Karabükspor – Bursaspor 3:1 (kon.)
konec
KDÇ Karabükspor
3:1 (1:0)
Bursaspor
Pondělí 28.11.2011, 19:00 • Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı • Turecká Superliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Brankář Orkun vidí žlutou kartu, zřejmě za zdržování.
     
    90+4
    Taktické střídání na straně domácích, ze hry odchází střelec předchozí branky Cakir a pouští na poslední vteřiny na hřiště Ilhana.
     
    90+3
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    A je definitivně rozhodnuto. Brejk domácích přetavil v branku MEHMET CAKIR. Na Carsona se řítil z pravé strany a poté ho bezpečně prostřelil. Velkou chybu udělal hostující Ibrahim, který prakticky zpracoval míč Cakirovi do jasné šance.
     
    90+3
    Velká šance, do které se dostal Ömer. Domácí obrana trochu neodhadla situaci a míč tak dostal Ömer za záda Orkuna. Včas však zasáhli obránci a vykopli míč mířící do sítě.
     
    90+1
    Šerič s kapitánskou páskou, kterou převzal po střídajícím Cernatovi, fauloval a ještě uviděl žlutou kartu.
     
    89
    Řada centrů míří do vápna Karabüksporu, po jednom z nich se dostal k míči Bangura a v ekvilibristické pozici pálil na bránu. Orkun se vyznamenal a míč směřující k pravé tyči vyrazil.
     
    88
    Žlutý karetní trest pro Hamzu, úsilí hostů se zvyšuje.
     
    86
    Ještě předtím však střídání. Odchází Erkan, který už měl být střídán v první půli, ale nakonec své zranění rozběhal. Nyní už však jeho čas přišel a do hry pouští Mertera.
     
    84
    Bursaspor právě vstřelil branku!

    A bude to ještě drama! Konečně se chytil jeden z centrů Bursasporu do vápna. Tam si našel míč hlavu střídajícího TETEHA BANGURY, který poslal balón přesně k pravě tyči. Orkun se natahoval marně.
     
    82
    Ahmet Cebe se krátce po střídání zapisuje do statistik. ovšem ne tak, jak by chtěl. Po faulu na Turgaye vidí žlutou kartu.
     
    77
    Domácí se také rozhodli střídat. Ze hřiště odchází střelec druhé branky Cernat a nahrazuje ho Ahmet Cebe.
     
    77
    Po dlouhé době se žlutí na straně domácích, hříšníkem byl Cakir, který zahrál rukou.
     
    74
    Poslední střídání Bursasporu, ze hry odchází Tagoe a jeho místo zaujme Bangura.
     
    70
    Tak je tu zmíněné střídání. Serdar odnášen na nosítkách ze hřiště, doufejme, že bude v pořádku. Místo něj na hřiště vstoupí İbrahim Öztürk
     
    53
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    K penaltě se postavil FLORIN CERNAT a nemýlil se. Carson mířil ke své levé tyči a míč mu trochu nešťastně projel pod rukou. Domácí exekutor měl tak i trochu štěstí, když prudký míč dostal do sítě.
     
    52
    Basser dostává ještě žlutou kartu a penaltě nezabrání ani valná hromada, který se strhla kolem rozhodčího.
     
    52
    Rychlý brejk domácích a Shelton ve vápně faulovaný Šeričem! Penalta!
     
    46
    Po přestávce registrujeme jednu změnu a to na straně Bursasporu. Do druhé půle už nezasáhne Batalla, kterého nahradil Turgay.
     
    44
    ...z rohu nic zajímavého nepřišlo, naopak rodící protiútok hostů musel za cenu žluté karty zastavit Erkan.
     
    39
    A co jsem avizoval je tady. Rychlý brejk domácích, po kterém se na pravé straně k míči dostal Shelton. Už to vypadalo, že celou akci utopil, ale našel křižným centrem na druhé straně Cernat, jenž střelou na bližší tyč protáhl Carsona.
     
    35
    Karabükspor právě vstřelil branku!

    Co udělá jedna nepřesná přihrávka. Vederson se dostal pod tlak a tak odkopl na Batalla, který byl ale velké tísni a v obležení dvou hráčů soupeře. Z následné krásné kombinační akce pak padl úvodní gól utkání. Míč se dostal do vápna na levou stranu k úplně volnému LUTONU SHELTONOVI, který mířil přesně k vzdálenější pravé tyči.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 35. Shelton, 53. Cernat (pen.), 90+3. Cakir - 84. Bangura

    Karty:   44. Erkan (KRB), 77. Cakir (KRB), 82. Ahmet (KRB), 88. Hamza (KRB), 89. Orkun (KRB), 90+1. Šerič (KRB) - 52. Basser (BRS)


    KDÇ Karabükspor: Orkun - Hamza, Nikolič, Deumi, Šerič - Shelton, Ragued, Cernat (77. Cebe), Erkan (86. Merter), Cakir (90+4 İlhan Parlak ) - Batdal
    Bursaspor: Carson - Basser Ömer Serdar (70. Ibrahim) , Vederson - Šesták, N'Diaye, Batalla (46. Batalla), Adem, Ozan - Tagoe (74. Bangura)

    Rozhodčí: Ö. Yankaya - O. Aktas, K. Yilmaz - E. Hellac
    bahis siteleri