Tottenham – Queens Park 3:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:1 (2:0)
Queens Park Rangers
Neděle 30.10.2011, 17:00 • White Hart Lane • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    72
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Všetko začal Van der Vaart jeho prihrávka našla Lennona ten sklepol loptu na hranicu pokutového územia a BALE svojim nádherným gólom ukľudňuje domácich. Tottenham vedie 3-1.
     
    62
    QPR právě vstřelili branku!
    Rohový kop zahral Barton na zadnú tyč loptu vrátil Traore na predú žrď kde sa presadil striedajúci BOTHROYD a zápas dostáva impulz.
     
    33
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Prvá akcia domácich ešte druhý gól nepriniesla, už sa zdalo že Gabbidon loptu odkopne, zabojoval ale Adebayor lopta sa dostala ku Kingovi ten našiel na hranici ofsajdu VAN DER VAARTA, a jeho strela do proti pohybu Kennyho zvyšuje vedenie domácich už na 2-0.
     
    20
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Všetko začalo odkopom od brány Tottenhamu, po vyhranej hlavičke Adebyora sa k lopte dostal Van der Vaart narazil loptu Lennonovi ten našiel na ľavej strane voľného GARETHA BALE a ten svojou krížnou strelou nedal Kennymu nárok. Tottenham zaslúženie vedie 1-0.

    Ján Novák

    Branky: 20. Bale, 33. Van der Vaart, 72. Bale - 62. Bothroyd


    Tottenham Hotspur: Friedel - Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto - Lennon, Parker (86. Sandro), Modric, Bale - Van der Vaart - Adebayor.
    Queens Park Rangers: Kenny - Young, Ferdinand, Hall (10. Gabbidon), Traore - Faurlin, Derry (46. Mackie), Wright-Phillips, Barton, Taarabt (46. Bothroyd) - Helguson.

    Rozhodčí: Howard Webb
    bahis siteleri