Kometa Brno – Kladno 6:1 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 2:1 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 3:6 (kon.)
Pardubice – Opava 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (0:1, 1:2, 2:3)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 10.03.2011, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:27
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem ještě vylepšuje ze svého pohledu průběžný stav utkání a šestou brankou kosmeticky mění skóre. Po Tomáši Vávrovi se dostal k puku v mírném úhlu na pravé straně zakončující DAVID MERTA, který nikým neatakovaný skóroval k bližší tyčce nad Peškův beton! Assitence: Tomáš Vávra, Vladimír Brož.
     
    59:00
    Gólman Pešek se v ytasil s povedeným zákrokem, když po nahrávce Holomka z předbrankového prosotru zakončoval ústecký forvard zápěstím bez přípravy, ale ztroskotal na Peškově náruči!
     
    58:26
    Lvi právě vstřelili branku!

    Havlíčkův Brod vsadil vše na jednu kartu a zkusil vyrovnat při power-play, jenže po vhazování se k puku dostal VLADIMÍR BROŽ a od obranné modré čáry trefil přesně střed prázdné brodské branky! Bez asistence.
     
    55:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Havlíčkův Brod se dostává na nejtěsnější rozdíl svého soupeře. Další část ústeckého náskoku umazal po povedené akci, když v přečíslení u branky hostů adresoval Jan Milfait z úhlu na levé straně přesný pas před branku na úplně osamoceného FILIPA ONDRÁČKA, který za již rezignovanou obranou Severočechů bez přípravy a zblízka skóroval nechytatelně pod horní tyčku! Asistence: Jan Milfait.
     
    52:37
    Na ledě se nám už dlouho pořáídně přiostřuje, když se nám po odpískání prav idelně formují znesvářené dovjičky a ostře si vyměňují názory. Někdy dokonce i ručně. Tentokrát vyfasoval dvouminutový trest za podražení Brož (UNL) a chtěl si ještě vyřídit po odpískání účty se svým protihráčem, ale rozhodčí ho důrazně posílají na lavici hanby.
     
    51:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkobrodská druřina ani za velmi nepříznivého stavu neskládá zbraně a je odhodlána bojovat až do posledního dechu, za což teď sklízí zasloužené ovoce v podobě vstřelené branky, jíž se vrací zpět do zápasu a hry o body. Ondřej Šíma po zisku kotouče adresoval dlouhý a chirurgicky přesný pas na volného FILIP ONDRÁČKA, jenž se po zpracování puku rychle otočil a v samostatném úniku poslal puk mezi rozkročené Formánkovy betony! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    49:40
    Ten však úspěch nesklidil, když ho ústecká defenzíva odrazila jako pevná zeď a rychle sama přesunula hru do útočného pásma. Zde lapil nepříjemnou ránu zu pravé strany gólman Pešek u bližší tyčky do náruče a přerušil hru. Daráš (UNL) a Musil (HBR) si vyměnili po odpískání několik ran a vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    46:40
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem navyšuje svůj dvobrankový náskok a ještě vylepšuje před závěrečnými minutami utkání svou výchozí pozici. Jakub grin napřáhl na modré čáře a puk tečoval v prostoru mezi kruhy VOJTĚCH HOŠEK přesně mezi Peškovy betony! Asistence: Jakub Grin, Tomáš Vávra.
     
    42:45
    Šulák nevyužil obrovskou šanci, když se z pozice beka dostal do předbrankového prostoru, kde si počínal jako zkušený útočník a šikovným blafákem si rozhýbal gólmana Formánka, jeho následná střela z mírného úhlu na levé straně ale přeletěla horní tyčku ústecké svatyně!
     
    39:50
    Obrovský tlak si vynutili v závěrečných sekundách domácí hráči a gólman Formánek se měl ve svém brankovišti proti nepříjemným ranám z nebezpečných palebných pozic co ohánět. Při nepřehledné situaci kolem jeho branky se dokonce rozsvítilo za bránou červené světlo, ale okamžitě zase zhasnulo. Stav je stále 3:1 ve prospěch hostů!
     
    38:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové bleskovou odpovědí znovu snižují na dvoubrankový rozdíl. V útočném pásmu dokonale vyšachovali ústeckou obranu a na konci celé akce stál JAKUB DOLEŽAL, který nevyužil před chvíli slibnou šanci svou ranou z pravého kruhu, ale tentokrát po nahrávce Jana Wasserbauera zblízka mířil přesně! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    38:28
    Lvi právě vstřelili branku!

    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, kde předvedli silný tah na bránu a ten jim přinesl kýžené ovoce. Gólman Pešek zneškodnil několik nebezpečných střel, ale na dorážku dojíždějícího MARTINA BARÁNKA zblízka byl již krátký! Asistence: Vojtěch Hošek, Marek Šetka.
     
    36:20
    Za nedovolené bránění vyfasoval od rozhodčího dvouminutový trest Ambrož (HBR).
     
    33:25
    Szilva zblokoval na obranné modré čáře střelu Burkovce, nabral rychlost a natlačil se s pukem na holi do útočného pásma, kde ho ale důrazná obrana hostů nepustila do Formánkovy blízkosti. Brodský forvard ale udržel pásmo a adresoval se svými spoluhráči puk na modrou čáru Němcovi, jehož rána o kousek minula tyčku ústecké brány. Po odpískání Boháč (UNL) obdržel od sudích dvouminutový trest za krosček.
     
    28:54
    Hošek (UNL) dostal 2 minuty za hákování.
     
    27:17
    Severočeši si počínali v úvodu své přesilovky trochu rozpačitě a jako kdyby se báli více střílet z rozestavení ve velkém obdélníku kolem brodské brány. Nakonec po obrovském závaru v předbrankovém prostoru napálil odražený puk od zadního mantinelu z pravé strany zpět Kuchynka, ale gólman Pešek se rychle přesunul v brankovišti k bližší tyčce a schoval puk mezi betony!
     
    26:22
    Po zblokované Wasserbauerově ráně z vrcholu kruhů založili hosté rychlý kontr, na jehož konci pálil z ideální palebné pozice v mírném úhlu na levé straně Vávra, ovšem střílel nepřesně, když minul bližší tyčku. Za podražení si nedobrovolně odjíždí odpočinout na lavici hanby po odpískání Ambrož (HBR).
     
    25:37
    A gólman Pešek si teď s celým svým týmem určitě pořádně oddychl, protože z mezikruží se opřel zápěstím do puku zakončující Pořický a zazvonil na tyčku brodské svatyně. Následná dorážka z ostrého úhlu na levé straně minula vzdálenější tyčku a hosté jsou vykázáni z pásma pro nahrávku rukou!
     
    21:18
    Wasserbauer (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    20:37
    Lvi právě vstřelili branku!

    Tak to je raketový nástup Severočechů do prostřední části. Od Jakuba Grina se dostal piuk na hůl VILIAMA DARÁŠE, který si zpracoval v prostoru mezi kruhy puk a využil dostatek prosotoru kolem sebe k přesné ráně, když se neunáhlil a poslal puk podél Peškova těla k tyčce! Asistence: Jakub Grin.
     
    18:19
    Lvi právě vstřelili branku!

    A Ústí nad Labem se po ubráněné přesilovce soupeře ujímá těsného vedení. Z vrcholu levého kruhu posílal puk na branku Martin Baránek, po čemž se nečekaně dostal ke kotouči k předbrankovému prostoru sjíždějící JAKUB POŘICKÝ a mazaně přizvedl puk přesně k tyčce nad levý Peškův beton! Asistence: Martin Baránek, Jiří Ságer.
     
    15:47
    Boháč o sobě dal dvakrát důrazně vědět hodně nebezpečnou střelbou. Nejdříve z prostoru mezi kruhy vyprášil Peškovy betony, po čemž si dojel k odraženému puku a střílel z velkého úhlu na levé straně, jenže znovu nastřelil spodní část Peškovy výstroje. Po odpískání je vyloučen Racek (UNL) na 2 minuty za hákování.
     
    11:08
    Za faul v rohu ústeckého pásma jede na lavici hanby Brož (UNL). Provinil se vysokou holí.
     
    10:50
    Obrovská šance domácího souboru. Z rohu pásma si vybruslil k tyčce Havel a v tísni zakončil do Formánkových betonů, které pohotově uzavřely prostor u tyče. Puk se dostal mezi kruhy a tam ho napálil osamocený Pecen, jenže gólman Formánek vytěsnil puk koncem betonu do ochranné sítě!
     
    01:19
    Lvi nevyužili obrovskou šanci, když se gólman Pešek zaskvěl ve svém brankovišti dvěma neuvěřitelnými zákiroky. Nejdříve zneškodnil Hoškovu ránu z mírného úhlu na levé straně a následně vychytal také dorážejícího burkovce, jehož ránu schoval v lapačce a přerušil hru!
     
    00:44
    Při počátečním otťukávání se dostali Lvi do útočného pásma a od modré čářy vypálil bez přípravy obránce Brož, proti jehož ráně měl brodský gólman Pešek značně zakrytý výhled, přesto si ale našel letící puk a betonem ho vyrazil od své levé tyčky!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 39. J. Doležal (Wasserbauer), 52. Ondráček (Šíma), 56. Ondráček (J. Milfait) - 19. Pořický (Baránek, Ságer), 21. Daráš (Grin), 39. Baránek (Hošek, Šetka), 47. Hošek (Grin , Vávra), 59. Brož, 60. Merta (Vávra, Brož)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Pešek (Zvolánek) - Pcen, Richter, Šulák, Ambrož, Šíma (A), Vác. Němec, Musil, Novotný (C) - Wasserbauer, Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait (A), J. Doležal, Kozlík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Formánek (Petrásek) - Boháč, Burkovec, Grin, Holomek, Ságer, Brož (A) - Krupička, Daráš, Kuchynka, Hošek, Vávra (A), Merta, Šetka, Baránek, Pořický (C), M. Hanzl, Racek.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Maxim Černý, Pavel Kříž.
    bahis siteleri