Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Most 3:2 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:2 (po s.n.)
Šumperk – Chomutov 2:3 (po pr.) | Písek – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Litoměřice – Beroun 2:3 (po pr.)
Kadaň – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
HC Most
Pondělí 24.10.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:24
    Benátky právě vstřelily branku!
    I domácí skórují v oslabení. Benátečtí udrželi kotouč v útočném pásmu, ten se odrazil před brankoviště, kde hlídkoval LUKÁŠ KRÁL, který překonal ležícího Lausinše. Bez asistence.
     
    40:40
    Benátky právě vstřelily branku!
    Již čtyři branky v řadě vstřelili v domácím týmu obránci. Tím posledním byl nyní DAVID ŠTICH, který dostal v mezikruží nabito a tvrdou střelou pokořil Lusinše. Asistence: Lukáš Král.
     
    13:57
    Most právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají. První střelu ještě stačil Blažíček vyrazit. Kotouč se ale dostal na hůl obránce DANIELA KREJČÍHO, který prostřelil rozhozeného domácího gólmana. Asistence: Martin Heinisch, Lukáš Brožovský.
     
    5:46
    Most právě vstřelil branku!
    Most udeřil dokonce ve vlastním oslabení. Za domácí brankou vybojoval kotouč Krejčí a v těžké pozici našel TOMÁŠE KLÍMU, který se střelou z první trefil přesně mezi Blažíčkovy betony. Asistence: Daniel Krejčí.
     
    1:58
    Benátky právě vstřelily branku!
    Po vyhraném buly se dostal puk k MICHALU PAVLŮ, který ihned vystřelil na hostující branku. Puk prošel houštinou těl a skončil za zády hostujícího brankáře. Asistence: Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 2. Pavlů (Skořepa), 41. Štich (Král), 57. Král - 6. Klíma (Krejčí), 14. Krejčí (Heinisch, Brožovský)


    HC Benátky nad Jizerou: Blažíček (Stejskal) - Pavlů, Jaroměřský, Říha, Vála, Mrkvička, Pabiška, Štich, Niko - Vlach, Skořepa, Klimt, Vařecha, Král, Jonák, Kellner, Jech, Kopic, Weiss, Kouřil, Liška.

    HC Most: Lusinš (Melichar) - Látal, Martinec, Krejčí, Apelis, Panuška, Šulc, Dostál, Brožovský - Klíma, Divíšek, Tauš, Vaněk, Vachovec, Rohan, Bauer, Heinisch, Slavíček, Ondráček, Přeučil, Hanzl.

    Rozhodčí: Kubičík - Chocholouš, Reich

    Diváci: 299
    bahis siteleri