Frýdek-M. – Rožnov p. R. 6:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 6:4 (kon.) | Hr. Králové – Písek 3:2 (kon.)
Litoměřice – Most 3:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (2:1, 2:1, 2:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 20.11.2011, 14:30 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod poráží v derby Vysočiny Žďár nad Sázavou 6:4. Pokud bychom měli vybrat hráče zápasu, na brodské straně by se jednalo o útočníka Vojtěcha Vargu, jenž zaznamenal hattrick, a ze Žďáru nad Sázavou zaslouží pochvalu dvougólový kapitán Patrik Slavík. To je z Kotliny pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. (16:41:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Hokejisté obou táborů se srotili u mantinelu v pásmu Žďáru nad Sázavou a jejich souboj o puk přerušil až hvizd hlavního sudího. Buly před brankářem Bernardem.
     
    59:20
    Havlíčkův Brod má vývoj utkání pod kontrolou. Drží puk ve své moci a kombinuje s ním v útočném pásmu, daleko od svého gólmana Zvolánka.
     
    58:57
    Havlíčkův Brod si bere při přerušení hry oddechový čas.
     
    58:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zřejmě pečetí svůj triumf! Erik Novák přiťukl puk na modrou čáru JIŘÍMU MUSILOVI, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Erik Novák.
     
    57:32
    Szilva zavezl puk do útočného pásma a z pravého křídla nahazoval puk před bránu, kam si sice sjížděl Varga, ale měl k puku hodně daleko.
     
    57:02
    J. Doležal při brodské kombinaci v útočném pásmu zachytil puk, naznačil nahrávku a ostře vypálil zápěstím do náruče gólmana Bernarda.
     
    56:21
    Hosté si hodně komplikují život, vyloučen je za nedovolené bránění Slavík (ZNS).
     
    56:16
    Kozlík teď prokázal vytříbenou hokejovou techniku a chytrost. Elegantní kličkou se dostal za záda žďárského hráče a následně byl v evidentní šanci sám před gólmanem faulován. Za podražení je vyloučen Čejka (ZNS).
     
    55:28
    Žďár právě vstřelil branku!

    Hosté snižují na nejtěsnější rozdíl, závěrečné drama nás zřejmě nemine! Brodský bek Musil při rozehrávce trefil v mezikruží jen JAKUBA FÚZIKA, který si dojel před bránu odražený puk a zblízka nedal brankáři Zvolánkovi sebemenší šanci! Bez asistence.
     
    54:33
    Račanský se zbavil hned dvou protihráčů a adresoval zpoza brány krásný pas na hůl Hynka, který mezi kruhy zpracoval puk a vypálil bekhendem těsně vedle!
     
    54:07
    Vhazuje se před brankou Havlíčkova Brodu. Hosté jsou již kompletní. Zatím se nehraje, protože si gólman Zvolánek upravuje svou výstroj. Na ledě se začíná čím dál více přiostřovat.
     
    53:44
    Havlíčkův Brod se zatím při hře v početní převaze vyloženě trápí. Nyní se mu vůbec nedaří zaujmout přesilovkové postavení, často ztrácí puk a Žďár nad Sázavou dostává puk do bezpečného prostoru.
     
    53:05
    Pecen tvrdě vypálil chvíli po vhazování od modré čáry, ale trefil jen betony gólmana Bernarda, který měl zcela nekrytý výhled. Hosté vyhazují.
     
    52:53
    Rebelům se dlouho nedařilo seskupit se do přesilovkového vzorce. Nakonec vypálil z úhlu na levé straně Zdražil, ale nezaskočil gólmana Bernarda u přední tyčky.
     
    52:06
    Na lavici hanby usedl Fúzik (ZNS) za napadení.
     
    51:28
    Kotouč při tvrdém souboji v rohu brodského pásma opustil hrací plochu a skončil v hledišti. Rozhodčí nařizuje buly ve středním pásmu, blíže modré čáře Rebelů.
     
    50:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové střílejí hodně důležitou branku,, jíž odskakují svému soupeři znovu na dvoubrankový rozdíl! Odražený puk zachytil VOJTĚCH VARGA a využil dostatek prostoru k tomu, aby z pravého kruhu trefil bližší horní roh Bernardovy brány! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Hynek (J. Doležal), 19. Musil, 33. Varga (Zdražil, E. Novák), 38. Varga (Szilva, Jelínek), 51. Varga, 59. Musil (E. Novák) - 4. Slavík (Skvortsov), 40. Boček, 43. Slavík (Jan), 56. Fúzik


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Jeřábek) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Vác. Němec, Kříž, Křesťan - Varga (C), Szilva, E. Novák, Kozlík, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, Račanský, Hynek.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Čížek (Bernard) - Hošek, Peška, Jan (A), Kabelka, Hron, Čejka - Škorpík, Peňáz, Šimon (A), Boček, Caudr, Fúzik, Fusek, Skvortsov, Slavík (C).

    Rozhodčí: Jebavý - Guth, Rittich.
    bahis siteleri