Chrudim – Hlinsko 8:2 (kon.) | Vrchlabí – N. Město n. M. 4:1 (kon.)
konec
HC Chrudim
8:2 (1:1, 2:1, 5:0)
HC Hlinsko
Neděle 23.10.2011, 17:00 • Zimní stadion Chrudim • Krajská liga mužů
Partner:
     
    59:16
    Vzájemně jsou vyloučeni z chrudimské strany Jan Ondráček za nedovolené bránění a za hosty Radek Lukáč za sekání.
     
    57:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Chrudimští se prosazují v oslabení pěti proti třem! Nejprve se do útoku jeden na jednoho řítil Václav Novák, postrčil puk na PETRA BARTONÍČKA, který se vstříc gólmanovi nemýlil - 8:2! Asistence: Václav Novák.
     
    56:25
    Chrudim bude hrát již třetí oslabení pět na tři. Vyloučen Aleš Pazdera (CHR) za hákování.
     
    55:40
    Domácí budou hrát oslabení za zbytečný faul v útočném pásmu. Provinil se David Holub (CHR) za hrubost.
     
    51:56
    Dnešnímu utkání přihlíží 212 diváků.
     
    48:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A domácí hokejisté jsou opravdu na koni! Ukázkovou přihrávku Poláka ještě Holub neužitkoval, jenže poté si DAVID HOLUB počkal na pas Ondráčka a přesnou střelou dává sedmý gól Chrudimi – 7:2! Asistence: Jan Ondráček.
     
    47:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovka pokračovala a Chrudim se tak může opět radovat! Puk se dostal na modrou čáru na MARKA KIŠŠE, který nic nevymýšlel a přesnou ranou zvyšuje na rozdíl čtyř branek - 6:2! Asistence: Ugo Dobiáš.
     
    47:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen využívají dvojnásobnou přesilovku! Po několika přihrávkách se sám před gólmana dostal PETR BARTONÍČEK a ukázkově ho vykoupal - 5:2! Asistence: Václav Novák a Marek Sýkora.
     
    46:15
    S vyloučeními se nám roztrhl pytel. Přesilovku pět na tři si vyzkouší i domácí borci, když je vyloučen Aleš Koželuh (HLI) za nedovolené bránění.
     
    45:32
    A o chvíli později i Hlinečtí. Za hákování putuje na lavici hanby Jakub Wasserbauer (HLI).
     
    43:54
    A další dvojnásobná přesilovka pro Hlinsko! Za katr jde Milan Rabas (CHR) za hrubost.
     
    43:22
    Emoce nám houstnou, Marek Sýkora (CHR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    43:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ač Hlinečtí velmi protestují, Chrudim se radují z dalšího gólu! Po závaru před brankovištěm hlavní sudí zřejmě odpískal a puk se objevil za brankovou čarou. Po chvíli přemýšlení ukázal, že gól platí! Autorem branky je označen RADEK ZÁVODNÍK - 4:2! Asistence: Ondřej Čapek.
     
    36:55
    První přesilovou hru si zahrají i domácí hokejisté. Za podražení putuje na trestnou lavici Martin Sláma (HLI).
     
    34:46
    Radek Lukáč ze složité pozice trefuje tyč!
     
    33:17
    A Hlinsku se naskýtá obrovská možnost! Za nedovolené bránění přichází k Novákovi Milan Rabas (CHR). Bude se hrát minutu a 37 vteřin pět na tři!
     
    32:54
    Domácí budou opět oslabeni. Václav Novák (CHR) vyhodil kotouč vzduchem tak moc, že se zachytil o střechu stadionu. Hostující fanoušci si žádají vyrovnání.
     
    30:19
    Hlinsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se ale stále drželi v útočném pásmu, přišla křižná přihrávka Koželuha na PAVLA KAVALÍRA, který tahem trefuje přesně do šibenice chrudimské klece - 3:2! Asistence: Aleš Koželuh.
     
    28:05
    Chrudim se ale nyní bude muset bránit. Radek Závodník (CHR) půjde pykat za podražení.
     
    27:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A domácí hokejisté se s potřebnou dávkou štěstí radují opět! Marek Kišš kroužil kolem branky a poté puk poslal před odkrytou klec, kde číhal UGO DOBIÁŠ a zvyšuje na rozdíl dvou branek - 3:1! Asistence: Marek Kišš.
     
    25:38
    Aleš Pazdera od modré trefuje břevno hlinecké klece!
     
    24:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže akce na druhé straně vrací Chrudimi vedení! Po pravém mantinelu všem ujel MAREK KIŠŠ, procpal se až před brankáře a pak už jen zasunul kotouč za bezmocného Gregora - 2:1! Asistence: Zdeněk Formánek.
     
    24:04
    Michal Sláma měl velkou šanci na obrat skóre, skvěle ho ale vychytal Filip Ament!
     
    15:08
    První přesilovou hru v zápase si zahrají Hlinečtí, na trestnou lavici putuje Lukáš Budínský (CHR) za nedovolené bránění.
     
    14:49
    Opět skvělý Polák prosvištěl po levém mantinelu a z kruhu napálil puk příklepem! Kotouč se štěstím škrtl Gregorovu lapačku a zamířil mimo!
     
    12:35
    Sám na branku uháněl Václav Novák, zkusil kličku do bekhendu, jenže poté již nedokázal přehodit Gregorův beton!
     
    11:23
    Nejproduktivnější chrudimský hráč Jiří Polák opět motá hlavou soupeřovým obráncům, nyní se proháčkoval až před brankáře, kterého si stáhl k jedné straně. Poté puk z nulového úhlu vracel před branku, kde ale včas zakročili vracející se obránci!
     
    10:00
    Hlinsko právě vstřelilo branku!
    Hostům se z nenápadné akce daří vyrovnat! RADEK LUKÁČ si popojel s pukem za červenou čáru, vyslal tvrdou střelu, která k překvapení všech skončila za zády Amenta! To byla jednoznačně chyba chrudimského brankáře - 1:1! Asistence: Pavel Kavalír.
     
    05:50
    Chybu v chrudimské rozehrávce mohl potrestat Aleš Koželuh, ale sám před gólmanem neuspěl!
     
    01:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A z první akce na druhé straně ihned přichází vedoucí branka! V závaru před brankou se nejlépe zorientoval DAVID HOLUB a do poloodkryté klece posílá Chrudimské do vedení - 1:0! Asistence: Jiří Plch a Ugo Dobiáš.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Holub (Plch, Dobiáš), 25. Kišš (Formánek), 28. Dobiáš (Kišš), 44. Závodník (Čapek), 48. Bartoníček (Novák, Sýkora), 48. Kišš (Dobiáš), 49. Holub (Ondráček), 58. Bartoníček (Novák) - 10. Lukáč (Kavalír), 31. Kavalír (Koželuh)


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Urban, Sýkora, Pazdera, Procházka, Dobiáš, Čapek, Novák, Novotný, Vích, Janoušek, Závodník, Rabas, Polák, Kišš, Bartoníček, Ondráček, Formánek, Budínský, Plch, Holub
    HC Hlinsko: Gregor (Jedlička) - Boguaj, Kavalír, Ptáček, Fiala, Zadina, Štěpánek, Volf, Sláma, Bureš, Wasserbauer, Paseka, Sláma, Koželuh, Tulis, Černý, Havel, Kadlec

    Rozhodčí: Přichystal - Brýdl, Budínský

    Diváci: 212
    bahis siteleri