Motor ČB – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Třinec – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:0 (kon.)
Litvínov – Plzeň 8:2 (kon.) | Kladno – Pardubice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
8:2 (1:0, 4:1, 3:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 20.11.2011, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Hübl ujel sám, položil si Svobodu a zakončoval pod horní tyč, kam dokázal Svoboda bleskově vykopnout svůj beton.
     
    54:02
    Další faul domácích před vlastním brankovištěm. Černošek se vrací na trestnou lavici, tentokráte za hrubost.
     
    53:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Lukešova střela z pravého kruhu orazítkovala tyč a do prázdné branky ji uklidil VIKTOR HÜBL. Asistence: František Lukeš, Karel Kubát.
     
    51:32
    Duda vyloučen na 2 minuty za sekání a 2 minuty za hrubost. Kousalík vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    51:32
    Duda sekl při odpískání Fraňka, který měl kotouč v moci do masky, a to už se bitce zabránit nedalo. Kousalík skončil na zemi, Duda si připisuje vyhranou bitku a čekáme na verdikt.
     
    50:30
    Franěk vytáhl bleskový bleskový skok brankovištěm a lapačku proti střele Kratěny. Duda s Gulou už podruhé za krátkou dobu roztrženi ze šarvátky.
     
    50:07
    Černošek vyloučen na 2 mnuty za hákování.
     
    46:09
    Pojkar vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    45:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MARIN HUJSA opět doklepl do branky kotouč, který se vykutálel z pod betonu brankáře Svobody. Asistence: Martin Jenáček, Martin Frolík.
     
    45:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    První útočné akce Litvínova končí brankou. Ze zavřené obrany se na zteč vydal VOJTĚCH KUBINČÁK, dostal přesnou přihrvku za obranu a samostatný únik zakončil mezi betony. Asistence: Viktor Hübl.
     
    42:52
    Plzeň právě vstřelila branku! Domácí obraně pláchl po přihrávce do jízdy rovnou od brankáře MARTIN HEŘMAN a forhendovou kličkou překonal brankáře Fraňka. Asistence: Adam Svoboda.
     
    40:01
    Do třetí třetiny nastupuje do branky Plzně Svoboda.
     
    38:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    I Litvínov se prosazuje v oslabení. z pravého křídla dostal pas za obránce VIKTOR HÜBL a bleskovou kličkou prohodil puk skrz Mazancovi betony. Asistence: František Lukeš.
     
    37:29
    Pojkar vyloučen za hákování.
     
    36:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď KARLA KUBÁTA, který prohrál souboj u hrazení při brance Plzně. Na modré čáře převzal kotouč, protáhl se na levý kruh a zavěsil pod ruku brankáře Mazance. Asistence: František Lukeš.
     
    36:26
    Plzeň právě vstřelila branku! Ještě v oslabení se RADEK DUDA postavil mezi kruhy a v klidu počkal jak dopadne souboj u hrazení, dostal bleskovou přihrávku a stejně rychlým švihem ji uklidil mezi Fraňkovi betony. Asistence: Jan Kovář.
     
    35:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se po delší době rozestavili v útočném pásmu, ale Gula byl tísněn na modré a tak z otočky nahodil a teč VOJTĚCH KUBINČÁK překvapil Mazance v brance Plzně. Asistence: Karel Kubát, František Lukeš.
     
    34:00
    Plzeňští přečíslili Litvínov a byli 3 na jediného obránce. Dvořák dostal puk na brankoviště, ale neměl čas ani rychlost, tak se snažil puk procpat skrz Fraňkovi betony, neuspěl.
     
    32:08
    Kinrade nanarazil Hujsu na hrazení a za tento faul inkasuje trest 5 minut + do konce utkání. Ostatní pošťuchující se hráči vyváznou bez trestu. Trest odpyká Heřman.
     
    30:21
    Frustrovaný Petruška se dopouští krosčeku na bude vyloučen.
     
    25:00
    Petruška při forčekingu hákuje Černoška a dostává 2 minuty za hákování.
     
    22:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Frolíkovu střelu z mezikruží Mazanec ještě zachytil,ale puk mu z výstroje vypadl a MARTIN HUJSA jej za nešťastného přispění jednoho z obránců dopravil do branky. Asistence: Martin Frolík, Martin Jenáček.
     
    19:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají, když si odražený puk na brankové čáře zpracoval MARTIN JENÁČEK a zasunul do odkryté klece. Celá akce však probíhala nezvykle dlouho a domácím fandům zatrnulo. Asistence: Martin Hujsa, Martin Frolík.
     
    17:24
    Hosté se hnali do do útoku v šesti a budou za to pykat. Trest odsedí Johnson.
     
    14:36
    Straka nedal nájezd ani podruhé v řadě!
     
    14:36
    Domácím se nepovedla kombinace a je z toho sólo únik Straky, který nedal, ale byl faulován Hanzlem a pojede ještě jednou!
     
    13:38
    Duda se pokusil překvapit Fraňka otočkou na brankovišti. Domácí brankář zasáhl betonem a Hanzlík se při snaze o dorážku dopustil faulu. Dostává 2 minuty za hákování.
     
    8:50
    Lukeš v sólovém uniku zkoušel prostřeli Mazancovi betony, ten je včas zavřel!
     
    8:42
    Vyloučen Martinka za krosček.
    Marken.cz

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 20. Jenáček (Hujsa, Frolík), 23. Hujsa (Frolík, Jenáček), 36. Kubinčák (Kubát, Lukeš), 37. Kubát (Lukeš), 39. Hübl (Lukeš), 46. Kubinčák (Lukeš), 46. Hujsa (Jenáček, Frolík), 54. Hübl (Lukeš, Kubát) - 37. Duda (Kovář), 43. Heřman (Svoboda)


    HC VERVA Litvínov: Franěk - Gula, Kubát - Pojkar, Kousalík - Černošek, Havelka - Martinka, Skuhrovec - Kubinčák, Hübl, Lukeš - Ručinský, Hanzl, Trávníček - Frolík, Hujsa, Jenáček - Majdan, Gerhát, Bojer
    HC Škoda Plzeň: Mazanec - Hanzlík, Růžička - Jeřábek, Marušák - St. Pierre, Kinrade - Dresler - Duda, Straka,Kratěna - Dvořák, Pitule, Johnson - Stránský, Kovář, Mrňa - Horna, Heřman, Petruška

    Rozhodčí: Blecha, Souček - Bádal, Kis

    Diváci: 4265
    bahis siteleri