Wolverhampton – Tottenham 0:2 (kon.) | Arsenal – Swansea 1:0 (kon.) | Everton – Aston Villa 2:2 (kon.)
Manchester City – Wigan 3:0 (kon.) | Stoke – Liverpool 1:0 (kon.) | Sunderland – Chelsea 1:2 (kon.)
Bolton – Manchester Utd. 0:5 (kon.)
konec
Manchester City
3:0 (1:0)
Wigan Athletic
Sobota 10.09.2011, 16:00 • Etihad Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní přenos je u konce. Za pozornost Vám děkuje a příjemný zbytek sobotního odpoledne či večera přeje dnešní komentátor Tomáš Reiner. (17:57:35)
     
    Manchester City si připsal další suverénní vítězství, o které se postaral tentokrát hattrickem Sergio Agüero. Wigan byl naprosto neškodný a City má na svém kontě plný počet 12 bodů ze čtyř zápasů. Roberto Mancini může být spokojený a pomalu připravovat tým na zápas Ligy mistrů proti Napoli.
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Nad rámec devadesáti minut byly nastaveny 3 minuty.
     
    88
    Nasri podržel na pravé straně míč a následně ho předložil Adamu Johnsonovi, který se pokusil o další obstřel. I tentokrát zamířil anglický reprezentant mimo.
     
    87
    Fanoušci Manchesteru City jsou spokojení a někteří už míří domů, přeci jen už je osud zápasu rozhodnut.
     
    84
    Stále se hraje na anglické poměry neuvěřitelně čistě. Hlavní rozhodčí Martin Atkinson nevytáhl zatím ze své kapsičky žádnou kartu. Do konce zápasu už přitom mnoho nezbývá.
     
    80
    Roberto Mancini sáhl k poslednímu střídání. Abdul Razak nahradil Yaya Toureho.
     
    77
    Wigan v závěru zápasu držel míč více na svých kopačkách. Statistika držení míče: City 50% - Wigan 50%.
     
    73
    Adam Johnson se ocitl v šanci, jenže mířil pouze do míst, kde stál Al Habsi.
     
    71
    Balotelli nahradil tříbrankového hrdinu City Sergia Agüera.
     
    70
    Wigan sáhl k dvojímu střídání. Na hrací plochu vyběhli Gomez a Crusat. Odešli Watson a Di Santo.
     
    69
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO dovršil hattrick! Argentinský reprezentant využil dokonale přihrávky Davida Silva, když se vyhnul ofsajdové pasti a poté zamířil přesně do pravého rohu.
     
    63
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO vstřelil další úžasný gól! Skvělou práci odvedli při gólové situaci Silva a Nasri, který předložil míč Agüerovi a zaznamenal tak ve druhém zápase již čtvrtou asistenci.
     
    60
    Na hřiště přišel R. Stam, který nahradil Boyce.
     
    61
    Samir Nasri nahradil Carlose Teveze. Francouzský záložník nastoupil do zápasu se zavázanou rukou. Během reprezentační přestávky si totiž zlomil kost v ruce.
     
    59
    Rodallega se odhodlal k sympatickému sólu, které zakončil nebezpečnou střelou, jenž nakonec uklidil Joe Hart na rohový kop.
     
    55
    Manchester City se prezentuje stejně jako ve třech předchozích zápasech ofenzivním fotbalem, ale zatím vstřelil jedinou branku, přestože měl velké či obrovské šance.
     
    52
    Agüero se dostal ke střele, která zasáhla v pokutovém území ruku Caldwella . Atkinson ale nechal hru plynout dál.
     
    48
    Silva posílal míč do šestnáctky, kde byl připravený Lescott. Míč ale nakonec nikdo na bránu neusměrnil.
     
    47
    Tevez prověřil Al Habsiho, jeho střelecký pokus ale neměl dostatečné gólové parametry.
     
    46
    Výkop druhého poločasu obstaral domácí Manchester City. Oba týmy nastoupily ve stejném složení, jako na začátku zápasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Za několik okamžiků začne druhý poločas...
     
    Manchester City zatím potvrzuje roli favorita a po prvním poločase vede nad Wiganem 1:0 zásluhou branky Sergia Agüera. Vedení mohl zvýšit Tevez, který ale zahodil penaltu.
     
    První poločas skončil.
     
    45
    Nad rámec první pětačtyřicetiminutovky byly nastaveny 2 minuty.
     
    44
    Wigan Athletic poprvé výrazněji zahrozil. Rodallega poslal pas na Di Santa, kterému ale snížil skvěle střelecký úhel včasným výběhem Joe Hart.
     
    43
    V průběhu prvního poločasu se hrálo zatím velmi čistě. K vidění nebyla žádná karta.
     
    40
    Další střelu vyslal na bránu Wiganu Yaya Toure, jeho pokus byl ale velmi, velmi nepřesný.
     
    38
    Tevez poslal chytrý oblouček přes Lopeze na rozběhnutého Milnera. Anglickému záložníkovi scházeli k zakončení centimetry. U míče byl dříve Al Habsi.
     
    35
    Kompany orazítkoval břevno! Obránce City se dostal po rohovém kopu k hlavičce, která orazítkovala horní tyč. Míč se následně odrazil k Yaya Touremu, který ho okamžitě vracel před bránu, kde ho mohl usměrnit do sítě Lescott, po jehož jemné teči skončil prudký přízemní centr těsně vedle tyče.
     
    34
    Tevez si hodil míč na pravačku a poté vypálil. Jeho střela ale skončila hodně mimo.
     
    33
    Carlos Tevez vstřelil čtyři góly ve čtyřech ligových zápasech proti Wiganu, dnes se mu to ale zatím nepodařilo, i když zahrával penaltu.
     
    29
    Další šanci měl velmi aktivní Agüero. Útočník City se pokusil o další technický pokus. Jeho střela ale skončila opět mimo.
     
    28
    Micah Richards měl obrovskou šanci! Tevez skvěle uvolnil kolmou přihrávkou Richardse, který se ocitl sám před Al Habsim a mohl v klidu zakončit. Wigan zachránilo břevno.
     
    25
    Až ve 25. minutě si vybojoval Wigan Athletic první rohový kop, ze kterého nic nebylo.
     
    21
    Agüero se dostal do šestnáctky Wiganu, zastavil se a chytrou střelou se pokusil obstřelit Al Habsiho. Technický pokus argentinského útočníka skončil těsně mimo.
     
    19
    K rozehrání penalty se postavil Carlos Tevez, který ji ale neproměnil! Argentinský reprezentant zamířil k levé k tyči, u ní byl ale včas Al Habsi, který předvedl skvělý zákrok. City - Wigan stále 1:0.
     
    18
    Lopez sundal v pokutovém území Davida Silvu. Martin Atkinson neváhal a okamžitě nařídil penaltu!
     
    17
    Manchester City prožívá nejlepší start do sezóny Premier League (ze tří zápasů má 9 bodů a devíti brankový rozdíl skóre).
     
    13
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO poslal City do vedení přesnou střelou k levé tyči. Asistenci si připsal David Silva, který předložil skvěle míč argentinskému reprezentantovi.
     
    12
    V šestnáctce Wiganu vznikl po rohovém kopu Citizens velký zmatek, kterého mohl využit Kompany. Jeho hlavičkový pokus ale na brankové čáře vyrazil znovu pozorný Al Habsi.
     
    10
    David Silva vypálil zpoza šestnáctky na přední tyč. Al Habsi byl ale pozorný a s jeho přízemní střelou si poradil.
     
    7
    Agüero se řítil do slibné brankové příležitosti, jenže se po individuální akci k zakončení nedostal a po souboji s obráncem upadl. Penalta se v žádném případě pískat nemohla.
     
    4
    První slibnou příležitost si vytvořilo City. Clichy přenesl míč na zadní tyč, kde našel Adama Johnsona. Anglický reprezentant si míč v šestnáctce zpracoval a následně se pokusil o technickou střelu, která skončila mimo.
     
    1
    Výkop zápasu obstarali hráči hostujícího Wiganu Athletic. Manchester City nastoupil v tradičních blankytně modrých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou připraveny a zápas za několik málo okamžiků začne.
     
    Edin Džeko zaznamenal v letošní sezóně již šest ligových branek, což je více, než nastřílelo 16 týmů z Premier League.
     
    Roberto Martinez se vyjádřil k útočné hře City: "Tento tým se stává čím dál více silnějším, když útočí. Byla radost dívat se na duel proti Spurs. Předvádějí fotbal světové úrovně, a to i v soutěži, jakou je Premier League..."
     
    V současném týmu Wiganu není žádný hráč, který vstřelil gól do sítě Manchesteru City.
     
    Samir Nasri by se mohl v zápase proti Wiganu objevit, přestože utrpěl během reprezentační přestávky zlomeninu ruky. Micah Richards, který měl problém s kolenní šlachou by se měl vrátit do sestavy a být schopen hrát. Naopak mimo hru jsou Gareth Barry (problém s kotníkem) a Nigel de Jong. Oba zranění hráči budou s největší pravděpodobností Citizens chybět i v následujících týdnech.
     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Milner, Toure Yaya, Johnson, Silva, Aguero, Tevez. Střídající hráči: Pantilimon, Zabaleta, Dzeko, Nasri, Toure, Balotelli, Razak

    Wigan Athletic: Al Habsi, Boyce, Caldwell, Lopez, Figueroa, Rodallega, Diame, Watson, McArthur, Moses, Di Santo. Střídající hráči: Kirkland, McCarthy, Crusat, Gomez, Sammon, Jones, Stam

    Rozhodčí: .
     
    Reprezentační přestávka je za námi a do popředí se opět vrací anglická Baclays Premier League, u které Vás s potěšením vítá Tomáš Reiner. Dnes budeme společně sledovat zápas z Etihad Stadium, kde se v rámci 4. kola Barclays Premier League střetne domácí Manchester City s Wiganem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Reiner

    Branky: 13. Agüero, 63. Agüero, 69. Agüero


    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Milner, Yaya Toure (80.), Johnson, Silva, Aguero (71.), Tevez (61.). Střídající hráči: Pantilimon, Zabaleta, Dzeko, Nasri (61.), Toure, Balotelli (71.), Razak (80.)
    Wigan Athletic: Al Habsi, Boyce (60.), Caldwell, Lopez, Figueroa, Rodallega, Diame, Watson (70.), McArthur, Moses, Di Santo (70.). Střídající hráči: Kirkland, McCarthy, Crusat (70.), Gomez (70.), Sammon, Jones, Stam (60.)

    Rozhodčí: Martin Atkinson
    bahis siteleri