Klatovy – PZ Kladno 8:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mělník 6:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (3:0, 2:1, 1:1)
HC Junior Mělník
Neděle 25.09.2011, 12:00 • Kotlina Havlíčkův Brod • Liga juniorů
Partner:
     
    57:00
    Mělník právě vstřelil branku!
    Tulach si narazil s TOMÁŠEM HAVLEM, jenž trefil puk přesně nad lapačku Zvolánka, který byl naprosto bez šance. Asistence: Josef Tulach.
     
    56:48
    Ambrož pálil od modré čáry, brankář Fiala puk pouze vyrazil a u jeho pravé tyčky číhal Kozlík, jenž nepřehodil ležícího brankáře hostí!
     
    55:53
    Nejprve se málem prosadil potřetí Ondřej Doležal, jenž svoji tečí jen těsně minul branku Fialy, jenž následně lapil Szilvovu dělovku doprostřed branky!
     
    54:27
    Hynek nyní poslal efektivní zadovku na Zdražila, jenž se dostal málem až k zakončení, ale to mu zkazil Kulhánek hákováním za což si jde sednou na dvě minuty.
     
    52:58
    Szilva nyní výborně přečetl hru a sjel si na kru, převzal puk, počkal si na pohyb brankáře, jenž si lehl a Szilva se snažil zavěsit pod břevno, ale jen těsně přestřelil!
     
    50:12
    V jednom ohni byl nyní Fiala, který musel zasahovat proti nepříjemné dorážce Kozlíka, ale Fiala se perfektně roztáhl a u bližší tyčky zasáhl lapačkou!
     
    48:42
    Patrik Kuchta (MEL) dostal 2 minuty za hákování.
     
    45:39
    Zvolánek (HBR) dostal trest za zdržování hry, když odpálil puk ze hřiště. Trest odpyká Kozlík. 51 vteřil 5 na 3.
     
    44:30
    Račanský (HBR) 2 minuty za napadení.
     
    44:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Václav Pecen vysunul MICHALA ZDRAŽILA, který v samostatném úniku překonal Fialu a zvýšil na 6:1. Asistence: Václav Pecen.
     
    39:08
    Mělník právě vstřelil branku!
    A Mělník bleskově využívá přesilovku. Mikoláškovu střelu Zvolánek na poslední chvíli perfektně puk vyrazil a JAKUB SMEJKAL překazil Zvolánkovi čisté konto dorážkou pod tělem proti které byl domácí gólman bezmocný! Asistence: Petr Mikolášek.
     
    38:47
    Varga (HBR) 2 minuty za krosček.
     
    38:27
    Smejkal nyní spolu s Kuchtou dobrým presingem vybojovali kotouč a druhý jmenovaný ztroskotal na betonu Zvolánka!
     
    35:58
    Hostující Tomáš Kolek si odpyká trest za podražení.
     
    35:05
    Varga nyní perfektně vysunul Hynka, který ještě chtěl vyšperkovat akci nahrávkou na volného Zdražila, ale před něj padl jako závora jeden z obránců hostí a zmařil tak obrovskou šanci domácích!
     
    32:51
    Nejprve Makovský a po něm i Varga se dostali do velkých šancí, ale brankář Fiala si nejprve připsal zákrok vyrážečkou a následně vykopl střelu betonem!
     
    31:35
    Hostující Tomáš Havel si posedí dvě minuty na lavici hanby za držení.
     
    30:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté odpálili puk od zadního mantinelu, ale kotouč se lehce zbrzdil a do mezikruží si pro něj dojel VÁCLAV PECEN, jenž jel od modré čáry s napřaženou hokejkou a svoji tvrdou ranou rozvlnil síťku za Fialou! Bae asistence.
     
    28:45
    Střelu Makovského od modré vyrážel Jiří Zvolánek, jenž měl zakrytý výhled na poslední chvíli betonem. Puk se ještě otřel o tyčku a nakonec skončil na zadním mantinelu!
     
    27:13
    Varga se nyní prodral do další gólovky, když se prosmýkl kolem obránce, ale jeho střelu vyrazil Fiala ramenem!!
     
    23:20
    Ondřej Doležal, jenž odpykával trest za Šímu se dostal po návratu z trestné lavice do samostatného úniku, ale Fiala mu zmařil hattrick, když si pohlídal mezeru mezi betony!
     
    22:15
    Hráčská lavice domácích potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    21:11
    Patrik Kuchta (MEL) je vyloučen na dvě minuty za napadení a domácí hráč Ondřej Šíma dostal trest 2+OT dokonce utkání za hrubost.
     
    20:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rychlá branka na úvod druhé části znamená navýšení skóre ji na 4:0. VLADIMÍR SZILVA nedal na brankovišti žádnou šanci Fialovi. Asistence: David Kozlík
     
    19:04
    Varga nyní nahrál přesně na Szilvu, jenž se ocitl sám na brankovišti, ale s jeho střelou i dorážkou z bezprostřední blízkosti si poradil Fiala, jenž utěsnil mezírku mezi svými betony!
     
    16:47
    David Kozlík nahazoval od zadního mantinelu puk před branku na volného Szilvu, ale k tomu přihrávka nedošla, jelikož si ji Fiala málem srazil do branky. Brankář Junioru raději puk zalehl!
     
    15:38
    Hynek nyní zachytil rozehru hostí na modré čáře a na pravém kruhu zkusil střelu do růžku, odkud ji vytáhl Fiala vyrážečkou!
     
    13:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rozhodčí nyní dlouho váhali s přerušením hry při mantinelu v obranném pásmu domácích, kde byl puk zašlápnut, ale ten nakonec domácí vybojovali a Michal Zdražil se dostal do přečíslení 2 na 1 a na pravém kruhu poslal přihrávku na brankoviště na volného ONDŘEJE DOLEŽALA, který neměl problém puk zasunout k levé tyčce! Asistence: Michal Zdražil.
     
    11:52
    Szilva se nyní chopil odraženého puku a pádil sám podél levého mantinelu na brankáře Fialu, ale ten mu ještě před zakončením stihl na brankovišti puk vypíchnout hokejkou!
     
    10:14
    Hosté již v plném počtu ujížděli do přečíslení dva na jednoho, ale Šíma obětavým zákrokem zmařil Havlovi nahrávku na volného Kulhánka.
     
    8:07
    Doležalův dravý průnik zastavil Mikoláš Kulhánek nedovoleně a půjde si sednout na dvě minuty za hákování.
     
    3:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    MILOSLAV RAČANSKÝ byl nejprve při pokusu o střelu zablokován, ale napodruhé se již dostal k zakončení u pravé tyče Fialy, kterému nedal žádnou šanci! Asistence: Martin Hynek
     
    2:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    ONDŘEJ DOLEŽAL se prosmýkl na pravém kruhu kolem obránce a chladnokrevně zakončil k levé tyči Fialy! Bez asistence.
     
    1:46
    Zdražil se nyní ocitl v samostatném úniku, ale se svým blafákem si na Fialu nepřišel. Ten si s jeho šancí hravě poradil!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Doležal, 4. Račanský (Hynek), 14. Doležal (Zdražil), 21. Szilva (Kozlík), 31. Pecen, 45. Zdražil (Pecen) - 40. Smejkal (Mikolášek), 57. Havel (Tulach)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil, Kříž, Šíma, Ambrož, Zdražil, Doležal J., Kozlík, Varga, Szilva, Račanský, Hynek, Doležal O.
    HC Junior Mělník: Fiala (Radosvet) - Krejsa, Mikolášek, Bartoš, Kulhánek, Makovský, Havel, Šubrt, Kysela, Smejkal, Kuchta, Hirnšál, Tulach, Kratochvíl, Nosek, Bydarv, Kolek, Tomíšek.

    Rozhodčí: M.Homola - V.Guth, D.Rittich
    bahis siteleri