Kometa Brno – Vítkovice 7:3 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 4:1 (kon.) | Zlín – Znojmo 4:3 (kon.)
K. Vary – HC Litvínov 0:5 (kon.) | Sparta – Kladno 4:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:3 (3:0, 2:0, 2:3)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 19.11.2011, 10:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Přestřelka na závěr. Hosté využili chyby v rozehrávce Komety a rozjeli rychlou kombinační akci, na jejímž konci byl ONDŘEJ SLOVÁČEK, který se trefil přesně pod břevno domácí branky. Asistence: Marek Holý, Patrik Zdráhal.
     
    58:20
    Kometa právě vstřelila branku!

    Překrásná individuální akce JIŘÍHO KOZÁKA. Ten sám projel celým hřištěm a precizní střelou zápěstím z plné rychlosti trefil vzdálenější šibenici branky Svobody. Bez asistence.
     
    47:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté okamžitě snižují. ZDENĚK DEUTSCH se vydal na průnik okolo pravého mantinelu a dostal se až před Zelenku, kterého dotlačil i s pukem za brankovou čáru. Sudí se jel poradit s brankovým rozhodčím a ten jasně ukázal - branka platí. Bez asistence.
     
    47:00
    Kometa právě vstřelila branku!

    Dvanáct sekund do konce přesilovky se Kometa prosazuje. Po pasu Patrik Nováka od pravého mantinelu se k puku dostal JIŘÍ KOZÁK. Napoprvé sice promáchl ovšem napodruhé dokázal dostat puk za Svobodu. Asistence: Patrik Novák.
     
    42:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté se přeci jen trefili. Že v jednoduchosti je síla názorně ukázal BARTOLOMĚJ POCIECHA. Prostě a jednoduše napřáhl na modré a kotouč skončil až v síti za Zelenkou. Asistence: Marek Kubis, Marek Holý.
     
    36:24
    Kometa právě vstřelila branku!

    Je tu pátá branka Komety. Podruhé se v zápase prosadil šťastně JAN PODEŠVA. Tentokrát tečoval ránu Jana Káni. Po páté inkasované brance střídá gólman Vítkovic Kubáň, nahrazuje jej René Svoboda. Asistence: Jan Káňa.
     
    26:08
    Kometa právě vstřelila branku!

    Krásná branka Komety. Jan Podešva na útočné modré rukavicí zpracoval puk a přesně jej poslal na hůl PATRIKA NOVÁKA. Ten napřáhl a tvrdou bombou málem protrhl síť za Kubáněm. Asistence: Jan Podešva.
     
    14:33
    Kometa právě vstřelila branku!

    Třetí přesilovka, třetí branka Komety! Po jedenácti sekundách početní výhody napřáhl Šidák. Jeho střela mířila dost mimo branku ovšem se štěstím se odrazila od JANA PODEŠVY až za záda překvapeného Kubáně: Asistence. Adam Šidák.
     
    06:21
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brnu dnes přesilovky vycházejí. Sáhodlouhá kombinace unavila hostující čtveřici. Ke střele se nakonec odhodlal z poměrně těžkého úhlu reprezentant JAN KÁŇA a krásně se trefil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Tomáš Dujsík, Roman Jurák.
     
    00:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí jdou v první minutě zápasu do vedení. Šidák vypálil od modré, Kubáň jen vyrazil na hůl Adama Zbořila, který vrátil kotouč mezi kruhy na JAKUBA NOVÁKA. Ten napřáhl a přízemní střelou otevřel skóre zápasu. Asistence: Adam Zbořil, Adam Šidák.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 1. Novák J. (Zbořil, Šidák), 7. Káňa (Dujsík, Jurák), 15. Podešva (Šidák), 27. Novák P. (Podešva), 37. Podešva (Káňa), 47. Kozák (Novák P.), 59. Kozák - 43. Pociecha (Kubis, Holý), 48. Deutsch, 60. Slováček (Holý, Zdráhal)


    HC Kometa Brno: Zelenka (Barus) – Šidák, Dujsík, Peslar, Koukal, Sedlák, Bilčík (C) – Fusek, Wasserbauer, Hnilička, Křivohlávek, Jurák, Novák P., Zemánek, Kozák, Zbořil, Podešva, Novák J., Buhaj, Káňa, Boček
    HC Vítkovice Ridera: Kubáň (Svoboda) – Bail, Klimíček, Kilnar, Šebesta, Richter, Deutsch, Pociecha, Pasker, Máj, Kovář, Suchý, Kubis, Tomi, Slováček, Hawlík, Blahuta, Sysala, Zdráhal, Holý

    Rozhodčí: Polák - Pospíšil, Brabec
    bahis siteleri