Vítkovice – Olomouc 6:2 (kon.) | Chomutov – HC Kladno 4:3 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
Slavia – Sparta 1:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:3 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 3:1 (kon.)
Písek – Letňany 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:2 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 1:11 (kon.) | Havířov – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 2:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (2:2, 0:2, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.11.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:45
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Nedáš - dostaneš. Vosyka nevyužil svého nájezdu, když jej bravurně vychytal Veselý a z následného brejku se prosadil MARTIN HAVEL, jenž dostal přihrávku od Pilného a zakončil přesně za bezmocného Dolejše. Pojišťováci zřejmě pečetí svůj triumf. Asistence: Luděk Pilný.
     
    24:44
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubičtí odskakují na dvoubrankové vedení! Ondřej Panna poslal pukl na brankovišti stojícího LUKÁŠE BUREŠE, jenž tak ke dvěma asistencím připojuje také vstřelenou branku, když propálil Dolejše mezo betony. Asistence: Ondřej Panna.
     
    20:22
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice začaly náporem a prosazují se! Lukáš Bureš poslal puk zpora brány na MICHAELA ŠPAČKA, jenž první střelou nechal vyniknout betony domácího gólmana Dolejše, ale napodruhé puk umístil přesně pod horní tyčku! Asistence: Lukáš Bureš.
     
    19:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Dundáček nyní ostřeloval Veselého ze všech směrů, ale ten puky odrážel, ale poslední střela se od jeho chráničů odrazila k MARTINU OSMÍKOVI, jenž puk zametl za záda Veselého! Asistence: Filip Dundáček.
     
    16:56
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pardubice přečkaly oslabení a vracejí úder! Po pěkné kombinaci se dostal k zakončení v předbrankovém prostoru MICHAL PETIRA, jenž poslal puk za bezmocně se natahujícího Dolejše. Náskok domácích je rázem ten tam. Asistence: Jan Schneider a Lukáš Bureš.
     
    13:44
    Pardubice právě vstřelily branku!

    ROMAN CHVOJKA si najel hluboko k levému mantinelu, projel na brankoviště a svůj excelentní nájezd zakončil tvrdou ranou nad beton Dolejše!
     
    11:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak se Rebelové přeci jen prosazují! Pardubicím se nepovedlo vyhodit a na modré napřáhl JAROSLAV MELOUN a tvrdou střelou dokonale zaskočil Veselého! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 12. Meloun, 20. Osmík (Dundáček) - 14. Chvojka (TS), 17. Petira (Schneider, Bureš), 21. Špaček (Bureš), 25. Bureš (Panna), 55. Havel (Pilný)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Jeřábek) - Žuček, Dvořák "C", Křípal, Meloun, Dundáček "A", Vala - Vosyka, Osmík, Hlídek, Chlubna, Brebera, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Němec "A".
    HC Dynamo Pardubice: M. Veselý (Stibůrek) - Kubín, Divecký, Kalous, Fridrich, Pilný A", Petira, Kracík - Chvojka, Polák, Kysela, Žemlička, Panna, Moravec, Bohuněk, Špaček, Zelinger, Bureš "C", Schneider "A", Havel, Řezníček

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Martin Klouda
    bahis siteleri