Vrchlabí – Opočno 10:0 (kon.) | Chrudim – Moravská Třebová 6:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
6:3 (2:2, 2:1, 2:0)
HC Slovan Moravská Třebová
Středa 09.11.2011, 19:00 • Zimní stadion Chrudim • Krajská liga mužů
Partner:
     
    53:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A naopak domácím tam spadne vše, na co sáhnou! Opět závar v brankovišti, opět se k puku dostal jeden z chrudimských hráčů. Místo zakončení ještě volil přihrávku na TOMÁŠE LANGRA a ten se nemýlil - 6:3! Asistence: Aleš Janoušek a Ugo Dobiáš.
     
    52:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A HC Chrudim zvyšuje opět na rozdíl dvou branek! V obraně hostujícího týmu vznikly zmatky, kotouč ležel volně na brankovišti a do odkryté klece ho poslal MAREK KIŠŠ, který tímto dokonává hattrick - 5:3! Asistence: Václav Novák a Jiří Plch.
     
    35:47
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    To co se před chvíli nepovedlo Muselíkovi, napravil jeho kolega obránce! Na modré čáře se ke kotouči dostal MAREK FEKIAČ a přesnou ranou prostřelil brankáře Dudnáčka – 4:3! Asistence: Lukáš Kutmon a Tomáš Faltus.
     
    29:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí již byli v pěti a jeli do přečíslení ve třech proti jednomu! Vyřešili to naprosto elegantně, do odkryté klece jen doklepl puk DUŠAN SCHWEINFURTER - 4:2! Asistence: Ugo Dobiáš a Petr Bartoníček.
     
    22:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ale domácí se i v oslabení ujímají vedení! MAREK KIŠŠ dostal úkazkovou přihrávku na červenou čáru od Václava Nováka, beci na něj zapomněli a chrudimský střelec neomylně zakončil - 3:2! Asistence: Václav Novák.
     
    18:16
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Jenže jsou to hosté, kdo udeřil! Obránce Vágner udělal chybu na červené čáře, kdy si lehce nechal nadzvednout hokejku TOMÁŠ SKÁCEL a jel sám na branku. Nic nevymýšlel a vystřelil těsně pod lapačku Ondřeje Dundáčka - 2:2! Asistence: Jan Petru.
     
    17:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nedáš - dostaneš! Z následného protiútoku uháněli domácí do přečíslení dvěma proti jednomu, skvěle to udělal MAREK KIŠŠ, který si stáhl kotouč a poté už jen zasunul do prázdné branky - 2:1! Asistence: Václav Novák.
     
    04:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Největší podíl na této brance má Jiří Plch, který dlouho držel kotouč za klecí Moravské Třebové, poté předložil pěknou přihrávku na čepel VÁCLAVA NOVÁKA, který jen trefil poloodkrytou branku - 1:1! Asistence: Jiří Plch a Marek Kišš.
     
    00:43
    Moravská Třebová právě vstřelila branku
    Ale byl to právě Slovan, který se jako první dostal do útočného pásma! Tam chvíli motal domácí obranu, až se ke kotouči dostal LUKÁŠ KUTMOV a přesnou střelou pod vyrážečku prostřelil domácího Ondřeje Dundáčka - 0:1! Asistence: Tomáš Faltus a Miroslav Koláček.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Novák (Plch, Kišš), 18. Kišš (Novák), 23. Kišš (Novák), 30. Schweinfurter (Dobiáš, Bartoníček), 53. Kišš (Novák, Plch), 54. Langr (Janoušek, Dobiáš) - 1. Kutmon (Faltus, Koláček), 19. Skácel (Petru), 36. Fekiač (Kutmon, Faltus)


    HC Chrudim: Dundáček (Ament) - Sýkora, Budínský, Dvořák, Ondráček, Vágner, Langr, Novák, Novotný, Závodník, Schweinfurter, Plch, Urban, Janoušek, Kišš, Bartoníček, Formánek, Polák, Holub D., Dobiáš, Vích
    HC Slovan Moravská Třebová: Bureš (Kulhavý) - Rybníkář, Kobza, Kutmon, Urbášek, Faltus, Fekiač, Volčko, Koláček, Zeman, Muselík, Holub R., Skácel, Petru, Malý, Peška

    Rozhodčí: Kukeně - Šťastná, Brýdl
    bahis siteleri