Košice – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Košice – Zlaté Moravce 2:2 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 1:2 (kon.)
Žilina – Prešov 2:1 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Žilina – Prešov 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:1 (0:1)
FC Tatran Prešov
sk Úterý 18.10.2011, 17:30Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    75
    Žilina dala gól!
    Tentokrát to už ale domácim vyšlo a obzvlášť JEANOVI DEZOVI. Ten teraz vyskúšal svoje šťastie strelou z približne 18 metrov a jeho lopta skončila v sieti za chrbtom brankára Pláničku. Domáci otáčajú stav stretnutia a dostávajú sa do vedenia 2:1.
     
    60
    Žilina dala gól!
    Loptu si postavil PATRIK MRÁZ, ktorý bol úspešným exekútorom vôbec posledného pokutového kopu Žilinčanov. Vtedy to bola vôbec jeho prvá penalta. Tentokrát si trúfol i na ďalšiu a opäť úspešne! Loptu posiela nechytateľne k pravému hornému rohu.
     
    8
    Prešov dal gól!
    Tak toto bol na jednej strane prekvapujúci, ale naozaj krásny futbalový moment. Hneď prvá akcia východniarov sa končí gólom. VILIAM MACKO sa s loptou nemaznal, napriahol vo vzdialenosti 20 metrov a nekompromisne poslal loptu do ľavého horného rohu Krnáčovej brány. Žilinský gólman bol bezmocný.

    Andrej Kuzmány

    Branky: 60. Mráz (pen.), 75. Deza - 8. Macko

    Karty:   3. Krajník (PRE), 43. Krob (PRE), 68. Coimbra (PRE)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Marcel Ondráš, Patrik Mráz - Viktor Pečovský - Róbert Pich, Miroslav Barčík, Štefan Zošák - David Střihavka, Tomáš Majtán
    FC Tatran Prešov: Jakub Plánička - Jaroslav Kolbas, Michal Piter-Bučko, Michal Krajník, Ján Krob - Peter Petráš - Peter Katona, Viliam Macko, Ján Papaj - Libor Žurek, Higor De Sales Coimbra

    Rozhodčí: Vladimír Hracho - Gabriel Ádám, Karol Poláček

    Diváci: 714
    bahis siteleri