Frölunda – Kuopio 5:2 (kon.) | Linköping – Djurgården 3:2 (kon.) | IFK Helsinky – Vienna Capitals 2:4 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 7:2 (kon.) | Sparta – Eisbären 2:1 (kon.) | Liberec – Luleå 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.09.2011, 19:35 • KAJOT ARÉNA • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Kometa právě vstřelila branku!

    Čestný úspěch Komety se právě dostavil v luxusní podobě. Hynek Zohorna ukázal velkou dávku šikovnosti a proháčkoval se mezi budějovickými beky až před Kováře, který jeho střelu vyrazil přímo na hůl dalšího mladíka BRANISLAVA JANKOVIČE, který bleskově zasunul puk do branky. Asistence: Hynek Zohorna.
     
    34:14
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A trest je tu dřív než je Kometě milé. Po buly v obranném pásmu Brna vypálil od modré Mikuš, jeho střelu tečoval Mikeska a kotouč se dostal na hokejku volnému STANISLAVU POLODNOVI, který měl jediný úkol - z metru trefit prostor mezi třemi tyčemi. Asistence: Michal Mikeska, Peter Mikuš.
     
    31:13
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Puk se podruhé v zápase ocitá v brněnské brance. Trojice Gulaš, Pšurný, Langhammer se vydala po levém straně k Hovimu. První pokus Pšurného ještě brněnský Fin zlikvidoval ovšem na dorážku nekrytého JAKUBA LANGHAMMERA byl již krátký. Asistence: Roman Pšurný, Milan Gulaš.
     
    18:03
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Hosté otevírají skóre zápasu. Před Hovim se ocitl osamocený obránce Michael Kolarz, s jehož kličkou si brněnská jednička ještě poradila. Kotouč se však odrazil přímo na hůl MILANA GULAŠE, na kterého zívala zcela prázdná branka a pro borce s reprezentačními zkušenostmi nebyl problém ji trefit. Asistence: Michael Kolarz.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 58. Jankovič (Zohorna) - 19. Gulaš (Kolarz), 32. Langhammer (Pšurný, Gulaš), 35. Polodna (Mikeska, Mikuš)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Švrček, Žižka - Kempný, Bičánek - Valach, Malec - Šenkeřík - Pospíšil, Hruška, Jaroslav Svoboda - Erat, Holec, Hubáček (C) - Dlouhý, Čermák, Podkonický - Zohorna, Koreis, Jakub Svoboda - Jankovič
    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Kantor) - Ptáček (C), Kranjc, Novák, Vydarený, Kolarz, Mikuš, Dvořák, Vráblík - Šimánek, Kašpařík, Martynek, Gulaš, Langhammer, Květoň, Sailer, Mikeska, Polodna, Kuchejda, Červený, Pšurný

    Rozhodčí: Hradil, Kubinčík - Čech, Novák

    Diváci: 2053
    bahis siteleri