Šumperk – Olomouc 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 3:4 (po s.n.)
Benátky n/J – Písek 3:2 (kon.) | Most – Jihlava 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:1 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 3:2 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 19.11.2011, 17:30 • Zlatopramen Arena, Masarykova 232, Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Daniel Boháč se ještě snažil o šestou branku. Puk ale za Jarinu protlačil až po odpsíkání.
     
    56:11
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Martin Mazanec (KAD) vykázán na dvě minuty za držení protihráče. Dvacet čtyři sekundy se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    54:35
    Patnácté vyloučení dnešního klání. Lukáš Poživil (UNL) je potrestán menším trestem za podražení.
     
    53:40
    Poživil pálil z bezprostřední blízkosti pouze do Jariny!
     
    52:08
    Bude se znovu vylučovat. Michal Tollinger (KAD) míří do boxu trestoměřičů na dvě minuty za podražení.
     
    51:50
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Využitá přesilovka! Jaroslav Kůs nalezl v dobré pozici před Zdeňkem Orctem TOMÁŠE BURSÍKA, který neváhal a propálil domácího maskovaného muže. Asistence: Jaroslav Kůs, Martin Szakal.
     
    50:03
    Jiří Zeman (UNL) se provinil nedovoleným zákrokem a odkroutit si musí trest ve výši dvou minut za sekání.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 507 diváků.
     
    43:54
    Závar před Orctem vyřešil na výbornou Zeman. Na trestnou lavici ale míří kapitán Jan Klobouček (UNL), jenž si musí odpykat dvě minuty za hákování.
     
    42:15
    Lvi právě vstřelili branku!

    Využitá přesilovka! I Kamila Jarinu Slovan překonává. Tomáš Rod si vyměnil puk s LUKÁŠEM HANDLOVSKÝM, který po křižné přihrávce překonává nově příchozího brankáře. Asistence: Tomáš Rod, Jakub Lev.
     
    41:57
    Petr Stoklasa (KAD) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    40:01
    V brance hostujícího mužstva došlo ke změně. Tomáše Závorku od zahájení třetí části střídá Kamil Jarina.
     
    Zásahy brankářů ve druhé dvacetiminutovce:

    Zdeněk Orct - 6
    Tomáš Závorka - 10
     
    I ve druhém dějství přidali domácí další dvě branky. Nejprve se ve 30. minutě z "rohového kopu" prosadil Daniel Boháč, který následně připravil i čtvrtý zásah, když v početní výhodě přihrál Miroslavu Třetinovi. Po čtyřiceti minutách hry je stav 4:0 a pokud Ústečtí nepoleví, získají další tři body do prvoligové tabulky.
     
    Statistiky druhé části:

    Vyloučení: 3:3.
    Využití: 1:0.
    V oslabení: 0:0.
    Zakázaná uvolnění: 1:0.
    Ofsajdy: 0:0.
    Vyhraná vhazování: 8:9.

    Další třetina začne přibližně v 19:07 hod.
     
    38:35
    Budou se rozdělovat tresty, hrát se bude čtyři na čtyři. Martin Szakal (KAD) usedá na trestnou lavici na dvě minuty za sekání, Jakub Lev (UNL) inkasoval rovněž menší trest za sekání.
     
    37:13
    Lvi právě vstřelili branku!

    Využitá přesilovka! Daniel Boháč nalezl před brankou osamoceného MIROSLAVA TŘETINU, kterému nedělalo problémy uklidit puk do odkryté části branky. Asistence: Daniel Boháč, David Pazourek.
     
    36:50
    Souhra Roubíka s Ludvíkem mohla přinést další hody. Druhý jmenovaný pálil ale jen z mezikruží do Závorky.
     
    35:29
    Znovu se vylučuje. Menší trest inkasoval Jaroslav Kůs (KAD) za vysokou hůl.
     
    34:50
    Poslední tři minuty se hraje "nahoru-dolů" a to oku diváka rozhodně svědčí. Největší dosavadní akci připravil Lukáš Handlovský, jenž servíroval Jakubu Lvovi. Lev ještě hledal Roda, pro hosty se tak naštěstí nestalo.
     
    33:20
    Michal Tollinger vytěsnil pravděpodobně gólovou přihrávku Daniela Boháče na Miroslava Třetinu.
     
    30:58
    Jaroslav Kůs podruhé v dnešním klání selhal. Po přihrávce od Tomáše Schmidta měl před sebou už jen ústeckého gólmana. Zdeněk Orct ale výborně vyjel proti kotouči a svými mrštnými betony vyrazil do bezpečí.
     
    29:38
    Svěřenci Petra Rosola a Milana Skrbka si zahrají přesilovou hru. Martin Davídek (KAD) vykázán na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    29:14
    Lvi právě vstřelili branku!

    Tento gól šokoval celou Zlatopramen Arenu! DANIEL BOHÁČ z nulového úhlu překvapil Tomáše Závorku, který si puk pravým betonem u vzdálenější tyče srazil za brankovou čáru. Asistence: David Pazourek.
     
    26:31
    Kadaň má další šanci v podobě přesilové hry. Jiří Suchý (UNL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    23:41
    Kadaň bude mít k dispozici přesilovku. Adam Sedlák (UNL) potrestán dvouminutovým trestem za zdržování hry - vystřelení puku mimo hřiště.
     
    22:03
    Parádní zákrok z dílny Zdeňka Orcta! Po hrubé chybě ústeckých obránců se do samostatného nájezdu dostal Jaroslav Kůs, jehož střelu do šibenice výborně zneškodnil Zdeněk Orct do lapačky.
     
    Zásahy brankářů v první dvacetiminutovce:

    Zdeněk Orct - 6
    Tomáš Závorka - 15
     
    Úvodní dvacetiminutovka patřila především Ústeckým Lvům, kteří se dokázali proti Kadani dvakrát prosadit. Již po pětatřiceti sekundách hry se ze vstřelené branky radoval Zbyněk Sklenička, druhý gól přidal v přesilové hře Tomáš Rod. Hosté hrozili pouze příležitostně.
     
    Statistiky první části:

    Vyloučení: 1:3.
    Využití: 1:0.
    V oslabení: 0:0.
    Zakázaná uvolnění: 3:0.
    Ofsajdy: 2:0.
    Vyhraná vhazování: 16:6.

    Další třetina začne přibližně v 18:21 hod.
     
    18:15
    Lvi právě vstřelili branku!

    Využitá přesilovka! Nádherná kombinace v podání domácích hokejistů. Lukáš Handlovský si v mezikruží vyměnil puk s TOMÁŠEM RODEM, který se prosadil proti přesouvajícímu se kadaňskému brankáři. Asistence: Lukáš Handlovský, Jan Klobouček.
     
    16:21
    Jaroslav Jabrocký (KAD) opět zfauloval ústeckého hráče ve vyložené šanci! Nyní měl na svědomí Martina Šagáta, kterého před Tomášem Závorkou odstavil od kotouče nedovoleným způsobem. Jabrockého i v tomto případě mine trest v podobě trestného střílení, ačkoli se ho Šagát dožadoval.
     
    13:09
    Jaroslav Jabrocký (KAD) inkasoval menší trest za hákování na Jaroslava Roubíka.
     
    13:09
    Daniel Boháč asistoval z trestné lavice prchajícímu Jaroslavu Roubíkovi. Druhý jmenovaný trefil pouze Závorku, ale při zakončení byl faulován.
     
    12:04
    Jakub Lev se ocitl v brejku, když obdržel černou gumu od Lukáše Handlovského. Proti Závorkovi v nájezdu s bekhendovým blafákem ústecký útočník neuspěl.
     
    11:00
    Je po přesilovce. Jaroslavu Roubíkovi (UNL) udílí hlavní sudí Čech dvě minuty za vysokou hůl.
     
    09:26
    Lvi si zahrají přesilovou hru. Vítězslav Bílek (KAD) potrestán menším trestem za podražení.
     
    00:35
    Lvi právě vstřelili branku!

    To je úvod, ujala se již první střela utkání! Jan Alinč předložil kotouč od levého mantinelu do prostoru mezi kruhy ZBYŇKOVI SKLENIČKOVI, který se střelou k tyči nemýlil. Asistence: Jan Alinč, Lukáš Poživil.
     
    V posledním vzájemném měření sil, kdy Slovan zajížděl do Kadaně, příliš branek k vidění nebylo. V rámci jedenáctého kola I. hokejové ligy ČR si 490 diváků muselo na úvodní branku klání počkat až do 35. minuty, kdy se ujala střela Jaroslava Roubíka - 0:1. Hráči z krajské metropole přidali další gól na počátku třetího dějství. Necelé dvě minuty po přestávce se prosadil opět Jaroslav Roubík a Lvi už tak vedli 2:0. Favorit, který se svým sokem hodně natrápil, si svůj náskok již do závěrečné sirény nakonec pohlídal. Do listiny střelců se zapsal jediný hráč, který zařídil pro Ústí nad Labem tři body do prvoligové tabulky.

    Kolika tref se dočkáme dnes?
     
    Produktivitě ústeckého týmu vévodí forvard Jan Alinč, jenž si za třiadvacet střetnutí dokázal připsat sedmadvacet kanadských bodů (8+19). Naopak v celku SK Kadaň dominuje statistikám Stanislav Mikšovic. Bývalý dlouholetý chomutovský útočník vytěžil kanadských bodů zatím patnáct, a to pět za gól a zbývajících deset za asistence.
     
    Zápas čtyřiadvacátého kola I. hokejové ligy ČR bude v Ústí nad Labem ve znamení severočeského derby. Hokejisté Slovanu přivítají 19. listopadu 2011 od 17:30 hod. před zraky vlastních fanoušků celek z nedaleké Kadaně. Svěřenci Mikuláše Antoníka a Jiřího Recha vydřeli v letošní sezóně na cizí půdě jen osm bodů a pravděpodobnost na úspěch hostů ve Zlatopramen Areně, kterou letos ještě nikdo nedobyl, je malá. Žlutomodří navíc drží šňůru deseti výher v řadě.
    Marken.cz

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky a nahrávky: 1. Sklenička (Alinč, Poživil), 19. Rod (Handlovský, Klobouček), 30. Daniel Boháč (Pazourek), 38. Třetina (Daniel Boháč, Pazourek), 43. Handlovský (Rod, Lev) - 52. Bursík (Kůs, Szakal)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Orct (Francouz) - L. Poživil, Holomek, Klobouček, J. Zeman, F. Pavlík, Gureň, Jiří Suchý, A. Sedlák - R. Kovář, Alinč, Sklenička - Šagát, Roubík, Ludvík - Třetina, Pazourek, Daniel Boháč - Jakub Lev II, Rod, Handlovský. Trenéři: Petr Rosol, Milan Skrbek.
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (41. Jarina) - Martin Mazanec, Malínský, Szakal, Schmidt, K. Charousek, Zmeškal, Boušek, Tollinger - Vl. Novák, Mikšovic, K. Ton - Bursík, Kůs, Stoklasa - V. Bílek, Diviš, Jabrocký - Davídek, Chlouba, Eiselt. Trenéři: Mikuláš Antoník, Jiří Reich.

    Rozhodčí: R. Čech - Kašík, Skopal; delegát: Gottwald

    Diváci: 2 507
    bahis siteleri