Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Nitra – Skalica 1:2 (kon.) | Košice – Zlín 1:5 (kon.)
Košice – Zlín 1:5 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.) | Trenčín – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HC Košice
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Berani Zlín
sk Čtvrtek 11.08.2011, 16:00RONA Cup
Partner:
     
    57:37
    Zlín dal gól!
    Ak štvrtý gól bol krásny, tento bol nádherný. Skvelá kombinácia trojice zlínskych útočníkov na dvoch obrancov HC, Sýkora z pravej strany naľavo k Ondráčkovi, ten už mohol zakončovať do poloodkrytej brány, zadovkou však na stred medzi kruhy posunul ČECHOVI, ktorý do prázdnej brány dokončil toto krásne dielo.
     
    57:23
    Zlín dal gól!
    Nádherný gól ZÁHOROVSKÉHO, po ľavej strane si krásne spravil Homéra pomedzi nohy, na stred a ponad vyrážačku zavesil. Krásny gól.
     
    37:38
    Zlín dal gól!
    Zlín od začiatku presilovky v pásme, najskôr Leška perfektne tečoval puk od modrej, následne zmätok pred Halászom a VESELÝ na tretí pokus prekonal pod hornú žrdku košického golmana.
     
    29:58
    Zlín dal gól!
    PSG v prečíslení, keď Dúraz z prvej vystrelil po Leškovej prihrávke z ľavej strany, vyrazený puk do rohu, v súboji ho získal Hamrlík, posunul na na spodný oblúk k DÚRAZOVI, ten nakorčuľoval na bránu a pretlačil puk popod telo Halásza do brány.
     
    23:31
    Košice dali gól!
    Leška nedôrazne vyhodil puk z pásma, ten sa odrazil medzi kruhy k Draveckému, ktorý príklepom z otočky vypálil, puk evidentne ešte tečoval Haščák a ten od hornej žrdky ostal v bráne. Gól oficiálne pripísaný však Draveckému.
     
    07:05
    Zlín dal gól!
    Nedáš dostaneš v plnej kráse, po Finstrleho strele z pravého kruhu sa dorážkou popod Halásza presadil VESELÝ.

    Rasťo Ušiak

    Branky a nahrávky: 24. Haščák (Dravecký) - 8. Veselý (Finsterle), 30. Dúraz (Hamrlík), 38. Veselý (Finsterle), 58. Záhorovský, 58. Čech (Ondráček, Sýkora)


    HC Košice: Halász - 1.Tabaček, Homér - Pašek, Vorel, Bartoš 2.Grman, Šeda - Mlynarovič, Zálešák, Fabuš 3.Novák, Deyl - Dravecký, Haščák, Jenčík 4.Huba - Marek Nagy, Jokeľ, Matúš Chovan
    Berani Zlín: Sedláček - 1.Hamrlík, Linhart - Dúraz, Kohler, Leška 2.Matějíček, Galvas - Finsterle, Čajánek, Veselý 3.Míka, Řezníček - Záhorovský, Vlach, Kubiš - 4.Tesařík, Lučka - Ondráček, T.Sýkora, F.Čech

    Rozhodčí: J.Konc
    bahis siteleri