Manchester City – Manchester Utd. 1:0 (kon.)
konec
Manchester City
1:0 (0:0)
Manchester United
Sobota 16.04.2011, 18:15FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    91
    Již v nastaveném čase mohl podtrhnout výhru Citizens rozeběhnutý Balotelli, jemuž adresoval záložník Barry do běhu dobrý a přesný pas, jenže šikovný útočník se k míči neprobil, když ztratil rovnováhu!
     
    85
    A střídají také svěřenci treéra Manciniho. Místo ofenzivního záložníka Silvy přišel na hřiště o poznání obrannější typ středopolaře, zkušený Vieira.
     
    84
    Další změna v týmu Alexe Fergusona. odchází O'Shea a přichází na hřiště čerstvý útočník Fabio.
     
    83
    Hra se nám v těchto chvílích přelévá ze strany na stranu, přičemž na Parka si při útoku United vyšlápl Kompany a obdržel žlutou kartu.
     
    78
    Nani se ocitl v tísni u rohového praporku u Van der Sarovy branky a dlouhým odkopem poslal míč jen do autu, po němž vhodí míč do hry Citizens. Následně Johnsona na straně Citizens vystřídal Wright-Phillips.
     
    74
    A trenér Alex Ferguson na oslabení svého týmu pohotově reaguje střídáním. Útočníka Dimitara Berbatova nahrazuje o poznání defenzivněji laděný Anderson.
     
    72
    Tak to je tvrdá rána pro Manchester United. Po zbytečném a likvidačním zákroku na Zabaletu, který dostal hodně nebezpečný šlapák, putuje po červené kartě předčasně do sprch zkušený záložník Scholes.
     
    66
    Nani se opřel do míče a jeho ránu ještě tečoval jeden z protihráčů, po čemž musel gólman Hart vytahovat míč na brankové čáře rukavicemi do břevna, od něhož se míč odrazil do bezpečí!
     
    65
    Série tvrdých soubojů před pokutovým územím Citizens končí ostrým zákrokem na Parka, po němž obdržel žlutou kartu Zabaleta. Navíc United zahrávají nebezpečný trestný kop, k němuž se stavějí Scholes s Nanim.
     
    63
    Lescott si naskočil na cetrovaný míč ze zahrávaného rohového kopu a nikým neatakovaný hlavičkoval z hranice malého vápna, jenže ve výborné pozici jen miinul branku!
     
    52
    A po chybě brankáře Van der Sara se rodí první gól utkání! K míči se dostal po špatném odkopu na hrancii šestnáctky YAYA TOURÉ, který se prohnal s míčem na noze jako vichřice kolem soupeřových hráčů do šestnáctky a z volného protostoru a mírného úhlu po zemi přesnou střelou skóroval!
     
    43
    Po tom se ke střele probil ještě Lescott, jehož tvrdá rána z hranice vápna o kousek minula levou tyčku, k níž skákal Van der Sar!
     
    35
    Balotelli se nemazal s míčem na svých kopačkách a z dálky, zhruba z 25 metrů, ho ostře poslal na bránu. Gólman Van der Sar musel zasahovat, když míč zpod břevna vytáhnul na rohový kop!
     
    32
    Barry se nejrychleji zorientoval ve skrumáži před Van der Sarovou brankou, přiťukl si míč na levou stranu do volného prostoru a z úhlu tvrdě zakončil, jenže trefil jen boční síť!
     
    15
    Obávaný kanonýr Berbatov teď dvakrát nebezpečně zahrozil. Nejdříve z hranice malého vápna sám nastřelil vybíhajícího gólmana Harta a následný přízemní centr do pokutového území zblízka tečoval jen vysoko nad bránu domácích!

    Ladislav Vácha

    Branky: 52. Touré

    Karty:   65. Zabaleta (MAC) - 83. Kompany (MAN)   72. Scholes (MAN)


    Manchester City: Hart – Kolarov, Lescott, Kompany, Zabaleta – Silva, Barry, Touré, de Jong, Johnson – Balotelli.
    Manchester United: Van der Saar – O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra – Scholes, Park, Carrick – Nani, Valencia, Berbatov.

    Rozhodčí: Mike Dean
    bahis siteleri