Klatovy – PZ Kladno 8:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 6:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (3:0, 2:1, 1:1)
HC Junior Mělník
Neděle 25.09.2011, 12:00 • Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    57:00
    Mělník právě vstřelil branku!
    Tulach si narazil s TOMÁŠEM HAVLEM, jenž trefil puk přesně nad lapačku Zvolánka, který byl naprosto bez šance. Asistence: Josef Tulach.
     
    44:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Václav Pecen vysunul MICHALA ZDRAŽILA, který v samostatném úniku překonal Fialu a zvýšil na 6:1. Asistence: Václav Pecen.
     
    39:08
    Mělník právě vstřelil branku!
    A Mělník bleskově využívá přesilovku. Mikoláškovu střelu Zvolánek na poslední chvíli perfektně puk vyrazil a JAKUB SMEJKAL překazil Zvolánkovi čisté konto dorážkou pod tělem proti které byl domácí gólman bezmocný! Asistence: Petr Mikolášek.
     
    30:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté odpálili puk od zadního mantinelu, ale kotouč se lehce zbrzdil a do mezikruží si pro něj dojel VÁCLAV PECEN, jenž jel od modré čáry s napřaženou hokejkou a svoji tvrdou ranou rozvlnil síťku za Fialou! Bae asistence.
     
    20:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rychlá branka na úvod druhé části znamená navýšení skóre ji na 4:0. VLADIMÍR SZILVA nedal na brankovišti žádnou šanci Fialovi. Asistence: David Kozlík
     
    13:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rozhodčí nyní dlouho váhali s přerušením hry při mantinelu v obranném pásmu domácích, kde byl puk zašlápnut, ale ten nakonec domácí vybojovali a Michal Zdražil se dostal do přečíslení 2 na 1 a na pravém kruhu poslal přihrávku na brankoviště na volného ONDŘEJE DOLEŽALA, který neměl problém puk zasunout k levé tyčce! Asistence: Michal Zdražil.
     
    3:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    MILOSLAV RAČANSKÝ byl nejprve při pokusu o střelu zablokován, ale napodruhé se již dostal k zakončení u pravé tyče Fialy, kterému nedal žádnou šanci! Asistence: Martin Hynek
     
    2:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    ONDŘEJ DOLEŽAL se prosmýkl na pravém kruhu kolem obránce a chladnokrevně zakončil k levé tyči Fialy! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Doležal, 4. Račanský (Hynek), 14. Doležal (Zdražil), 21. Szilva (Kozlík), 31. Pecen, 45. Zdražil (Pecen) - 40. Smejkal (Mikolášek), 57. Havel (Tulach)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil, Kříž, Šíma, Ambrož, Zdražil, Doležal J., Kozlík, Varga, Szilva, Račanský, Hynek, Doležal O.
    HC Junior Mělník: Fiala (Radosvet) - Krejsa, Mikolášek, Bartoš, Kulhánek, Makovský, Havel, Šubrt, Kysela, Smejkal, Kuchta, Hirnšál, Tulach, Kratochvíl, Nosek, Bydarv, Kolek, Tomíšek.

    Rozhodčí: M.Homola - V.Guth, D.Rittich
    bahis siteleri