Manchester Utd. – Chelsea 2:1 (kon.) | Šachtar – Barcelona 0:1 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (1:0)
Chelsea FC
Úterý 12.04.2011, 20:45 • Old Trafford - Manchester • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    70
    Nešťastným faulem zezadu zkosil Ramires Naniho. Rozhodčí s kartou neváhal, a protože to byla pro Ramirese již druhá žlutá, musí ze hry, vidí červenou kartu.
     
    59
    Úplně mimo dění přidržel Drogbu zápasnickým chvatem Patrice Evra. Bek Manchesteru dostal žlutou kartu. Navíc je to přímý kop těsně zpoza pokutového území.
     
    41
    Kapitán Chelsea Terry čekal dlouho na padající míč a při výskoku na hlavičku zasáhl loktem do hlavy rozběhlého Hernándeze. Terry dostal po zásluze žlutou kartu a může být ještě rád.
     
    37
    Hernández dělá obraně Chelsea velké problémy. Nyní se musel vráti i Malouda, který mladého Mexičana na polovině hřiště Chelsea zezadu zkosil a nemohlo to skončit jinak než žlutou kartou.
     
    32
    Po kterém vznikl rychlý brejk. Hernández svedl souboj s Ramiresem, který jej nakonec těsně před vápněm stáhl na zem. Rozhodčí dává Ramiresovi hodně přísnou žlutou kartu.
     
    19
    Malouda si u levé postranní čáry stihl přehodit míč přes nohy Johna O'Sheaho a následně pocítil tvrdost obránce Manchesteru. Ještě ležící Malouda pak mohl sledovat, jak O'Shea dostává první žlutou kartu utkání.

    Tomáš Čekal

    Branky: 44. Hernández, 78. Ji-Sung - 77. Drogba

    Karty:   19. O'Shea (MAN), 59. Evra (MAN) - 32. Ramires (CHE), 37. Malouda (CHE), 41. Terry (CHE)   70. Ramires (CHE)


    Manchester United: Van der Sar – Evra, Ferdinand, Vidič, O’Shea – Park Ji-Sung, Giggs, Carrick, Nani – Hernández, Rooney
    Chelsea FC: Čech – A. Cole, Terry, Alex, Ivanovič – Essien – Lampard, Ramires – Malouda, Torres, Anelka

    Rozhodčí: Benquerença – Miranda, Santos
    bahis siteleri