L. Mikuláš – Ružomberok B 1:2 (kon.) | Petržalka – R. Sobota 3:1 (kon.)
konec
FC Petržalka
3:1 (2:0)
MŠK Rimavská Sobota
sk Neděle 30.10.2011, 10:30 • Rapid Prievoz Bratislava • MONACObet liga
     
    Štyri góly sú výsledkom práce futbalistov oboch mužstiev na štadióne v Prievoze, ktorý bol prijemným prekvapením s predvedenou hrou. Prajem pekný deň a zostaňte futbalu verní, pekný deň. (12:35:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    Z ničoho nič sa do štatistík zapísal hosťujúci hráč PISÁRIK, ktorý reaqgoval na loptu letiacu pred Jenča a dotlačil ju do ľavého vinkľa.
     
    90+
    Domáci fanúšikovia posieľajú odmenu svojim futbalistom v podobe dlhotrvajúceho potlesku, za predvedený výkon.
     
    90
    Ešte dve minúty nadstaveného času, hlavným rozhodcom Molitorisom.
     
    89
    Ešte pokus o útočnú akciu v podaní hostí na ktorej začiatku bol kapitán mužstva Pavol Sedlák, zaskvel sa brankár Tomáš Jenčo.
     
    87
    Futbal na štadióne v Prievoze sa iba dohráva, domáci vedú o tri góly aj napriek tomu, že na stretnutie nechceli nastúiť. Predvidli výkon za ktorý sa nemôžu hanbiť.
     
    84
    Jenčo pri lopte a jeho výkop nasmerovaný na Hečka, ktorý dokázal odcentrovať, nebezpečná situácia však pred bránou Kostolanského nevznikla.
     
    82
    Striedanie dole autor druhého gólu Hutta, ktorého nahradil Kozák Michal.
     
    80
    V dušičkovom počasi a vôňou zhrených sviec, ktoré je na štadióne v Prievoze cítiť sme svodkami kvalitného druholigového futbalu.
     
    79
    Kubalom centrovaná lopta našla iba rukavice hosťujúceho brankára, ktorý si s ňou poradil.
     
    78
    Morháč sa unáhlil keď poslal strelu smerom naq bránu Jenča, tá minula bránu a skončila v aute.
     
    76
    Hečko sa dostal do dobrej streleckej pozicie z hranice šestnástky poslal loptu na bránu Kostolanského, ktorý loptu bravúrne chytil pred dobiedzajúcimi hráčmi domáceho mužstva.
     
    73
    Visel gól na vlasku do šance sa dostal Jendrišek, ktorý si s loptou pohral chcel si ju nahodiť na lepšiu stranu, premrhal správny čas a bolo po šanci.
     
    72
    Morháč si vymenil loptu so Sihelským no nedotiahli ju do konca vo vápne prišli o loptu vďaka nepresnej prihrávke na značku pokutového kopu, kde nebol nik, kto by loptu dopravil do siete.
     
    70
    Pekár mohol znížiť po tom čo sa ocitol vo veľkej šanci vo vápne pred Jenčom.
     
    69
    Luhový odchádza za potlesku tribún, nahradil ho Jurkovič
     
    68
    Po mojej kritickej poznámke na predvádzanú hru oboch mužstie ma obe mužstvá vypočuli a vrátili futbal na hraciu plochu štadióna v Prievoze, po ktorom sme videli peký priam nádherný gól v sieti hostí
     
    64
    Dole Drobňák, hore Hečko
     
    63
    Nádherný futbalový moment v podaní domáceho mužstva, po faule na Luhového si pred hranicou velkého vápna postavil loptu HANZEL, ktorý trafil vinkel hosťujúcej brány. Kostolanský nemal šancu.

    Jozef Fajták

    Branky: 26. Švec, 40. Hutta, 63. Hanzel - 90+. Pisárik

    Karty:   61. Jendrišek (PET), 63. Rubint (PET) - 45+. Migala (RSO)


    FC Petržalka: 18 Jenčo, 4 Jendrišek Róbert, 9 Pončák, 10 Luhový Martin, 13 Kubala, 16 Drobňák, 19 Hutta, 20 Hanzel, 21 Schustrík, 24 Štefún, Švec "K"
    MŠK Rimavská Sobota: 20 Kostolanský, 6 Zvara Ján, 7 Morháč, 8 Obročník, 10 Sedlák Pavel "K", 14 Sihelský, 15 Gamkrerlidze, 17 Pekár, 18 Rubint, 19 Leško, 21 Migaľa

    Rozhodčí: MOLITORIS, Vorel, Chládek

    Diváci: 350
    bahis siteleri