Karabükspor – Bursaspor 3:1 (kon.)
konec
KDÇ Karabükspor
3:1 (1:0)
Bursaspor
Pondělí 28.11.2011, 19:00 • Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    A je definitivně rozhodnuto. Brejk domácích přetavil v branku MEHMET CAKIR. Na Carsona se řítil z pravé strany a poté ho bezpečně prostřelil. Velkou chybu udělal hostující Ibrahim, který prakticky zpracoval míč Cakirovi do jasné šance.
     
    84
    Bursaspor právě vstřelil branku!

    A bude to ještě drama! Konečně se chytil jeden z centrů Bursasporu do vápna. Tam si našel míč hlavu střídajícího TETEHA BANGURY, který poslal balón přesně k pravě tyči. Orkun se natahoval marně.
     
    53
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    K penaltě se postavil FLORIN CERNAT a nemýlil se. Carson mířil ke své levé tyči a míč mu trochu nešťastně projel pod rukou. Domácí exekutor měl tak i trochu štěstí, když prudký míč dostal do sítě.
     
    35
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    Co udělá jedna nepřesná přihrávka. Vederson se dostal pod tlak a tak odkopl na Batalla, který byl ale velké tísni a v obležení dvou hráčů soupeře. Z následné krásné kombinační akce pak padl úvodní gól utkání. Míč se dostal do vápna na levou stranu k úplně volnému LUTONU SHELTONOVI, který mířil přesně k vzdálenější pravé tyči.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 35. Shelton, 53. Cernat (pen.), 90+3. Cakir - 84. Bangura

    Karty:   44. Erkan (KRB), 77. Cakir (KRB), 82. Ahmet (KRB), 88. Hamza (KRB), 89. Orkun (KRB), 90+1. Šerič (KRB) - 52. Basser (BRS)


    KDÇ Karabükspor: Orkun - Hamza, Nikolič, Deumi, Šerič - Shelton, Ragued, Cernat (77. Cebe), Erkan (86. Merter), Cakir (90+4 İlhan Parlak ) - Batdal
    Bursaspor: Carson - Basser Ömer Serdar (70. Ibrahim) , Vederson - Šesták, N'Diaye, Batalla (46. Batalla), Adem, Ozan - Tagoe (74. Bangura)

    Rozhodčí: Ö. Yankaya - O. Aktas, K. Yilmaz - E. Hellac
    bahis siteleri