Havlíčkův Brod – Šumperk 7:0 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 4:3 (po s.n.) | Ústí n/L – Písek 4:0 (kon.)
Most – Třebíč 1:0 (po pr.) | Hr. Králové – Litoměřice 4:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 2:0 (kon.)
Beroun – Jihlava 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 14.09.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelná kanonáda v režii domácích Rebelů pokračuje už sedmým dílem! Vojtěch Němec adresoval přesnou nahrávku DAVIDU JONÁŠOVI, jenž se těsně před Štůralovým brankovištěm bleskově zorientoval a pohotově skóroval po ledě přesně k tyčce! Asistence: Vojtěch Němec, Jan Pavlík.
     
    54:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové pokračují ve spanilé jízdě, střílejí už šestou branku! Aleš Sova vysunul do samostatného úniku MILANA KOSTOURKA, jenž se snažil rozhýbat gólmana Štůralu a kotouč mu utekl při rychlém míchání s pukem z hole, ale projel pod betonem strážce dračí svatyně až do sítě! Asistence: Aleš Sova, Vojtěch Němec.
     
    42:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují v úvodu závěrečného dějství svůj vysoký náskok o další vstřelenou branku po bleskové akci! Martin Zábranský vyhrál buly v útočném pásmu a Pavel Musil si všiml mezi kruhy osamoceného ONDŘEJE ŠVAŇHALA, jenž zápěstím prostřelil gólmana Štůralu! Asistence: Pavel Musil, Martin Zábranský.
     
    39:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je hodně studená sprcha pro šumperské barvy, které měly v prostřední části více ze hry! Petr Štěpánek poslal při obléhání soupeřovy brány krásnou nahrávku JANU KNOTKOVI, jenž z bezprostřední blízkosti skóruje pod horní tyčku! Asistence: Petr Štěpánek, Ladislav Rytnauer.
     
    24:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je hodně krutý okamžik pro Šumperk, který zatím ve druhé třetině předvádí skvělý výkon! Jan Pavlík našel přesným pasem mezi kruhy číhajícího JANA KNOTKA, který se nerozpakoval a pohotovou střelou bez přípravy zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Jan Pavlík, Petr Štěpánek.
     
    4:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A domácí využívají svou aktivitu a navyšují své vedení! Nejdříve pálil sám z předbrankového prostoru mimo tři tyče Jan Knotek, ale svou chybu napravil, když dojel puk a z rohu pásma ho naservíroval mezi kruhy osamocenému JAROSLAVU KOMOVI, který bez přípravy propálil brankáře Štůralu a připsal si první gól v brodském dresu! Asistence: Jan Knotek.
     
    3:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové svoji první hru v početní převaze využívají ve svůj prospěch! Po zmatcích v šumperské obraně se kotouč motal kolem předbrankového prostoru, ale až MILAN KOSTOUREK ho dokázal z ostrého úhlu na pravé straně uklidit do odkryté brány! Asistence: Vojtěch Němec.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Kostourek (Voj. Němec), 5. Koma (Knotek), 25. Knotek (Pavlík, Štěpánek), 40. Knotek (Štěpánek, Rytnauer), 43. Švaňhal (Musil, Zábranský), 55. Kostourek (Sova, Voj. Němec), 57. Jonáš (Voj. Němec, Pavlík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava (C), Sova, Protivný, A. Jelínek, Poskočil, Pavlík (A), Koma - Zábranský, Polodna, Knotek, Švaňhal, Jonáš, Semorád, Fiedler, Voj. Němec (A), Rytnauer, Štěpánek, P. Musil, Kostourek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Křetínský, Holík (C), R. Ondráček, Drtil, Novotný, Sedlák, Tesařík - Brunec, Skoumal, Meluzín (A), Hulva (A), Cink, Matějka, A. Červenka, Vrána, Velecký, Vrdlovec, Mičulka.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek - Jiří Jureček, Pavel Rychlý
    bahis siteleri