1. hokejové ligy střetnou A-mužstva. Utkání pro vás budeme znovu přenášet textovým on-line přenosem, stav série se zatím 2:0 pro Severočechy. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek dne. (20:07:20)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem ještě vylepšuje ze svého pohledu průběžný stav utkání a šestou brankou kosmeticky mění skóre. Po Tomáši Vávrovi se dostal k puku v mírném úhlu na pravé straně zakončující DAVID MERTA, který nikým neatakovaný skóroval k bližší tyčce nad Peškův beton! Assitence: Tomáš Vávra, Vladimír Brož.
     
    59:00
    Gólman Pešek se v ytasil s povedeným zákrokem, když po nahrávce Holomka z předbrankového prosotru zakončoval ústecký forvard zápěstím bez přípravy, ale ztroskotal na Peškově náruči!
     
    58:26
    Lvi právě vstřelili branku!

    Havlíčkův Brod vsadil vše na jednu kartu a zkusil vyrovnat při power-play, jenže po vhazování se k puku dostal VLADIMÍR BROŽ a od obranné modré čáry trefil přesně střed prázdné brodské branky! Bez asistence.
     
    58:14
    Havlíčkův Brod se znovu seskupil v útočném postavení a snažil se rozhýbat ústeckou obranu kolem branky. Na konci celé akce stál z úhlu na pravé straně zakončující J. Milfait, jehož zblokovaný projektil vyletěl vysoko nad bránu a gólman Formánek ho následně schoval do lapačky. Po přerušení si berou Rebelové oddechový čas.
     
    57:30
    Šímovi nesedla rána na modré čáře, po čemž se puk doklouzal hradbou těl mezi kruhy až do předbrankového prostoru k Szilvovi, který však byl zády k brance a v těžké pozici nedokázal lépe zakončit před brankářem Formánkem. Hosté založili poté rychlý brejk, po jehož odražený havlíčkobrodští bojovníci vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    56:30
    Hra se nám znovu přelévá ze strany na stranu. Chvíli tahají za delší konec pomyslného provazu s pukem na svých holích domácí Rebelové, jindy pro změnu hosté ze severních Čech.
     
    55:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se dostává na nejtěsnější rozdíl svého soupeře. Další část ústeckého náskoku umazal po povedené akci, když v přečíslení u branky hostů adresoval Jan Milfait z úhlu na levé straně přesný pas před branku na úplně osamoceného FILIPA ONDRÁČKA, který za již rezignovanou obranou Severočechů bez přípravy a zblízka skóroval nechytatelně pod horní tyčku! Asistence: Jan Milfait.
     
    54:22
    Havlíčkův Brod stále má na své straně značnou územní převahu a usilovně svírá Severočechy v hloubi jejich obranného pásma. Po rychlé akci se dostal puk k Wasserbauerovi, který hledal z prostoru ve velkém úhlu na levé straně před brankou ještě lépe postaveného Novotného, který si rychle sjížděl do palebné pozice. K puku se ale nedostal, protože Wassserbauerova nahrávka trefila jen brusle ústeckého obránce, od nichž se odrazila z betonům pozorného brankáře Formánka!
     
    53:32
    Nejdříve slibně se rozvíjející útok skončil střelou z ostrého úhlu do připraveného Formánkova betonu, po čemž se posařilo hostům vyhodit puk do bezpečí. Následně střílel po návratu do přesilovkových pozic z vrcholu levého kruhu Richter, ale trefil dobře postaveného gólmana Formánka, který vytěsnil puk do ochranné sítě.
     
    52:37
    Na ledě se nám už dlouho pořáídně přiostřuje, když se nám po odpískání prav idelně formují znesvářené dovjičky a ostře si vyměňují názory. Někdy dokonce i ručně. Tentokrát vyfasoval dvouminutový trest za podražení Brož (UNL) a chtěl si ještě vyřídit po odpískání účty se svým protihráčem, ale rozhodčí ho důrazně posílají na lavici hanby.
     
    51:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská druřina ani za velmi nepříznivého stavu neskládá zbraně a je odhodlána bojovat až do posledního dechu, za což teď sklízí zasloužené ovoce v podobě vstřelené branky, jíž se vrací zpět do zápasu a hry o body. Ondřej Šíma po zisku kotouče adresoval dlouhý a chirurgicky přesný pas na volného FILIP ONDRÁČKA, jenž se po zpracování puku rychle otočil a v samostatném úniku poslal puk mezi rozkročené Formánkovy betony! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    50:33
    Wasserbauer využil více prosotru na ledové ploše, který se před ním při hře 4 na 4 otevřel. Šikovný mladý forvard nabral ve středu hřiště rychlost a obešel dva protihráče, po čemž mířil do útočnéhio pásma, kam se ovšem přes důrazného protihráče nedostal. Přesto udržel puk a adresoval ho zpětnou nahrávkou svým spoluhráčům.
     
    49:40
    Ten však úspěch nesklidil, když ho ústecká defenzíva odrazila jako pevná zeď a rychle sama přesunula hru do útočného pásma. Zde lapil nepříjemnou ránu zu pravé strany gólman Pešek u bližší tyčky do náruče a přerušil hru. Daráš (UNL) a Musil (HBR) si vyměnili po odpískání několik ran a vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    48:45
    A situace se nám opakuje, jen v opačném gardu. Tentokrát vychytal ústecké střelce z nebezpečného palebného prostoru kousek před brankou gólman Pešek, který vyrazil puk ke svý spoluhráčům, kteří zakládají rychlý brejk.
     
    47:40
    Havlíčkův Brod se snažil rychle odpovědět a sevřel svého soupeře pod tlak, když zblízka několikrát nebezpečně prověřil pevnost betonů brankáře Formánka, který znovu podržel svůj tým v těžké chvilce.
     
    46:40
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem navyšuje svůj dvobrankový náskok a ještě vylepšuje před závěrečnými minutami utkání svou výchozí pozici. Jakub grin napřáhl na modré čáře a puk tečoval v prostoru mezi kruhy VOJTĚCH HOŠEK přesně mezi Peškovy betony! Asistence: Jakub Grin, Tomáš Vávra.
     
    45:50
    Při ústeckém útoku pálil nebezpečně z levé strany kluziště Pořický, ale minul vzdálenější Peškovu tyčku. Poté hledal při protiútoku Wassserbauer hezkou nahrávkou kousek nad zemí rozjetého Szilvu, jenže ten měl přes ústecké beky ke kotouči daleko. Hrají hosté.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 39. J. Doležal (Wasserbauer), 52. Ondráček (Šíma), 56. Ondráček (J. Milfait) - 19. Pořický (Baránek, Ságer), 21. Daráš (Grin), 39. Baránek (Hošek, Šetka), 47. Hošek (Grin , Vávra), 59. Brož, 60. Merta (Vávra, Brož)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pcen, Richter, Šulák, Ambrož, Šíma (A), Vác. Němec, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, Kozlík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Formánek (Petrásek) - Boháč, Burkovec, Grin, Holomek, Ságer, Brož (A) - Krupička, Daráš, Kuchynka, Hošek, Vávra (A), Merta, Šetka, Baránek, Pořický (C), M. Hanzl, Racek.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Maxim Černý, Pavel Kříž.
    bahis siteleri