Wolverhampton – Tottenham 0:2 (kon.) | Arsenal – Swansea 1:0 (kon.) | Everton – Aston Villa 2:2 (kon.)
Manchester City – Wigan 3:0 (kon.) | Stoke – Liverpool 1:0 (kon.) | Sunderland – Chelsea 1:2 (kon.)
Bolton – Manchester Utd. 0:5 (kon.)
konec
Manchester City
3:0 (1:0)
Wigan Athletic
Sobota 10.09.2011, 16:00 • Etihad Stadium • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    88
    Nasri podržel na pravé straně míč a následně ho předložil Adamu Johnsonovi, který se pokusil o další obstřel. I tentokrát zamířil anglický reprezentant mimo.
     
    80
    Roberto Mancini sáhl k poslednímu střídání. Abdul Razak nahradil Yaya Toureho.
     
    71
    Balotelli nahradil tříbrankového hrdinu City Sergia Agüera.
     
    70
    Wigan sáhl k dvojímu střídání. Na hrací plochu vyběhli Gomez a Crusat. Odešli Watson a Di Santo.
     
    69
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO dovršil hattrick! Argentinský reprezentant využil dokonale přihrávky Davida Silva, když se vyhnul ofsajdové pasti a poté zamířil přesně do pravého rohu.
     
    63
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO vstřelil další úžasný gól! Skvělou práci odvedli při gólové situaci Silva a Nasri, který předložil míč Agüerovi a zaznamenal tak ve druhém zápase již čtvrtou asistenci.
     
    60
    Na hřiště přišel R. Stam, který nahradil Boyce.
     
    61
    Samir Nasri nahradil Carlose Teveze. Francouzský záložník nastoupil do zápasu se zavázanou rukou. Během reprezentační přestávky si totiž zlomil kost v ruce.
     
    59
    Rodallega se odhodlal k sympatickému sólu, které zakončil nebezpečnou střelou, jenž nakonec uklidil Joe Hart na rohový kop.
     
    44
    Wigan Athletic poprvé výrazněji zahrozil. Rodallega poslal pas na Di Santa, kterému ale snížil skvěle střelecký úhel včasným výběhem Joe Hart.
     
    35
    Kompany orazítkoval břevno! Obránce City se dostal po rohovém kopu k hlavičce, která orazítkovala horní tyč. Míč se následně odrazil k Yaya Touremu, který ho okamžitě vracel před bránu, kde ho mohl usměrnit do sítě Lescott, po jehož jemné teči skončil prudký přízemní centr těsně vedle tyče.
     
    29
    Další šanci měl velmi aktivní Agüero. Útočník City se pokusil o další technický pokus. Jeho střela ale skončila opět mimo.
     
    28
    Micah Richards měl obrovskou šanci! Tevez skvěle uvolnil kolmou přihrávkou Richardse, který se ocitl sám před Al Habsim a mohl v klidu zakončit. Wigan zachránilo břevno.
     
    21
    Agüero se dostal do šestnáctky Wiganu, zastavil se a chytrou střelou se pokusil obstřelit Al Habsiho. Technický pokus argentinského útočníka skončil těsně mimo.
     
    19
    K rozehrání penalty se postavil Carlos Tevez, který ji ale neproměnil! Argentinský reprezentant zamířil k levé k tyči, u ní byl ale včas Al Habsi, který předvedl skvělý zákrok. City - Wigan stále 1:0.
     
    18
    Lopez sundal v pokutovém území Davida Silvu. Martin Atkinson neváhal a okamžitě nařídil penaltu!
     
    13
    Manchester City právě vstřelil branku! SERGIO AGÜERO poslal City do vedení přesnou střelou k levé tyči. Asistenci si připsal David Silva, který předložil skvěle míč argentinskému reprezentantovi.
     
    12
    V šestnáctce Wiganu vznikl po rohovém kopu Citizens velký zmatek, kterého mohl využit Kompany. Jeho hlavičkový pokus ale na brankové čáře vyrazil znovu pozorný Al Habsi.
     
    10
    David Silva vypálil zpoza šestnáctky na přední tyč. Al Habsi byl ale pozorný a s jeho přízemní střelou si poradil.
     
    4
    První slibnou příležitost si vytvořilo City. Clichy přenesl míč na zadní tyč, kde našel Adama Johnsona. Anglický reprezentant si míč v šestnáctce zpracoval a následně se pokusil o technickou střelu, která skončila mimo.

    Tomáš Reiner

    Branky: 13. Agüero, 63. Agüero, 69. Agüero


    Manchester City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Milner, Yaya Toure (80.), Johnson, Silva, Aguero (71.), Tevez (61.). Střídající hráči: Pantilimon, Zabaleta, Dzeko, Nasri (61.), Toure, Balotelli (71.), Razak (80.)
    Wigan Athletic: Al Habsi, Boyce (60.), Caldwell, Lopez, Figueroa, Rodallega, Diame, Watson (70.), McArthur, Moses, Di Santo (70.). Střídající hráči: Kirkland, McCarthy, Crusat (70.), Gomez (70.), Sammon, Jones, Stam (60.)

    Rozhodčí: Martin Atkinson
    bahis siteleri