Karabükspor – Bursaspor 3:1 (kon.)
konec
KDÇ Karabükspor
3:1 (1:0)
Bursaspor
Pondělí 28.11.2011, 19:00 • Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    Dvanácté kolo Turecké Superligy tedy máme tímto zápasem kompletně za sebou. Bursaspor zůstává desátý. Karabükspor se posunul mimo sestupová místa na patnáctou pozici. S tímto konstatováním a přáním příjemného zbytku pondělního večera se s Vámi loučím a na počtenou. (21:02:38)
     
    Druhý poločas nabídl dramatickou podívanou a další čtyři branky. Domácí pojistili své vedení Cernatem z penalty. Bangura však udělal v 84. minutě ještě z utkání drama. Byl to právě on, kdo měl také šanci na vyrovnání, nakonec ale Karabükspor své vedení ubránili a v nastaveném času přidali ještě třetí gól.
     
    89
    Brankář Orkun vidí žlutou kartu, zřejmě za zdržování.
     
    90+4
    Taktické střídání na straně domácích, ze hry odchází střelec předchozí branky Cakir a pouští na poslední vteřiny na hřiště Ilhana.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hosté se sice ještě snaží, ale je jasné, že s výsledkem toho už moc neudělají.
     
    90+3
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    A je definitivně rozhodnuto. Brejk domácích přetavil v branku MEHMET CAKIR. Na Carsona se řítil z pravé strany a poté ho bezpečně prostřelil. Velkou chybu udělal hostující Ibrahim, který prakticky zpracoval míč Cakirovi do jasné šance.
     
    90+3
    Velká šance, do které se dostal Ömer. Domácí obrana trochu neodhadla situaci a míč tak dostal Ömer za záda Orkuna. Včas však zasáhli obránci a vykopli míč mířící do sítě.
     
    90+2
    Karabükspor nějaký čas pobyl na polovině Bursasporu a ušetřil tak cenné vteřiny. Nyní už se ale hraje opět před bránou Orkuna.
     
    90+1
    Hosté ve velkém tlaku, ale domácí se zatím drží. Teď dokonce dostali míč až na polovinu soupeře.
     
    90+1
    Šerič s kapitánskou páskou, kterou převzal po střídajícím Cernatovi, fauloval a ještě uviděl žlutou kartu.
     
    90
    Plných pět minut nastaví rozhodčí nad rámec základní hrací doby, je to logické. Přece jen ošetřování Serdara zabralo nějaký čas.
     
    89
    Řada centrů míří do vápna Karabüksporu, po jednom z nich se dostal k míči Bangura a v ekvilibristické pozici pálil na bránu. Orkun se vyznamenal a míč směřující k pravé tyči vyrazil.
     
    88
    Žlutý karetní trest pro Hamzu, úsilí hostů se zvyšuje.
     
    87
    ...Vederson střílel, ovšem míč našel pouze náruč Orkuna.
     
    86
    Ještě předtím však střídání. Odchází Erkan, který už měl být střídán v první půli, ale nakonec své zranění rozběhal. Nyní už však jeho čas přišel a do hry pouští Mertera.
     
    86
    Batdal teď fauloval a nabízí dobrou možnost standardní situace pro domácí...
     
    85
    Carson rychle uzmul míč před Batdalem a bleskově rozehrává, hosté musí spěchat.
     
    84
    Bursaspor právě vstřelil branku!

    A bude to ještě drama! Konečně se chytil jeden z centrů Bursasporu do vápna. Tam si našel míč hlavu střídajícího TETEHA BANGURY, který poslal balón přesně k pravě tyči. Orkun se natahoval marně.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 35. Shelton, 53. Cernat (pen.), 90+3. Cakir - 84. Bangura

    Karty:   44. Erkan (KRB), 77. Cakir (KRB), 82. Ahmet (KRB), 88. Hamza (KRB), 89. Orkun (KRB), 90+1. Šerič (KRB) - 52. Basser (BRS)


    KDÇ Karabükspor: Orkun - Hamza, Nikolič, Deumi, Šerič - Shelton, Ragued, Cernat (77. Cebe), Erkan (86. Merter), Cakir (90+4 İlhan Parlak ) - Batdal
    Bursaspor: Carson - Basser Ömer Serdar (70. Ibrahim) , Vederson - Šesták, N'Diaye, Batalla (46. Batalla), Adem, Ozan - Tagoe (74. Bangura)

    Rozhodčí: Ö. Yankaya - O. Aktas, K. Yilmaz - E. Hellac
    bahis siteleri