Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Košice – Zlín 1:5 (kon.)
Košice – Zlín 1:5 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HK Nitra
1:2 (0:0, 1:2, -:-)
HK Skalica
sk Čtvrtek 11.08.2011, 13:00RONA Cup
Partner:
     
    36:56
    Nitra dala gól!
    Nitra skóruje v oslabení príklepom do šibenice prázdnej brány. Po dokonalej asistencii brankára Skalice Lakosila, ktorý pri rozohrávaní puku z boku trafil žrdku svojej brány, kedy sa puk odrazil pred prázdnu bránu znižuje strelo S.SALIJI.
     
    25:30
    Skalica dala gól!
    Lušnák dáva aj druhý gól svojho tímu, keď prebral Višňovského prihrávku pred ľavou žrdkou, oblúkom nakorčuľoval na stred a z otočky švihom pod lapačku prekonal Čiliaka.. Druhá asistencia Školiak.
     
    20:17
    Skalica dala gól!
    Skalica otvára skóre zápasu a Lušnák je prvým strelcom tohtoročného RONA Cupu. Vyrubalík v pásme nahodil z pravej modrej puk, Čiliak vyrazil pred seba, prvú dorážku Lušnáka ešte v ľahu kryl, na druhú už nemal nárok. Druhá asistencia Višňovský.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 37. Saliji - 21. Lušnák (Vyrubalík, Višňovský), 26. Lušnák (Višňovský , Školiak)


    HK Nitra: Čiliak - 1.Bokroš, Rais -Spilar, Štefanka, Ručkay, 2.Ďurák, Polák - Korhoň, M.Kováčik, S.Saliji, 3.Bača, Pichnarčík - Grošaft, Mašlonka, G.Saliji
    HK Skalica: Lakosil - 1.Vyrubalík, Šmach - Lušnák, Školiak, Višňovský, 2.Jankovič, Kloz - Klejna, Obdržálek, T.Mikúš 3. Gula, Bučka - Kutálek, Šátek, Holovič, 4.Magušin, Jaborník - Štepán, J.Hruška, Romančík

    Rozhodčí: Lokšík
    bahis siteleri