L. Mikuláš – Ružomberok B 1:2 (kon.) | Petržalka – R. Sobota 3:1 (kon.)
konec
FC Petržalka
3:1 (2:0)
MŠK Rimavská Sobota
sk Neděle 30.10.2011, 10:30 • Rapid Prievoz Bratislava • MONACObet liga
     
    90+
    Z ničoho nič sa do štatistík zapísal hosťujúci hráč PISÁRIK, ktorý reaqgoval na loptu letiacu pred Jenča a dotlačil ju do ľavého vinkľa.
     
    82
    Striedanie dole autor druhého gólu Hutta, ktorého nahradil Kozák Michal.
     
    69
    Luhový odchádza za potlesku tribún, nahradil ho Jurkovič
     
    68
    Po mojej kritickej poznámke na predvádzanú hru oboch mužstie ma obe mužstvá vypočuli a vrátili futbal na hraciu plochu štadióna v Prievoze, po ktorom sme videli peký priam nádherný gól v sieti hostí
     
    64
    Dole Drobňák, hore Hečko
     
    63
    Nádherný futbalový moment v podaní domáceho mužstva, po faule na Luhového si pred hranicou velkého vápna postavil loptu HANZEL, ktorý trafil vinkel hosťujúcej brány. Kostolanský nemal šancu.
     
    63
    Rubint videl za faul na Luhového kartu napomenutia
     
    61
    Jendrišek
     
    50
    Sedlák v stredovom kruhu s loptou na kopačkách ta sa dostala na domácu kopačku Pončáka, ten loptu odkopol do autu na plechovú tribúnku, boložeto hrmotu.
     
    48
    Hanzel a jeho malá domov do rúk Jenča, ktorý bol v prvom polčase prekonaný, ale hosťujúci Pekár bol v postavení mimo hry, gól nemohol byť uznaný.
     
    46
    Druhé striedanie v kabíne zostal Gamkrelidze, nahradil ho Vargic
     
    46
    Hostia striedali v kabíne zostal Pekár, nahradil ho Pisárik
     
    45+
    Hosťujúci Migala videl ŽK
     
    44
    Opäť útočná akcia domácich v podaní Jendrišek Hutta na pravej stgrane s loptou posiela ju Luhovému ten zakončoval nepresne.
     
    40
    Pekná futbalová akcia v podaní domáceho mužstva, po ktorej sa dostali do vápna Jendrišek priťukol Luhovému ten sa neulakomil a poslal loptu lepšie postavenému HUTTOVI, ktorý nedal šancu hosťujúcemu brankárovi Kostolanskému.
     
    33
    Leško ku ktorému bola nasmerovaná lopta ju psounul Sedlákovi, ten rýchlo preniesol hru pred Jenča, toho hostia nedokázali prekonať keď dobrú palebnú pozíciu mal Obročník, ktorý ju poslal nad Jenčovu bránu.
     
    27
    Už to mohlo byť o dva góly pre domáce mužstvo, to by ale Hutta musel premeniť tutovku zoči-voči brankárovi hostí.
     
    26
    Domáci nádherne zahrali volný kop po ktorom lopta letela na hlavu kapitána mužstva ŠVECA, ktorý ju ľahúčko pohladil a poslal kržom cez celú bránu za chrbát Kostolánskeho.
     
    16
    Naopak šanca domácich, ktorí sa dostali pred Kostolanského lopta ktorá smerovala na kopačku Huttu bola na dlhú nohu domáceho útočníka. Kostlanský bol iba štatistom.
     
    Domáci futbalisti sa pred stretnutím rozhodli na stretnutie nenastúpiť. Po dohovore funkcionárov sa dnešný duel predsa len odohrá.
     
    Tréner: Norbert HRNĆÁR, asistent Milan TOMKO a Emil STRNIANEK.
     
    Tréner Branislav MRÁZ, asistent trénera: Milan ŠPAČEK

    Jozef Fajták

    Branky: 26. Švec, 40. Hutta, 63. Hanzel - 90+. Pisárik

    Karty:   61. Jendrišek (PET), 63. Rubint (PET) - 45+. Migala (RSO)


    FC Petržalka: 18 Jenčo, 4 Jendrišek Róbert, 9 Pončák, 10 Luhový Martin, 13 Kubala, 16 Drobňák, 19 Hutta, 20 Hanzel, 21 Schustrík, 24 Štefún, Švec "K"
    MŠK Rimavská Sobota: 20 Kostolanský, 6 Zvara Ján, 7 Morháč, 8 Obročník, 10 Sedlák Pavel "K", 14 Sihelský, 15 Gamkrerlidze, 17 Pekár, 18 Rubint, 19 Leško, 21 Migaľa

    Rozhodčí: MOLITORIS, Vorel, Chládek

    Diváci: 350
    bahis siteleri