Vítkovice – Olomouc 6:2 (kon.) | Chomutov – HC Kladno 4:3 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
Slavia – Sparta 1:2 (kon.) | Jihlava – Zlín 1:3 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 3:1 (kon.)
Písek – Letňany 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 3:2 (po s.n.)
Mladá Boleslav – Motor ČB 1:11 (kon.) | Havířov – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 2:3 (po s.n.)
po s.n.
HC Kometa Brno
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 17.11.2011, 19:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Vsetín vstřelil branku!
    KAMIL ŠJAFOTDINOV si připisuje vítězný nájezd, když se v této disciplíně trefil jako jediný.
     
    Hostující Šjafotdinov předvedl hezkou kličku, zcela zmátl brankáře a zasunul puk kolem betonu Klimeše do brány. Domácí si ještě hodně stěžují, že byla posunutá brána.
     
    57:51
    Stodůlka byl ve snaze o únik faulován Vágnerem (KOM). Ten mu skočil pod nohy. Hosté mají parádní šanci, aby rozhodli zápas.
     
    53:08
    Vsetín vstřelil branku!
    MARTIN HELEŠIC ujel po levém křídle a měl dost času na zamíření své střely švihem. Trefil se do protějšího růžku Klimeše nad lapačku brankáře. Asistence: Tomáš Surý, Kamil Šjafotdinov.
     
    52:23
    Kuchařík vybídl ke skórování Grygara, ale ten trefil KLimeše. Brankář Komety byl poté dlouho bez hole, ale všechny situace společně s beky ustál.
     
    50:30
    Tak teď už Klimeš ani neví, jak kotouč chytil. Šjafotdinov nastřelil puk před bránu, kde jej koncem hole tečoval Kohout. Překvapený Klimeš našel puk v náruči.
     
    47:34
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Lukáš Vágner (KOM) dostává dvě minuty za podražení. Domácí trenér Konečný je vytočený do červena.
     
    46:28
    Brněnský gólman opět ukazuje, proč dostává pozvánky do reprezentace. Helešic si vyjel zpoza brány před brankoviště a bekhendem nechal vyniknout právě Klimeše.
     
    45:27
    Kohout se dostával do samostatného úniku, ale tísněn se neprosadil. Z dorážky mohl puk doklepnout Zvonek. Ten pro změnu trefil Klimeše, který jako poslední instanci vykopl beton. A stačilo to.
     
    44:42
    Adam Kozel (KOM) inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    44:02
    Surý střílel ze dvou metrů do ležícího Klimeše! Ještě v leže se pokoušel dorážet Šjafotdinov, ale puk znova směřoval jen do míst, kde se "válel" Klimeš.
     
    42:25
    Zuzaník nahodil puk od modré čáry a Klimeš vykopl betonem. Dorážel ještě Zvonek, ale zamířil jen vedle pravé tyče Klimešovy brány.
     
    40:50
    Mrázek se cpal z úhlu před Svobodu, který mu kotouč vyrazil holí a možná se trošku nechtěně uhodil do přilby. Ne. Tak nakonec to byl brněnský hráč, který sekl brankáře. Alespoň podle rozhodčího. Vyloučen je Petr Mrázek (KOM).
     
    39:30
    Velká mlýnice před brankou Svobody brankou nekončí. Ani jeden z trojice Grünwald, Beneš, Mrázek totiž kotouč za zády brankáře Vsetína nedostal.
     
    38:54
    Kometa právě vstřelila branku v přesilové hře!
    Pavel Jenyš objel bránu, kde se podíval, komu nahraje a našel si volného obránce MATYÁŠE MYTISKU, který sjel až k pravé tyči a střelou z první propálil bezmocného Svobodu mezi nohy. Asistence: Pavel Jenyš, Adam Raška.
     
    38:07
    Kamil Šjafotdinov (VSE) je vyloučen za sekání.
     
    38:08
    Mrázek parádní přihrávkou do jízdy poslal do brejku Beneše, který trefil beton roztaženého Svobody. Po něm ještě do prázdné brány dorážel Grünwald, ale stejně jako Beneš trefil jen betony brankáře.
     
    9:30
    Z těsné blízkosti pálil do protipohybu Šjafotdinov. Klimeš stihl vykopnout pravý beton.
     
    36:39
    Po krásnem přiťuknutí v obranném pásmu se dostali do přečíslení dva na jednoho Kohout se Stodůlkou. Žabička Kohouta byla přesná, ale Stodůlkovi puk stejně sjel z hole.
     
    33:54
    Adam Hořanský (VSE) sekl brankáře Klimeše do lapačky a musí dostat dvě minuty. Navíc dostal fén od trenéra Jenáčka, který se jej tázal, zda u toho přemýšlí.
     
    31:30
    Vsetín vstřelil branku v přesilové hře!
    MARTIN KOHOUT si sjel od modré čáry blíže pravému kruhu a vypálil švihem do shluku těl. Kotouč proletěl kolem všech a nakonec i mezy nohy Klimeše. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    30:45
    Po domácím náporu je paradoxně vyloučen Adam Raška (KOM). Inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    26:42
    Beneš jel sám proti obránci Vsetína, objel ho i branku a pokusil se kotouč rychle zasunout. Jenže chyběla mu přesnost. Svoboda se ke druhé tyči stihl parádně přesunout.
     
    25:44
    Jiří Hajda (VSE) fauluje a vyrovnává tak počet hráčů na ledě. Trest je za podražení.
     
    24:41
    Kapitána Zvonka podrazil ve velké šanci skákající Lukáš Vágner. Zvonek tak nestihl přihrát spoluhráči před bránu.
     
    23:29
    Zuzaník vyprášil beton Klimeše z levého kruhu. Puk vyskočil do vzduchu a dopadl do brankoviště, kde se jej snažili za brankáře Komety dostat Hořanský a Grygar. Nepovedlo se jim to.
     
    22:10
    Žabčík si krásně najel na levý kruh, kde chvíli čekal na přihrávku. Když ji dostal, zamířil švihem těsně vedle levé tyče.
     
    21:15
    Pavel Jenyš (KOM) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:46
    Za nedovolené bránění je na dvě minuty vyloučen Robert Neuwirth (VSE). Brno bude mít přesilovou hru. První mu utekla, protože v ponechané výhodě vstřelilo úvodní branku.
     
    18:41
    Po Raškově přihrávce byl před Svobodou sám Jenyš. Jenže z těsné blízkosti nepřehodil betoeny ležícího gólmana.
     
    18:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kozel s Klímou ujeli dva na jednoho. Kozel vystřelil a jeho ránu Svoboda vykopl před sebe, kde ji z první trefil JOSEF KLÍMA. I když kotouč brankář Vsetína hodně schoval pod sebe, nakonec proklouzal za brankovou čáru. Asistence: Adam Kozel, Silvestr Kusko.
     
    17:04
    Na ledě zůstal ležet domácí nejproduktivnější útočník Petr Mrázek a jeho grimasa vypadá hodně bolestivě. Byl to zákrok mimo hru. Jestli to byl faul, těžko říct. Tak jako tak se mu přijel omluvit Tomáš Surý. Mrázek je na střídačce ošetřován doktorem.
     
    13:14
    Grünwald dokázal i z pádu přihrát zpoza brány před brankoviště, kam si sjel Jenyš a z první napálil beton Svobody.
     
    12:19
    Hajda dostal nabito na modrou čáru a krásnou střelou příklepem poslal puk na bránu. Jenže v cestě kotouči do brány stál rozklel a hlavně lapačka brankáře Klimeše. Krásný zákrok.
     
    10:42
    Kapitán Komety Beneš ujel po levém křídle a ze čtyř metrů napálil břevno nad levou spojnicí tyče a břevna Svobodovy brány.
     
    9:52
    Žabčík se Zuzaníkem pálili téměř gólově od modré čáry. První jmenovaný těsně minul a druhého ránu vytěsnil gólman Klimeš.
     
    8:50
    To Šjafotdinov si najel mezi kruhy a mířil naštěstí pro Brněnské doprostřed brány.
     
    8:19
    Za nedovolené bránění inkasuje dvě minuty David Vlček (KOM). Valaši si zahrají přesilovou hru.
     
    5:11
    Mrázek se cpal zpoza brány kolem pravé tyče do brankoviště. Puk nahodil do betonu Svobody a ještě mohl dorážet Grünwald. Puk však netrefil.
     
    4:20
    K osamocenému Kozlovi se odrazil kotouč dva metry od levé tyče Vsetína a útočník Komety těsně minul pravou tyč.
     
    2:36
    Šjafotdinov krásně našel volného Kuchaříka, který byl ve stoprocentní šanci. Jenže tváří v tvář Klimešovi trefil jeho beton!

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 19. Klíma (Kozel, Kusko), 39. Mytiska (Jenyš, Raška) - 32. Kohout (Zvonek), 54. Helešic (Surý, Šjafotdinov), ?. Šjafotdinov


    HC Kometa Brno: Klimeš (Jekel) - Řeřucha, Vágner - Zbořil J., Vojáček - Vlček, Mytiska - Beneš (C), Grünwald, Mrázek - Jenyš, Kusko, Raška - Kozel, Lašák, Klíma
    VHK ROBE Vsetín: Svoboda (Vlach) - Hryciow, Žabčík - Hajda, Ščotka - Zuzaník, Neuwirth - Stodůlka, Kohout, Zvonek (C) - Hořanský, Kuchařík, Grygar - Šjafotdinov, Helešic, Surý - Hrňa

    Rozhodčí: Coufal - Linhart, Musil
    bahis siteleri