ČZU – VŠE 2:8 (kon.) | UK Kings Prague – ČVUT 7:4 (kon.)
konec
Česká zemědělská univerzita
2:8 (0:5, 0:3, 2:0)
Vysoká škola ekonomická
Středa 09.11.2011, 17:30Hokejová bitva
Partner:
     
    Máme za sebou první semifinálové utkání letošního ročníku studentské hokejové bitvy, které vyznělo lépe pro studenty VŠE, kteří porazili ČZU především zásluhou výborných dvou třetin 8:2. Za malý okamžik vám zprostředkujeme druhé semifinále mezi UK a ČVUT, které vám přinese Pavel Hrdina. Přeji příjemný zbytek dne! (20:01:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:4
    Zápas se dohrává, VŠE slaví za podpory svých fanoušků postup do finále. ČZU se ale za výkon v dnešním souboji rozhodně nemusí stydět.
     
    58:55
    Do úniku se hnal Nykl, čárový rozhodčí ho však zastavil z podezření pro ofsajd.
     
    58:40
    Ekonomové již zaujali své strategické pozice v útočné třetině.
     
    58:12
    Teď ale obraně Zemědělců unikal Žák a byl podražen, VŠE nejspíš dohraje toto utkání v početní převaze.
     
    57:54
    V zajímavých šancích se v rychlém sledu objevili Šramota a Filip Svoboda, puk za brankáře ČZU ale nedostali.
     
    56:54
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    ČZU zatím kraluje této třetině. Střílená přihrávka MICHALA SLANINY končí až za překvapeným brankářem Pachotským! ČZU koriguje už na 2:8!
     
    56:30
    VŠE hraje ve čtyřech, ČZU branku Pachotského vůbec neohrozilo.
     
    56:03
    ČZU se ale dnes v přesilovkách trápí, VŠE opět nepouští soupeře do svého obranného teritoria.
     
    55:34
    Ekonomové zjevně při matematice nedávali pozor, protože teď poslali místo čtyř hokejistů do boje hned pět a ČZU bude hrát podruhé v zápase dvojnásobnou přesilovku.
     
    55:29
    Na ledové ploše se teď objevila jediná žena tohoto utkání Kateřina Pipková, ale pas nedostala.
     
    54:43
    V oslabení se ovšem do samostatného úniku vřítil Jedlička, vyzkoušel kličku a lá Robert Kysela, ale místečko ve výstroji brankáře ČZU nenašel. Krásný hokejový moment!
     
    54:17
    Zajímavá možnost pro ČZU! Po chybě v obraně VŠE se do úniku 2 na 1 dostal Hybner se Sovíkem, druhý jmenovaný však vhodný okamžik ke střele prováhal. Zemědělci si tak alespoň zahrají přesilovou hru.
     
    53:43
    Zápas se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci, už nyní je jisté, že oproti původně plánovanému termínu bude posunut druhý semifinálový duel mezi UK a ČVUT.
     
    52:58
    Zatímco se na ledě příliš podstatného neděje, oba tábory fanoušků se překřikují v tom, kdo vymyslí na adresu toho druhého štiplavější narážku.
     
    52:02
    Fanatičtí fanoušci ČZU se hlasitě dožadují vstřelení druhé branky, jíž by jejich miláčci alespoň trochu zkorigovali momentální stav utkání.
     
    50:55
    Mužstvo VŠE reaguje na první inkasovanou branku stažením brankáře Štěpánka, jehož nahrazuje Pachotský.
     
    50:55
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Hala šílí! Rychlé přečíslení dva na nikoho zakončil po ideální přihrávce Slaniny do prázdné branky ALEŠ HYBNER! Asistence: Slanina.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 51. Hybner (Slanina), 57. Slanina - 8. Jakl (Fousek, Bláha), 13. Uherek (Sekera), 15. Čvančara, 16. Novák (Šnaidauf), 19. Jakl, 36. Javůrek (Sekera), 38. Nykl, 40. Kurzweil (Žák)


    Česká zemědělská univerzita: Brych, Novák, Podskalský, Svoboda, Krňanským Hlubůček, Holub, Šramota, Šnaidauf, Gebhart, Pauli, Čvančara, Brábník, Diviš, Homonický, Hybner, Slanina, Sovík, Šulc, Láska, Jedlička.
    Vysoká škola ekonomická: Štěpánek (Pachotský) - Černý, Záhorovský, Chocholáček, Jakl, Kurzweil, Hervert, Fousek, Valášek, Dušek, Bláha, Sekera, Žák, Nestrašil, Javůrek, Pipková, Uherek, Nykl, Slavík, Anderle, Sekera, Mrázek, Novotný.
    bahis siteleri