Manchester Utd. – Chelsea 2:1 (kon.) | Šachtar – Barcelona 0:1 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (1:0)
Chelsea FC
Úterý 12.04.2011, 20:45 • Old Trafford - Manchester • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Podruhé v zápase se pokusil Rooney potrestat vyběhnutí Petra Čecha. I podruhé se stihl Čech do brány vrátit, míč vyboxovat a nadvakrát chytit.
     
    87
    Ovšem nyní musel Van der Saar předvést vynikající zásah! Na dělovku Maloudy ze třiceti metrů se dokázal k levé tyči natáhnout a konečky prstů míč vytáhl na roh.
     
    82
    Defenzivně laděného obránce Alexe na hřišti trenér Ancelotti nahrazuje Paulem Ferreirou.
     
    78
    Manchester právě vstřelil branku!
    Tak to je odpověď jako hrom! Hned v další minutě se zrodil rychlý brejk Ďáblů. Na hranici pokutového území prostrčil míč na PARK JI-SUNGA Giggs a Ji-Sungova rána levačkou z levé strany mířila podobně jako ta Drogbova k protější tyči. I Petr Čech na střelu nemohl dosáhnout. Manchester vede v součtu znova o dvě branky - 3:1.
     
    77
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Chelsea žije!
    Essien ze středového kruhu nacentroval míč na naběhlého DIDIERA DROGBU, který si míč zpracoval a z pravé strany propálil Van der Saara k pravé tyči!
     
    75
    Za potlesku odchází ze hřiště Portugalec Nani. U postranní čáry si sním tleskl Valencia, který jej na trávníku střídá.
     
    73
    Na pravé straně pokutového území se uvolnil Drogba a z otočky vypálil ke vzdálenější tyči. Van der Saar však stihl pro míč skočit a chytit jej.
     
    70
    Nešťastným faulem zezadu zkosil Ramires Naniho. Rozhodčí s kartou neváhal, a protože to byla pro Ramirese již druhá žlutá, musí ze hry, vidí červenou kartu.
     
    70
    Dnes již asi potřetí dostihl míč u pravého rohového praporku Rooney, krásným centrem našel Giggse, a ten hlavičkou mířil sice parádně do protipohybu Čecha, ale příliš slabě. Čech stihl míč u levé tyče dostihnout. Byla to však gólová šance.
     
    68
    Po chvilkovém obléhání brány Chelsea vypustil jedovku Nani a Čech musel střelu mířící k pravé tyči vytáhnout na roh.
     
    61
    Nicolas Anelka jde ze hry. Nahradí jej Salomon Kalou.
     
    59
    Úplně mimo dění přidržel Drogbu zápasnickým chvatem Patrice Evra. Bek Manchesteru dostal žlutou kartu. Navíc je to přímý kop těsně zpoza pokutového území.
     
    57
    Obránci Manchesteru by neměli nechávat Drogbovi příliš mnoho prostoru. Když to teď udělali, Drogba si míč zády k bráně nadhodil do vzduchu a po otočce jej napálil levačkou těsně vedle levé tyče. Van der Saar se po přízemní střele natahoval marně, ale měl štěstí.
     
    46
    Fernando Torres už si ve druhém poločase nekopne. Na trávníku jej vystřídá Didier Drogba.
     
    44
    Manchester právě vstřelil branku!
    Stejnou akci ještě Ďáblové dohráli. Giggs si krásně narazil na pravé straně s O'Sheaem, raketově naběhl do pokutového vápna a velice prudkým stříleným centrem doslova trefil nohu u pravé tyče naběhnutého JAVIERA HERNÁNDEZE. Petr Čech byl naprosto bez šance. Manchester vede v součtu již 2:0!
     
    41
    Kapitán Chelsea Terry čekal dlouho na padající míč a při výskoku na hlavičku zasáhl loktem do hlavy rozběhlého Hernándeze. Terry dostal po zásluze žlutou kartu a může být ještě rád.
     
    37
    Hernández dělá obraně Chelsea velké problémy. Nyní se musel vráti i Malouda, který mladého Mexičana na polovině hřiště Chelsea zezadu zkosil a nemohlo to skončit jinak než žlutou kartou.
     
    32
    Po kterém vznikl rychlý brejk. Hernández svedl souboj s Ramiresem, který jej nakonec těsně před vápněm stáhl na zem. Rozhodčí dává Ramiresovi hodně přísnou žlutou kartu.
     
    30
    Jeden z běků Manchesteru chyboval a míč mu vypíchl Anelka. Následně svedl sprinterký souboj na pravou stranu s brankářem Saarem, jenž vyhrál. Míč mu daleko z vápna nadvakrát odkopl.
     
    27
    Rooney vyslal krásný centr do vápna z pravé strany a Hernández jej při skoku rybičkou jemně trkl za záda Petra Čecha! Jenže branka neplatí! Rozhodčí postřehli centimetrový ofsajd!
     
    22
    Torres předváděl magický dribling v pokutovém území, ale střela mu nesedla. Jeden z hráčů Ďáblů míč odvrátil jen na vrchol velkého vápna, kde byl znova výborně přichystaný Anelka. Jenže míče od hráčů v modrých dresech dnes do brány příliš nelétají. I chybělo Anelkovi zhruba něco kolem metru.
     
    19
    Malouda si u levé postranní čáry stihl přehodit míč přes nohy Johna O'Sheaho a následně pocítil tvrdost obránce Manchesteru. Ještě ležící Malouda pak mohl sledovat, jak O'Shea dostává první žlutou kartu utkání.
     
    15
    Malouda krásně pronikl do vápna, nabídl míč naběhlému Lampardovi, který trefil trestuhodně jen padajícího Van der Saara.
     
    14
    Cole na pravé straně vypracoval centr, Torres si míč před Saarem zpracoval a přiťukl jej na hranici velkého vápna Anelkovi. Ten z první napálil míč těsně vedle levé tyče.
     
    12
    Torres v první šanci zápasu. Hlavičkou poslal míč z uctivé vzdálenosti asi půl metru vedle pravé tyče.

    Tomáš Čekal

    Branky: 44. Hernández, 78. Ji-Sung - 77. Drogba

    Karty:   19. O'Shea (MAN), 59. Evra (MAN) - 32. Ramires (CHE), 37. Malouda (CHE), 41. Terry (CHE)   70. Ramires (CHE)


    Manchester United: Van der Sar – Evra, Ferdinand, Vidič, O’Shea – Park Ji-Sung, Giggs, Carrick, Nani – Hernández, Rooney
    Chelsea FC: Čech – A. Cole, Terry, Alex, Ivanovič – Essien – Lampard, Ramires – Malouda, Torres, Anelka

    Rozhodčí: Benquerença – Miranda, Santos
    bahis siteleri