Košice – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Košice – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 1:2 (kon.)
Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Žilina – Prešov 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:1 (0:1)
FC Tatran Prešov
sk Úterý 18.10.2011, 17:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    88
    Dve minúty pred koncom riadneho hracieho času dochádza v tíme Prešova k poslednému striedaniu. Ihrisko opustil Ján Papaj a jeho miesto zaujal na záver duelu Martin Pribula.
     
    81
    Tempo hry po domácom presnom zásahu opäť upadlo a nič významné sme za posledné minúty nevideli. Tréner Prešova teraz pristupuje k svojmu druhému striedaniu, keď z ihriska sťahuje Petra Petráša a namiesto neho naň posiela Róberta Zehera.
     
    73
    Po troch minútach od posledného striedania domácich pristupuje k prvému aj tréner Prešova. Ihrisko za piskotu žilinských tribún obzvlášť za počínanie spred pár minút opúšťa Higor De Sales Coimbra, ktorého nahrádza Marián Adam.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času tréner Ľubomír Nosický strieda aj po tretíkrát. Z ihriska sťahuje Róberta Picha, ktorý sa dnes skutočne nedokázal výraznejšie presadiť. Na jeho miesto nastupuje peruánsky legionár Jean Deza.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku pristúpil tréner domácich Ľubomír Nosický k dvom zmenám v zostave. Na ihrisko sa na druhé dejstvo nevrátia Štefan Zošák a David Střihavka. Na ich miesta nastúpili Roman Gergel a Momodou Ceesay.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 60. Mráz (pen.), 75. Deza - 8. Macko

    Karty:   3. Krajník (PRE), 43. Krob (PRE), 68. Coimbra (PRE)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Marcel Ondráš, Patrik Mráz - Viktor Pečovský - Róbert Pich, Miroslav Barčík, Štefan Zošák - David Střihavka, Tomáš Majtán
    FC Tatran Prešov: Jakub Plánička - Jaroslav Kolbas, Michal Piter-Bučko, Michal Krajník, Ján Krob - Peter Petráš - Peter Katona, Viliam Macko, Ján Papaj - Libor Žurek, Higor De Sales Coimbra

    Rozhodčí: Vladimír Hracho - Gabriel Ádám, Karol Poláček

    Diváci: 714
    bahis siteleri