Omsk – Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Kazaň – Ufa 1:3 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 11.03.2011, 14:00Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Omsk i přes skvělý vstup do zápasu neuspěl, v první třetině vedl již o dvě branky. Soupeř však vždy dokázal vyrovnat, na trefu Averina dokonce hosté odpověděli až v poslední minutě základní hrací doby. Magnitogorsku nakonec vítězství vystřelil Aaltonen, jehož střela ze čtvrté minuty prodloužení skončila v brance. Avangard tak ve dvou domácích zápasech neuspěl, Jágrovi a spol. se postup vzdaluje. Děkuji za pozornost. (16:43:20)
     
    80:00
    Konec zápasu.
     
    63:29
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto, hosté v prodloužení vsítili rozdílovou trefu. Kontiola ve útočném pásmu posunul puk k JUHAMATTIMU AALTONENOVI, jenž polovysokou ranou zamířil přesně. Asistence: Petri Kontiola - 3:4!
     
    62:10
    Na zteč se vydal také hrdina závěrečných minut ve třetí části - Petri Kontiola, ale přes přesilu protivníků se neprobil. Úspěch vzápětí neslavila ani individuální akce Červenky.
     
    60:57
    Volkov převzal dobrý pas od spoluhráče a z levého kruhu tvrdě pálil, na Gelashviliho si ale nepřišel. Puk zastavuje hostující gólman ve výstroji a přerušuje hru.
     
    60:18
    Hostující celek brzdí v přechodu do útočného pásma ofsajd.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po šedesáti minutách končí utkání nerozhodně, druhý čtvrtfinálový zápas se tedy bude prodlužovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:41
    Schyluje se k prodloužení, týmy se již nikam neženou.
     
    58:03
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Magnitogorsk dokázal podruhé v zápase vyrovnat, čímž tentokrát pozastavuje začínající oslavy domácího publika! PETRI KONTIOLA aktivně napadal soupeřovu rozehrávku, což se vyplatilo. Hostující útočník získal kotouč u mantinelu, vybruslil si do lepší palebné pozice a přesně zakončil. Bez asistence - 3:3.
     
    57:07
    Hostům se čas na vyrovnávací branku krátí, nyní však svého soka zatlačil před Rämëm, který si připsal těžší zákrok proti tvrdé střele z mezikruží.
     
    55:49
    Průnik Jágra zastavuje ofsajd, buly ve střední třetině.
     
    55:20
    Přihrávku Popova se snažil přetavit ve čtvrtý úspěch Kuryanov, avšak zasáhl pouze brankářovu hruď.
     
    54:10
    Hra se po delší době přesunula také k domácí kleci, Platonov pálil z otočky, avšak mířil mimo. Omsk je v těchto chvílích lepším mužstvem.
     
    52:08
    Gelashvili před malým okamžikem až příliš odvážně vystartoval ze svého teritoria, aby rozehrál kotouč. Červenka málem brankářův výlet potrestal, hostující gólman ale černou pryž včas přikryl lapačkou.
     
    50:59
    Před Gelashviliho se zleva nasunul Volkov, hostující muž s maskou však neměl s jeho zakončením větší problémy. Buly v útočném pásmu Omsku.
     
    50:11
    Zdunov vzápětí na opačné straně hřiště zkoušel štěstí bekhendem, jenže jeho pokus mezi tři tyče nemířil.
     
    49:02
    Jágrův pas zpracoval Semin, ovšem v nadějné pozici u hostující svatyně nedokázal zakončit zrovna podle představ.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 4. Perezhogin (Kulyash, Popov), 7. Červenka (Škoula), 41. Averin (Červenka, Bondarev) - 13. Chistov (Fedorov), 27. Kaigorodov (Klhystov), 59. Kontiola, 64. Aaltonen (Kontiola)


    Avangard Omsk: Rämö (Kuznetsov) - Muchačev, Kulyash, Škoula, Bondarev, Pervyshin, Belov, Pivtsakin - Pervushin, Červenka, Vampola, Kuryanov, Volkov, Popov, Averin, Perezhogin, Kalinin, Semin D., Vlasenkov, Jágr, Kalyuzhny.
    Metallurg Magnitogorsk: Gelashvili (Lisutin) - Niskala, Misharin, Melenkich, Lyubushin, Atyushov, Varlamov, Churlyaev, Biryukov - Kvasha, Fedorov, Chistov, Khlystov, Platonov, Zdunov, Kontiola, Aaltonen, Kaigorodov, Klimenko, Abdullin, Potekhin.

    Rozhodčí: Kadyrov, Gashilov - Tomilov, Parfenov.

    Diváci: 10318
    bahis siteleri