Lublaň – Žilina 4:1 (kon.) | Lublaň – Žilina 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
Cracovia – Banská Bystrica 1:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:4 (kon.) | Beroun – Benátky n/J 0:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Jastrzębie 5:1 (kon.) | HC Slovan – Kuopio 2:1 (po s.n.) | Kadaň – Písek 6:2 (kon.)
Klášterec nO – Litoměřice 1:2 (po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havířov – Opava 9:4 (kon.)
Šumperk – Osvětim 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Karviná (Baník) 3:3 (kon.) | Zvolen – Chomutov 2:3 (kon.)
Ciarko – Bardejov 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 11.08.2011, 18:00 • KV Arena (Karlovy Vary - Tuhnice) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:42
    Lvi právě vstřelili branku!
    Lvi se zkraje třetí třetiny potřetí ujímají vedení. DAVID PAZOUREK zcela osamocen ujel domácí obraně a tváří v tvář Závorkovi zvolil střelu mezi tyčku a brankářovo tělo, která přesně zapadla do této mezírky. Bez asistence.
     
    39:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí opět skórují těsně před koncem třetiny. Pech se Zaťovičem nejprve zamotali hostující obraně hlavu. K několikrát vyraženému puku se nakonec dostal MAREK BARTÁNUS, který bekhendem prostřelil Francouze. Asistence: Michal Gulaši.
     
    37:24
    Lvi právě vstřelili branku!
    Klobouk dolů, to byla branka se vší parádou. JIŘÍ SUCHÝ dostal puk na modrou čáru, odkud se jen napřáhl. Prudký projektil jen prosvištěl přes celé pásmo přesně do branky. Dělová pecka mu sedla perfektně a i umístění k bližší tyčce nemělo chybu. Asistence: Lukáš Handlovský.
     
    23:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští se oklepali po drtivém nástupu Lvů ve druhé třetině a vyrovnávají stav zápasu. Po dlouhém tlaku hostů společně ujeli Kverka s TOMÁŠEM ROHANEM. První jmenovaný pas dobře načasoval a přesnou přihrávkou přes vracejícího se beka Slovanu nahrál na volného Rohana, který prudkou ranou prostřelil Francouze. Asistence: Jaromír Kverka st., Martin Parýzek.
     
    19:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se konečně v závěru prvního dějství dočkávají alespoň snížení skóre. Dej zavezl kotouč a ihned vystřelil. Pro odražený kotouč si sjel Vachovec, který byl však také neúspěšný. Do třetice do již domácím vyšlo. DAVID ZUCKER se v horku v závaru před brankou Lvů zorientoval nejrychleji a pohotově dorazil puk za již ležícího gólmana. Asistence: Michal Vachovec, Rastislav Dej.
     
    11:49
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté zasazují Energii další ránu. Po neúspěšných nájezdech na karlovarskou branku to hosté zkusili jinak. Opět to byl Tomáš Rod, kdo zavezl puk do pásma. Tentokrát nahrával na druhou stranu volnému DANIELU BOHÁČOVI, který se do puku opřel z první a prostě prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Rod.
     
    08:41
    Lvi právě vstřelili branku!
    Jako první se vedení v zápase ujímají překvapivě hosté. Tomáš Rod ujel po pravém mantinelu. Dlouho neváhal a po zavezení kotouče do útočného pásma našel zcela osamoceného ZBYŇKA SKLENIČKU v těsné blízkosti u brankoviště. Sklenička přesný pas pouze tečoval za záda bezmocného Závorky, který neměl šanci na teč zareagovat. Asistence: Tomáš Rod.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 20. Zucker (Vachovec, Dej), 24. Rohan T. (Kverka, Parýzek), 40. Bartánus (Gulaši) - 9. Sklenička (Rod), 12. Boháč (Rod), 38. Suchý (Handlovský), 44. Pazourek


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Benda) - Parýzek, Gulaši, Látal, Přindiš, Rohan M., Gründling "C", Schusser - Kupec, Polák, Klíma L., Dej, Vachovec, Zucker, Rohan T., Kverka, Surovka, Zaťovič, Pech, Bartánus.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Petrásek) - Gureň, Vobořil, Kružík, Hořava, Klobouček, Černý, Suchý, Holomek - Čurilla, Alinč, Pazourek, Třetina, Roubík "C", Ludvík, Kloz, Havlíček, Handlovský, Rod, Boháč, Sklenička.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek - Gerát, Hynek

    Diváci: 854
    bahis siteleri